Arrow Electronics stelt Mark Olij aan als directeur sales, marketing en services voor Arrow's enterprise computing oplossingen in Nederland

Houten, 23 april 2019 - Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics heeft Mark Olij (51) benoemd tot directeur sales, marketing en services van Arrow's enterprise computing solution business in Nederland. Hij volgt Mark-Louis Heijman op, die vanuit de Arrow-vestiging in Houten een Europese rol gaat vervullen. In zijn nieuwe functie legt Olij de focus op de verdere groei, met name voor het ArrowSphere Cloud Platform. Hij zal rapporteren aan Bart van Rheenen, managing director van Arrow's enterprise computing solutions business in de Benelux. 

Olij startte twintig jaar geleden in de IT-wereld en brengt een grote hoeveelheid kennis, ervaring en relaties met zich mee. Voor zijn komst naar Arrow Electronics was hij alliance & business development manager bij cloud-integrator PQR. Hij maakte daar tevens deel uit van het managementteam. De Noord-Hollander startte zijn carrière als beroepsmilitair bij het Korps Mariniers, en was daarnaast beurshandelaar en zelfstandig ondernemer.

Over Arrow Electronics
Arrow Electronics (NYSE: ARW) begeleidt innovatie bij meer dan 200.000 toonaangevende technologieproducenten en serviceproviders. Arrow ontwikkelt technologische oplossingen die het bedrijfsleven en het dagelijks leven verbeteren, en behaalde in 2018 een omzet van $ 30 miljard. Meer informatie op www.fiveyearsout.com.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
020 2050428 
anke@lubbersdejong.nl

image image