www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (225 dagen geleden)
Bedrijf:

Cmotions wordt onderdeel van Broad Horizon

Amsterdam/Amersfoort, 26 april 2019 – Cloud Solution Provider Broad Horizon heeft per 12 april 2019 data science & business intelligence adviesbureau Cmotions overgenomen. Daarmee ontstaat een unieke speler in de Benelux markt met volledig geïntegreerde oplossingen op gebied van enterprise applicaties, hybrid cloud en data analytics. Broad Horizon stelt hiermee organisaties in staat om hun data in te zetten als een strategisch bedrijfsmiddel om zo hun adaptief vermogen en concurrentiekracht duurzaam te vergroten.

Cmotions helpt bedrijven bij de transformatie naar een data-gedreven organisatie door advisering en implementatie van datastrategieën die organisaties in staat stellen de juiste beslissingen te nemen zodat ze zich aan een veranderende wereld aan kunnen passen. Het Amersfoortse bedrijf bedient de top 200 bedrijven en organisaties in Nederland met circa 65 gedreven professionals, werkzaam op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan. Broad Horizon is een van de grootste aanbieders van IT- en cloudoplossingen voor middelgrote bedrijven in de Benelux. Broad Horizon levert managed services op het gebied van business consultancy, digitale werkplekken, cloud infrastructuur en bedrijfsapplicaties zoals ERP en CRM. Bij Broad Horizon werken 400 specialisten.

Broad Horizon heeft als missie om organisaties te helpen succesvol te transformeren en de mogelijkheden van de nieuwe digitale samenleving maximaal te benutten. Slim gebruik van data wordt bepalend voor bedrijven om zich te onderscheiden in de markt. Vaak ontbreekt het ondernemingen aan ervaring om beschikbare data om te zetten in inzichten en deze toe te passen op business vraagstukken. Cmotions legt de relatie tussen data, inzichten, toepassingen en business doelstellingen en verzorgt voor haar opdrachtgevers steeds vaker ook de technische realisatie en de inbedding in een bestaande architectuur en infrastructuur. Door de overname van Cmotions is Broad Horizon nog beter in staat om haar klanten, door de inzet van inzichten uit data, te helpen vooruit te lopen op de concurrentie en adaptief te kunnen reageren op bewegingen in de markt.

Kees Groenewoud, partner Cmotions: “Voor Cmotions biedt de overname de kans om opdrachtgevers meer integraal en dus slagvaardiger te kunnen ondersteunen in het toepassen van data science.
Ook kunnen we door deze stap naast de ‘top200 organisaties’ ook middelgrote organisaties ondersteunen bij hun ambities en uitdagingen op het gebied van data science.”  

Broad Horizon-oprichter Rudolf Meijer: “De inzet van data-technologie wordt steeds meer missie-kritisch voor organisaties en instellingen. Het raakt volledig ingebed in de kern-bedrijfsprocessen en is bepalend geworden voor continuïteit en innovatievermogen. Met Cmotions hebben we alle kennis en kunde in huis om voor en samen met onze klanten gestructureerd dat inzicht te creëren en te benutten, zodat ze er beter in slagen altijd een stap vóór te blijven.”

Coos Keijser en Ronald Wiekenkamp, behorend tot de oorspronkelijke oprichters van Cmotions, hebben met ingang van 1 april jl. de organisatie verlaten. Cmotions-partners Kees Groenewoud en Tino Faulhaber zullen samen met Broad Horizon de directie vormen en zullen tevens aandeelhouder worden van Broad Horizon. Daarnaast zal Broad Horizon als brede dienstverlener op het snijvlak van IT, business intelligence en operational excellence dit jaar nadrukkelijk naar buiten treden.
Noot voor de pers, niet voor publicatie bestemd:

Over Cmotions
Cmotions ondersteunt organisaties met advies en implementatie van oplossingen op het snijvlak van advanced analytics en data science. Ook verzorgen wij de werving en selectie van data professionals en bieden wij trainingen en opleidingen aan, waar de Talent Academy een onderdeel van is. Met onze professionals zetten wij (big)data en analytics business-strategieën voor onze opdrachtgevers op. En voeren we die uit. De afgelopen 17 jaar hebben we een sterke en specialistische expertise opgebouwd op dit terrein. Zo stellen we organisaties in staat de juiste beslissingen te nemen, zodat ze zich aan een veranderende wereld aan kunnen passen. Bij Cmotions werken 65 gedreven professionals. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort.
https://cmotions.nl/

Over Broad Horizon
Broad Horizon is specialist in business consultancy, managed hosting, digitale werkplekken, security, data & AI en het leveren van diensten op het gebied van strategie, ontwerp, bouw en implementatie van bedrijfskritische ERP- en CRM-systemen. Broad Horizon is tevens de grootste onafhankelijke specialist op het gebied van realisatie en beheer van geïntegreerde oplossingen gebaseerd op de volledige Microsoft-stack. Bij Broad Horizon werken ruim 400 professionals. De Broad Horizon groep bestaat uit de bedrijven True, Abecon, Breinwave, GreatCircle, House of Engagement en nu dus ook Cmotions. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, Hilversum, Nieuwegein, Maastricht, Gent (België) en Amersfoort. 
https://www.broadhorizon.nl/
Eerder van Broad Horizon  
10 sep 2019 Met komst nieuwe CEO zet Broad Horizon nog verder in op groei

26 apr 2019 Cmotions wordt onderdeel van Broad Horizon
Geplaatst:
Verstreken tijd: 225 dagen
Broad Horizon contact  

Logo Broad Horizon

Broad Horizon sociaal  


Broad Horizon tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl