www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (305 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Veeam leidt de markt in clouddatamanagement en start eerste kwartaal van 2019 met dubbele groeicijfers

Veeam Availability Suite 9.5 Update 4 en nieuw subscriptionmodel zorgen voor een 30 procent hogere jaarlijks terugkerende omzet en 16 procent meer deals

Utrecht - Veeam® Software, leider in back-upoplossingen voor Cloud Data Management™, publiceert zijn resultaten over het eerste kwartaal van 2019. Die werden vooral bepaald door de lancering in januari van de Veeam Availability Suite 9.5 Update 4, een van de grootste en langverwachte productreleases van Veeam. Veeam rapporteert over het eerste kwartaal een stijging van 16 procent in het totale aantal deals YoY. Het bedrijf heeft nu meer dan 343.000 klanten en noteert gemiddeld 4.000 nieuwe klanten per maand. De omzet op basis van subscription steeg met 30 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat onderstreept het succes van het nieuwe, unieke subscriptionmodel voor alle nieuwe producten, waaronder de Veeam Availability Suite 9.5 Update 4. Deze update kwam begin 2019 uit en is inmiddels al meer dan 200.000 keer gedownload.

“In mijn eerste volledige kwartaal bij Veeam als verantwoordelijke voor sales and marketing hebben we de focus gelegd op onze businessprioriteiten die ons altijd succesvol hebben gemaakt. Door deze focus blijven wij onze groei stimuleren en verstevigen wij ons marktleiderschap, nu en in de toekomst”, zegt Ratmir Timashev, medeoprichter en Executive Vice President Sales & Marketing van Veeam. “Wij richten ons volledig op de strategie om bedrijven te helpen bij hun business-transitie naar de cloud met onze hoogwaardige oplossingen voor back-up en clouddatamanagement. IDC voorspelt dat 90 procent van alle organisaties binnen drie jaar een multi-cloudstrategie heeft ingevoerd[i]. Dat biedt ons belangrijke groeikansen bij het ondersteunen van klanten en partners met de beste producten en oplossingen. Deze strategie is ook de motor achter het nieuwe Veeam Instance Licensing-model, dat we hebben ontwikkeld om meer flexibiliteit te bieden bij het verplaatsen van on-premise-workloads naar de public cloud en terug, zonder extra kosten. Veeam is de eerste in de branche met deze flexibele en innovatieve benadering voor het beheren van multi-cloudomgevingen.”

De belangrijke gebeurtenissen in het eerste kwartaal van 2019
  • Veeam Availability Suite 9.5 Update 4 biedt een eenvoudige, flexibele en betrouwbare manier om klanten te helpen bij het migreren en beheren van data in de hybride cloud, ongeacht de locatie. De update is binnen drie maanden al meer dan 200.000 keer gedownload. Nieuwe productcapaciteiten maken het voor Veeam mogelijk om virtueel, fysiek en cloudbeheer te bieden, voor elke applicatie, alle data en binnen elke cloud, waaronder:
  1. Cloud Tier – Ongelimiteerde capaciteit voor langetermijnretentie door het gebruik van native, kosteneffectieve objectstorage-integratie;
  2. Cloud Mobility – Gemakkelijke migratie en recovery van en naar AWS, Azure en Azure Stack;
  3. Nieuwe datagovernance-mogelijkheden Betere beveiliging en compliance, waaronder GDPR en malware-preventie.
  • Veeam Backup for Microsoft Office 365, momenteel het snelst groeiende product in de geschiedenis van Veeam, noteerde een stijging van 152 procent in deals ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Veeam Backup for Microsoft Office 365 is inmiddels door meer dan 55.000 organisaties gedownload en ondersteunt meer dan zeven miljoen mailboxen. Veeam bracht onlangs versie 3 uit en versterkte daarmee de dominantie in de Microsoft Office 365-back-upmarkt. Met deze oplossingen beschikken organisaties over dertig keer snellere back-up, verbeterde security, meer inzicht in klanten en betere analytics.
  • Cloud blijft groeien: Veeam noteerde in het eerste kwartaal een groei van 31 procent ten opzichte van vorig jaar in zijn cloudactiviteiten.
  • Veeam heeft wereldwijd 343.000 klanten. Nieuwe klanten zijn onder andere AKKA Technologies, Halton Borough Council, Sonoco Trident, 3Banken, Nova Scotia Liquor, Colorado Regional Health Information Organization (CORHIO), Northeastern Illinois University (NEIU), Clear Concepts, YMRILINK en TBEA Energy India.
  • Het Veeam Cloud & Service Provider-programma groeide naar 22.500 partners. 4.000 van hen zijn ook gekwalificeerd voor het leveren van cloudback-up en DRaaS via de inzet van Veeam Cloud Connect.
  • Reseller-allianties met HPE, Cisco, NetApp en Lenovo zorgden voor 56 procent meer transacties ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en 39 procent meer omzet.
  • Veeam kreeg in januari een investering van 500 miljoen dollar van Insight Venture Partners en Canada Pension Plan Investment Board (CPPIB). Het is een van de grootste investeringen in de geschiedenis van storage-software. De investering stelt Veeam in staat om een agressief overname- en investeringsbeleid te voeren om zo de dominante marktleider te blijven.
Aanmelden voor VeeamON 2019, het grootste wereldwijde event voor clouddatamanagement, is nog steeds mogelijk. De conferentie vindt plaats van 20 tot en met 22 mei 2019 in Miami. Bijna 10.000 klanten, partners en influencers namen deel aan VeeamON 2018 in Chicago of aan de regionale VeeamON Forum-events overal in de wereld.

“De commitment van Veeam aan de markt van clouddataprotectie is in lijn met wat er gebeurt in dit sterke, groeiende en dynamische segment. De markt voor clouddataprotectie-as-a-service groeit elk jaar met 16,2 procent. Dat is veel meer dan de 3,4 procent groei in de traditionele dataprotectie- en recovery-softwaremarkt. Veeam blijft sterk groeien in beide segmenten door het bieden van nieuwe producten en services die aansluiten bij de snel veranderende cloud- en on-premise-eisen.” – Phil Goodwin, Research Director, IDC.

Over Veeam Software
Veeam is de wereldwijde leider in Intelligent Data Management.Het Veeam Availability Platform is de meest complete oplossing die klanten helpt bij het automatiseren van hun datamanagement en het verzekeren van beschikbaarheid van data. Met meer dan 343.000+ klanten wereldwijd, waaronder 82 procent van de Fortune 500-bedrijven en 67 procent van de Global 2000-organisaties, scoort Veeam een gemiddelde klanttevredenheid die 3,5 keer hoger is dan het gemiddelde in de sector. Het wereldwijde Veeam-ecosysteem omvat 64.000 channelpartners, Cisco, HPE, Lenovo enNetApp als exclusieve resellers, en meer dan 22.500+ cloud- en serviceproviders. Het hoofdkwartier is gevestigd in Baar, Zwitserland. Veeam heeft vestigingen in meer dan 30 landen. Voor meer informatie: www.veeam.com. Of volg Veeam op Twitter: @veeam_benelux.

[i] Oct 2017 - IDC FutureScape - Doc # US43171317. IDC FutureScape: Worldwide IT Industry 2018 Predictions. By: Frank Gens, Crawford Del Prete, Philip Carter, Bill Fearnley, Al Gillen, Scott Lundstrom, Tom Mainelli, Tomoaki Nakamura, Eric Newmark, Sandra Ng, Robert Parker, David Schubmehl, Vernon Turner, Dan Vesset, Deepak Mohan, Richard L. Villars, Hayley Sutherland
Laatste van Veeam Software  
Insight Partners to Acquire Swiss Cloud Data Management Leader Veeam in a Transaction Valued at Approximately US$5 Billion

Veeam benoemt Danny Allan tot Chief Technology Officer

Veeam lanceert nieuwe AWS-native back-up- en hersteloplossing op AWS Marketplace
Hosting Provider Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie in VPS Hosting

VMware bekroont Fundaments tot Most Innovative Cloud Partner of the Year

Nieuwe oplossing voor MKB om online sales te vergoten

Workday Learning debuteert als Strategic Challenger in de Fosway 9-Grid™ for Learning Systems 2020

NetApp Reports Third Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Securelink en Axians winnen internationale Infoblox Next Level Awards

NorthC is de nieuwe naam van The Datacenter Group en NLDC

Derya Özüölmez start bij Ymor als IT Performance Specialist

Zyxel brengt 10G LAN naar kantoren aan huis en kleine bedrijven

Dataiku uitgeroepen tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Science en Machine Learning platformen

Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

TIE Kinetix verkoopt bedrijfsonderdeel voor € 6 miljoen in contanten
GroenLeven selecteert Fast Lean Smart("FLS") voor het automatisch plannen van de routes en afspraken van hun adviseurs

LinQhost sluit partnership met Datadog

Lady Gaga zegt 'ja' tegen zichzelf… Met Klarna als ringdrager

Nederland in top 10 economisch meest getroffen landen door coronavirus

Intermax wint VMware Most Promising Cloud Partner of the Year Award

Acer Wins Five iF Design Awards in 2020 for Innovation

NFON AG introduceert tweefactorauthenticatie voor hardware

NATO’s Allied Command Transformation selecteert Dataiku-platform voor AI-projecten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 305 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Veeam Software contact  

Logo Veeam Software

  +31 30 210 6166
  info@veeam.com
  www.veeam.com
Veeam Software sociaal  


Veeam Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Fullstaq B.V.
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo Workday
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Logo PA Consulting
Logo Thales
Logo OutSystems
Logo Infor
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87727 persberichten
- 5610 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7447 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
ContentbureauContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl