RawWorks helpt IT-specialisten naar de nieuwe wereld

AMERSFOORT – IT bedrijf RawWorks opent per 1 mei haar deuren. “RawWorks gaat in kleine multidisciplinaire teams (squads) aan innovatie werken”, vertelt commercieel directeur Linda de Ridder. Linda heeft een achtergrond in sales en arbeidsbemiddeling en werkte als salesmanager bij diverse gerenommeerde IT dienstverleners. De afgelopen jaren heeft Linda geconstateerd dat haar klanten op zoek zijn naar partners die complete vraagstukken kunnen oplossen en silo’s doorbreken.

Start met de ‘why’
“Er wordt mij vaak gevraagd wat we nu precies gaan doen, maar juist dat is voor ons minder relevant”, vertelt Martijn van Deursen. Hij licht verder toe: “Het gaat er om waarom we als RawWorks op de wereld zijn en hoe we innovatie gaan organiseren”. Martijn is de laatste jaren als Chief Technology Officer (CTO) actief geweest en heeft gezien dat het ‘what’ in de technologiesector steeds sneller verandert. Hij gelooft erin dat de stabiliteit en toekomstvastheid van de organisatie ontstaat door juist te concentreren op de ‘why’ en de ‘how’, gebaseerd op de theorie van Simon Sinek.

Branche focus
Arjen Paul vertelt over de branche focus: "Als wij de behoeftes en belangen van onze klant niet begrijpen, kunnen we niet goed adviseren. Infrastructuur in een zorginstelling dient toch een ander doel dan die bij een logistieke organisatie. Daarom werken we in squads. Squads met elk een eigen branche focus waardoor we maatwerk kunnen leveren". "Het unieke van RawWorks is, dat we ook de klant zélf laten participeren bij het ontwikkelen van innovatieve diensten, zo weten we zeker dat onze oplossingen aansluiten bij de vraag", voegt Linda hieraan toe.

Zorg squad
Jaap van Veldhuizen heeft zich als squad leader verbonden aan RawWorks en maakt onderdeel uit van een Zorg squad. Jaap legt uit: “Ik volg de zorg al jaren en ook mijn vrouw werkt in de zorgsector. De uitdagen zijn op dit moment groot, maar deze worden alleen maar groter door bezuinigingen en door de vergrijzing. Met mijn squad wil ik innovatieve IT oplossingen ontwikkelen, waarmee we de zorg efficiënter kunnen maken”.

Relevant blijven in de arbeidsmarkt
RawWorks biedt medewerkers een carrière pad naar de nieuwe wereld. “Wij doen dit door ze actief op te leiden in de meest recente technologieën en binnen een bepaalde branche. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, zoals de innovatie die wij kunnen realiseren op het gebied van Amazon Web Services (AWS). Binnen onze squads wordt iedereen hier dan ook voor opgeleid”, vertelt Martijn.

Meer informatie over RawWorks kunt u terugvinden op de website www.rawworks.nl. Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Linda de Ridder op 085-0185167 of via linda.de.ridder@rawworks.nl

Einde persbericht