www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 11 dagen geleden)
Bedrijf:

rb2 en Virto Commerce bundelen hun krachten

Purmerend / Los Angeles, 25 april 2019, rb2, een Nederlands digital development bureau gespecialiseerd op het gebied van innovatieve e-commerce en loyaliteitsoplossingen, en Virto Commerce, een wereldwijde toonaangevende leverancier van B2B e-commerce software, hebben vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd.

Dankzij deze krachtenbundeling zullen rb2 en Virto Commerce in staat zijn om Nederlandse fabrikanten en distributeurs, die hun e-commerce-mogelijkheden en schaalbaarheid binnen hun digitale ecosysteem wensen uit te breiden, een betere service aan te bieden.

De B2B markt maakt de komende jaren een steile groei door. Organisaties zullen alleen dan succesvol e-commerce kunnen uitoefenen wanneer ze flexibel en schaalbaar kunnen reageren op de markt. Hiervoor heb je naast een ervaren software integratie partner ook het juiste platform nodig. Virto Commerce biedt de juiste fit voor B2B organisaties die de volgende stap willen maken in digitale commerce. Om deze reden heeft rb2 Virto Commerce geselecteerd als het antwoord op complexe B2B vraagstukken.

“De expertise van rb2 helpt bedrijven op weg bij hun volgende stappen in de volwassenheid van e-commerce in de organisatie. Het begrijpen van de klant hoeft niet altijd te resulteren in technische aanpassingen. Veelal kunnen we bestaande processen onder de loep nemen en deze optimaliseren”, zegt Dennis van Marle, Managing Partner van rb2. “Zo leren ze ondanks hun gebrek aan ervaring hoe ze valkuilen en bijbehorende consequenties kunnen omzeilen. Doordat rb2 adviseert over de nieuwe mogelijkheden die Virto Commerce biedt, kunnen onze klanten de oplossing optimaal blijven gebruiken.

“Virto Commerce geeft het juiste technische antwoord op de e-commercevraag,” zegt Richard Birksteiner, CTO van rb2. “Door met Virto Commerce en ons samen te werken, bieden we onze klanten daarnaast de mogelijkheid om op basis van gericht en praktisch advies hun omni-channel commerce te optimaliseren en zo hun doelen te behalen. Onze ondersteuning maakt het klanten mogelijk om hun platform te ontwikkelen en verdere vooruitgang te boeken.”

Deze samenwerking tussen rb2 en Virto Commerce positioneert ons als een top keuze voor Nederlandse fabrikanten en distributeurs," zei Alexander Siniouguine, CEO en oprichter van Virto Commerce. "Met rb2's uitgebreide ervaring, prominente klanten en branchekennis en ons innovatief Virto Commerce platform, zijn we uniek gepositioneerd om snel e-commerce succes voor onze klanten te realiseren."

“Wij zijn uitermate verheugd om deze samenwerking met rb2 aan te kunnen kondigen waardoor we de Nederlandse markt beter zullen kunnen bedienen.” zei Alain Van Hove, Sales Director EMEA Virto Commerce. “rb2 is een technologische voorloper die bewezen heeft over de nodige kennis en ervaring te beschikken om de zakelijke ideeën van klanten te vertalen naar innovatieve commerce applicaties op basis van het Virto Commerce platform.”

Neem voor meer informatie contact op met Dennis van Marle, Managing Partner rb2, dennis@rb2.nl of +31(0)299 200 800

http://www.rb2.nl/

Over rb2
Bij rb2 denken en dromen we technologie. Met ruim 100 developers en projectmanagers in China, Singapore en het hoofdkantoor in Purmerend (NH) ontwikkelt ons digital development bureau hoogwaardige digitale platformen, applicaties en tools voor veeleisende klanten. rb2 is specialist op het gebied innovatieve e-commerce en loyaliteitsoplossingen, aantrekkelijke abonnementsmodellen, krachtige metasearch engines en flexibele platformen.

Over Virto Commerce
Virto Commerce is een wereldwijde leider in B2B e-commerce software en werd in 2011 opgericht door experts uit de sector met tientallen jaren ervaring op het gebied van e-commerce. Wereldwijd maken reeds meer dan 100 bedrijven gebruik van Virto Commerce’s robuuste e-commerce technologie, services en expertise. Door gebruik te maken van ons open source e-commerce platform en gehoste oplossing zijn onze klanten in staat om sterkere klantenrelaties op te bouwen en de wereldwijde online verkoop snel te vergroten. Voor een demo van ons platform ga naar https://virtocommerce.com/contact-us
Laatste van rb2 Nederland  
rb2 en Virto Commerce bundelen hun krachten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 11 dagen
rb2 Nederland contact  

Logo rb2 Nederland

  +31(0)299 200 800
  www.rb2.nl
rb2 Nederland sociaal  


rb2 Nederland tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90835 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10089 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl