www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (140 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Infor helpt organisaties te voldoen aan de eisen van de moderne salesprofessional

Infor CloudSuite CRM Mobile beschikbaar voor iOS

Barneveld, 29 april 2019Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Infor CloudSuite CRM Mobile voor iOS. Deze nieuwe mobiele app vergemakkelijkt het beheer van klantenrelaties voor salesprofessionals met een drukke agenda die veel onderweg zijn. Infor CloudSuite CRM Mobile is ontworpen door Hook & Loop, het in-house designbureau van Infor in Manhattan, en sluit aan op Infor’s doel te anticiperen op de behoeften van werknemers en om optimaal gebruikersgemak te bieden. Gebruikers kunnen nu op elk moment, vanaf elke locatie, belangrijke informatie op hun mobiele apparaat bekijken, zoals activiteiten, contacten, notities en herinneringen, zonder door verschillende pagina's met informatie te hoeven navigeren.

Infor CloudSuite CRM Mobile maakt deel uit van het Infor Customer Experience-portfolio. Het biedt salesprofessionals realtime inzichten, waardoor ze kansen beter kunnen benutten, en het optimaliseert de actieve verkooptijd door verkoopteams te stimuleren proactief te zijn. Verder kunnen gebruikers sneller resultaten boeken en sneller actie ondernemen. De mobiele oplossing van Hook & Loop maakt gebruik van native mobiele functies en toont gebruikers de meest relevante workflows, om daarmee afleiding te verminderen en de efficiëntie te verhogen. Het is ook niet meer nodig om verschillende apps te gebruiken om contactgegevens, notities, e-mail en agenda-informatie op te zoeken. Gebruikers beschikken over één app die gebruikmaakt van de meest relevante functies van de Infor CRM- en iOS-functionaliteit, waaronder contacten, vergaderingen, routebeschrijvingen en analyses van het kernproduct en Apple 3D Touch, Apple Maps en de iOS Quick Look-bestand-previewer van iOS.

“Het verwerken van inzichten uit onderzoek, was erg belangrijk voor het Hook & Loop-team bij het bouwen van deze applicatie. We wilden begrijpen wat het betekent om een verkoopspecialist te zijn in onze hedendaagse, verbonden wereld, om met die kennis een tool te bouwen die aan de behoeften van deze professionals voldoet”, aldus Elan Nahman-Stouffer, product lead bij Hook & Loop. “Tijdens ons onderzoek ontdekten we dat het invoeren van gegevens en routebeschrijvingen twee belangrijke obstakels zijn voor mobiele gebruikers, met name tijdens het reizen van afspraak naar afspraak en het tegelijkertijd afhandelen van vele taken. We hebben deze inzichten gebruikt en prioriteit gegeven aan functies, zoals spraakherkenning voor notities, routebeschrijvingen via Apple 3D Touch en Apple Maps, en gepersonaliseerde herinneringen. Dergelijke functies zijn waardevol, omdat gebruikers hierdoor meer tijd aan salesactiviteiten kunnen besteden en minder tijd aan administratieve taken en gegevensinvoer.”

Infor CRM Mobile is een aanvulling op Infor CloudSuite CRM, een zeer configureerbare verkoopoplossing voor organisaties van diverse omvang, die actief zijn in verschillende branches. De oplossing is momenteel verkrijgbaar in de Apple App Store en is naar verwachting eind 2019 beschikbaar voor Android-apparaten. Zoek "Infor CRM Mobile" in de App Store of bezoek: https://itunes.apple.com/us/app/infor-cloudsuite-crm-mobile/id1401846395?ls=1&… om de app te downloaden.

Over Infor
Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 17.300 medewerkers en heeft 68.000 klanten in meer dan 170 landen. Voor meer informatie, zie  www.infor.com.

·      19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
·      9 van de top 10 hightechbedrijven
·      18 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
·      18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
·      19 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
·      17 van de top 20 industriële distributeurs
·      15 van de top 20 wereldwijde retailers
·      4 van de top 5 brouwerijen
·      17 van de top 20 wereldwijde banken
·      9 van de 10 grootste hotelmerken
·      8 van de top 10 wereldwijde luxe merken

# # #

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong PR
Anke van Heerebeek
+31 (0)20 2050428
anke@lubbersdejong.nl

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as “anticipate,” “believe,” “expect,” “intend,” “may,” “plan,” “project,” “predict,” “should,” “will,” and/or similar expressions. Many factors can affect Infor’s product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Infor  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 140 dagen
Bron:
PR bron: Lubbers De Jong
Infor contact  
Logo Infor
  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  
Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau