www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 18 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Geef je moeder een cadeau dat écht bij haar past…

Meer vrije tijd dankzij een robotstofzuiger of dweilrobot van iRobot

Amsterdam, 3 mei 2019 - Iedere moeder is uniek, dat hoeven we jou niet te vertellen. Soms kun je haar wel achter het behang plakken en andere keren is ze je beste vriendin. Eén ding is zeker: tijdens Moederdag wil je haar zoveel mogelijk in de watten leggen. En ervoor zorgen dat ze nergens omkijken naar heeft – al helemaal niet naar het huishouden. Bijna de helft van de Nederlandse ouders met kinderen (48 procent) discussieert daar namelijk wel eens over met hun kroost, blijkt uit onderzoek van iVOX in opdracht van iRobot. Dat ga je met Moederdag natuurlijk het liefst uit de weg. Wij matchten vijf typen moeders aan dé oplossing tegen schoonmaakdiscussies: een robotstofzuiger of dweilrobot. Heb jij meteen het perfecte cadeau.

311476 r980 dancing1 d4f501 large 1556872369

De keukenprinses
Potten, pannen, gardes en mixers – het gaat er wild aan toe in jullie keuken. Jij hebt niks te klagen, want bij jou thuis is het altijd een vijfsterrenrestaurant. Maar tijdens al dat uitsloven in de keuken wil er nog weleens iets op de grond terechtkomen. En wie gaat dat opruimen? Nat dweilen, vochtig én droog afnemen – dweilrobot Braava Jet 240 draait er zijn hand niet voor om. Zo genieten jullie van een gezellig diner terwijl de Braava het vuile werk doet.

De chillmoeder
Of ze nu met vriendinnen aan de prosecco zit of samen met jou op de bank een serie binget – jouw moeder is een kei in chillen. Niet onverdiend na een dag hard werken. Dankzij de Roomba i7+ kan ze lekker met de voetjes omhoog. Deze robotstofzuiger onthoudt elke kamer van het huis, waardoor je hem kan programmeren per ruimte. En dan nog iets: hij leegt zijn eigen stofreservoir. Hierdoor heb je er wekenlang geen omkijken naar!

De dierenvriendin
Wie wilde er ook alweer zo graag een hond? Goed, één ding is zeker: je moeder zou nooit meer zonder Lucky kunnen. Ook al ergert ze zich nogal aan de vele haren en modderpoten in huis. De oplossing? De Roomba e5. Deze alleskunner beschikt over een 3-staps schoonmaaksysteem dat geschikt is voor alle vloertypen. De rubberen borstels lopen niet vast op haren en hij spoort elke zandkorrel op. Of kattenbakkorrel. Dan kan die kat er ook nog wel bij… 

De moeder met groene vingers
Jouw moeder zit het liefst de hele dag met haar handen in de aarde. En het zou niet de eerste keer zijn dat ze langs de zijlijn staat met een takje in het haar. Gelukkig maakt de Roomba 676korte metten met aarde, modder en losse blaadjes die ze mee naar binnen neemt. Zo kan je moeder zich bekommeren om de planten en blijft de vloer glanzend schoon.

De knutselmoeder
Glitters, papiersnippers, ongekookte macaroni – bij jullie thuis ligt de vloer er bezaaid mee. Het ene project is nog niet afgerond of jouw moeder is al bezig met het volgende. Geen paniek: daar komt de Roomba 606. Dankzij het krachtige schoonmaaksysteem ontsnapt aan hem geen glitter, óók niet die onder de bank.

Hoe de schoonmaaktaken bij jullie thuis ook verdeeld zijn, stofzuigen is en blijft een tijdrovende klus. Uit onderzoek van iVOX in opdracht van iRobot blijkt dat Nederlanders er gemiddeld zo’n zeven uur per maand aan kwijt zijn. Met een robotstofzuiger houd je dus meer tijd over om te koken, chillen, tuinieren, met de hond te wandelen, knutselen… en voor elkaar!

Noot voor de redactie


Over het onderzoek
Het onlineonderzoek is tussen 3 en 10 augustus 2018 uitgevoerd door onderzoeksbureau iVOX in opdracht van iRobot. Het bureau ondervroeg duizend Nederlanders en duizend Belgen, representatief op geslacht, leeftijd en diploma, over hun schoonmaakgedrag en mening over schoonmaakrobots. De maximale foutenmarge bij beide groepen bedraagt 3,02 procent.

###

Over iRobot Corp.
iRobot, het toonaangevende bedrijf voor huishoudrobots voor de consument, ontwerpt en bouwt robots die ervoor zorgen dat we zowel binnenshuis als buitenshuis meer doen. iRobot lanceerde in 2002 de huisstofzuigrobotcategorie met de introductie van zijn Roomba® Robotstofzuiger. Vandaag is iRobot wereldwijd actief en verkocht het al meer dan vijfentwintig miljoen robots. Het assortiment van iRobot, waaronder de Roomba®-stofzuigrobot en de Braava-familie van dweilrobots, beschikt over gepatenteerde technologieën en geavanceerde concepten in schoonmaak, mapping en navigatie. De ingenieurs van iRobot bouwen een ecosysteem van robots en technologieën voor het slimme huis. Surf voor meer informatie over iRobot naar www.irobot.nl.

Neem voor meer informatie contact op met:
Progress Communications
Marieke van Heijst / Tessa Graus
Tel.: +31 (0) 20 363 11 52  
E-mail: irobot@progresscommunications.eu
Tags  
Laatste van iRobot  
De toekomst van schoonmaken krijgt vorm met iRobot’s meest geavanceerde robotstofzuiger en dweilrobot

Geef je moeder een cadeau dat écht bij haar past…

Het grote stofzuigeronderzoek: zeven op tien Nederlanders moet extra schoonmaken door huisdier
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 18 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
iRobot contact  

Logo iRobot

iRobot sociaal  


iRobot tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers