www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (151 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

IFS opnieuw Leider in Gartner 2019 Magic Quadrant for Field Service Management (FSM)

IFS is nu Leider in elk Gartner Magic Quadrant for FSM sinds 2014

IFS, wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicaties, onderstreept zijn leiderschap op het gebied van Field Service Management nu de IFS Field Service Management™-suite opnieuw is opgenomen in het Gartner Magic Quadrant for Field Service Management*.

Het is opnieuw een jaar van transformatie voor IFS voor wat betreft FSM.
  • IFS lanceerde IFS FSM 6 met nieuwe en uitgebreide features, waaronder nieuwe mogelijkheden voor reverse logistics, reserveonderdelenbeheer en depot repair. Ook zijn er sterke verbeteringen doorgevoerd bij de IFS Planning & Scheduling Optimization™-engine. Verder breidde het bedrijf de mogelijkheden uit van de door AI aangedreven IFS Customer Engagement™-oplossing. Die is volledig voor de cloud en IoT geoptimaliseerd. IFS is leidend op het gebied van volledig servicelifecyclemanagement voor het beheren van assets, producten en klanten in de servicemanagementmarkt.
  • Het bedrijf creëerde de IFS Service Management Business Unit, inclusief WorkWave, die wordt geleid door de wereldwijd erkende servicemanagement-expert Marne Martin. De nieuwe unit richt zich op het verzekeren van klantsucces en het zorgen voor productinnovatie.
  • WorkWave realiseerde een solide groei en bevestigde zijn positie als leverancier van software voor de service- en last-mile delivery-branche, met bedrijven die actief zijn in onder meer ongediertebestrijding, groenonderhoud, schoonmaak, installatietechniek en pakketdiensten.
“Kijkend naar de voortgang die we de afgelopen jaren hebben geboekt, ben ik erg trots dat ik nu leiding mag geven aan een team specialisten die zich richten op steeds hogere niveaus van klantenservice en dienstverlening”, zegt Marne Martin, President van IFS Service Management en CEO van WorkWave. “De positie als Leider in het 2019 Gartner Magic Quadrant for Field Service Management is in mijn optiek een belangrijke onderstreping van onze langetermijnfocus op het servicemanagement-werkveld. Het is voor mij ook een enorme katalysator om te blijven werken aan de meest complete en verbonden cloudservice-oplossing om zo klanten uit te dagen. Geen enkele andere oplossing biedt onze breedte, diepte en domeinexpertise op het gebied van service.”

IFS Field Service Management wordt ingezet door tal van bedrijven in verschillende sectoren. Aansprekende klanten zijn het Amerikaanse industriële-keukenonderhoudsbedrijf Smart Care, Sysmex (producent en leverancier van diagnostische laboratorium systemen, reagentia en informaticaoplossingen), Nettpartner (actief in elektrotechnische infrastructuur), Munters (luchtbehandelingssystemen), ANDRITZ (engineering), Eltel (technische diensten) en Eniig (digitale communicatie).

Het Gartner Magic Quadrant for Field Service Management is beschikbaar op de website van IFS.

Meer informatie over de FSM-oplossingen is te vinden op www.ifsworld.com/corp/industries/service/.

###

*Gartner ‘Magic Quadrant for Field Service Management’, Jim Robinson, 16 april 2019.

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties worden beschreven en adviseert technologiegebruikers niet om alleen leveranciers met de hoogste beoordeling of een andere aanduiding te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden opgevat als feitelijke uitspraken. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek van de hand, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over IFS
IFS™ ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector. IFS heeft 3.500 medewerkers en ondersteunt meer dan tienduizend gebruikers wereldwijd vanuit een netwerk dat bestaat uit lokale vestigingen en een groeiend ecosysteem met partners. Kijk voor meer informatie op IFSworld.com

Volg ons op Twitter: @ifsworld

Lees de IFS-blog over technologie, innovatie en creativiteit: https://blog.ifsworld.com/
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van IFS  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 151 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
IFS contact  
Logo IFS
  +31 (0)40 292 3 292
  info.nl@ifsworld.com
  www.ifsworld.com
IFS sociaal  
IFS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl