www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (167 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Equiniti Group sluit zich aan bij Workday in VS, VK, India en in Nederland

Integratie finance en human capital management helpt de organisatie bij de transformatie van de wereldwijde activiteiten

Amsterdam, 30 april 2019 – Equiniti Group, een multinational gespecialiseerd in technologie en betalingsverkeer, is onderdeel geworden van de klantengroep van Workday. In het Verenigd Koninkrijk, India en in Nederland neemt Equiniti momenteel de geïntegreerde oplossing van Workday voor finance en human capital management in gebruik. Eerder ging het bedrijf al in de VS live met Workday.

Equiniti levert met wereldwijd ruim 5.000 medewerkers geavanceerde technologie, beheer, verwerking en betalingsdiensten. Het bedrijf werkt samen met de bekendste merken en publieke organisaties in de wereld. Zo’n vijftig procent van de bedrijven in de FTSE 100 (de belangrijkste index van de Londense beurs) en vijftien procent van de bedrijven die genoteerd zijn aan de NYSE behoren tot de klanten van Equiniti.

“De diensten die wij leveren zijn complex en gevarieerd”, zegt Robert Bloor, group financial controller van Equiniti. “We verplaatsen grote geldbedragen in dividenduitkeringen – alleen al in de VS gaat het om miljarden dollars per jaar. Op dit moment is ons bedrijf een soort miniconglomeraat met allemaal verschillende identiteiten. We zitten nu in een grootscheepse veranderoperatie om dat aan te pakken en we beschouwen Workday als partner die dat mogelijk maakt. Workday helpt ons om veel van de bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. We brengen alles terug naar de manier waarop we willen dat onze organisatie opereert, in structuren, processen en in wie wat zou moeten doen.”

Met finance en HR in een eenduidig cloudsysteem heeft Equiniti één enkele bron voor realtime data om gefundeerde en tijdige beslissingen te nemen. Dankzij Workdays ingebouwde kader voor bedrijfsprocessen kan Equiniti de activiteiten op het gebied van finance en HR in alle afdelingen en vestigingen standaardiseren en stroomlijnen. Als er veranderingen optreden in de organisatie, hebben managers de flexibiliteit om bedrijfsprocessen eenvoudig en binnen enkele minuten aan te passen aan de nieuwe situatie en eisen, bijvoorbeeld als het gaat om het vernieuwen van goedkeuringsprocessen of het opnieuw toewijzen van salariskosten.

“De keuze voor Workday lag voor de hand”, vervolgt Bloor. “Wat mede onze keuze heeft bepaald, waren de betrokkenheid en proactiviteit van de leveranciers op onze shortlist. We moesten snel handelen en Workday onderscheidde zich aan alle kanten: in het vertrouwen in het eigen product, de mate van ondersteuning en de constructieve communicatie.”

“Equiniti is actief in een veeleisende markt, voor een aantal van ’s werelds grootste bedrijven”, zegt Carolyn Horne, group vice president, Northern Europe and South Africa. “Ons succes in de VS laat zien dat bedrijven die actief zijn in streng gereguleerde markten, er niet op zitten te wachten dat het veranderen van hun belangrijkste bedrijfssystemen duur is en veel tijd kost. We zijn blij dat we in het verlengde van dat succes Equiniti kunnen helpen bij de transformatie van hun complete wereldwijde bedrijfsmodel door complexiteit weg te nemen en in elk deel van de organisatie de waarde van data te benutten.”Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van financial management, human capital management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van medium enterprises tot Fortune 50 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen.Meer informatie op www.workday.com en www.workday.nl.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday.De woorden "geloven", “kunnen”, “zullen”, “plannen”, “verwachten” en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 30 april 2018 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, dienen hun aankoopbeslissing te maken op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2019. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.Workday Persdesk
Kevin Maarssen
+ 31 (0)23 555 34 24
workday@yellow-communications.com
www.workday.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Workday  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 167 dagen
PR contact  
Logo Yellow Communications
Workday contact  
Logo Workday
  +31 (0) 20 808 1836
  media@workday.com
  www.workday.com/nl-nl
Workday sociaal  
Workday tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl