www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (404 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Mendix kondigt Studio en Studio Pro aan: visuele no-code en low-code ontwikkelomgevingen

Met Mendix Studio en Studio Pro maken organisaties optimaal gebruik van development-talent van elk niveau

Rotterdam, 17 april 2019 - Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider op het gebied van no-code/ low-code applicatie-ontwikkeling, kondigt Mendix Studio en Mendix Studio Pro aan. Met deze ontwikkelomgevingen kunnen ontwikkelaars van verschillende kennisniveaus samenwerken en applicaties bouwen die bijdragen aan de digitalisering van hun organisaties.

Mendix Studio en Studio Pro gebruiken dezelfde visuele taal, metadata modellen en repository op één uniform platform, zodat iedereen die betrokken is bij applicatieontwikkeling eenvoudig kan samenwerken. Zowel Mendix Studio en Studio Pro bevatten Mendix Assist, de eerste AI-assistent voor low-code die de productiviteit verhoogt en ontwikkelaars helpt om minder fouten te maken en sneller op te leveren.

Mendix Studio: ontketen de kracht van ‘citizen developers’
Mendix Studio is een intuïtieve, visuele, no-code omgeving ontworpen om niet-technische business users, ook diegenen die nog nooit een applicatie ontwikkeld hebben, te betrekken bij het ontwikkelproces. Deze zogeheten ‘citizen developers’, die zeer goed op de hoogte zijn van de business drivers, doelen en processen binnen de organisatie, kunnen met Mendix Studio hun ideeën om betere bedrijfsresultaten te behalen in kaart brengen, daadwerkelijk applicaties bouwen en gebruiken, of een werkbare start-applicatie aanleveren voor verdere ontwikkeling door een professionele developer.

Om snel aan de slag te kunnen zijn er verschillende templates beschikbaar voor onder meer budgetering,taak- en tijdsplanning, portals en meer. Mendix Assist biedt aanbevelingen en suggesties voor de volgende stap, hierdoor neemt de productiviteit toe en wordt de kwaliteit van de applicatie gewaarborgd.

Mendix Studio Pro: help professionele ontwikkelaars bij focus op innovatie en resultaten
Mendix Studio Pro is een krachtige, low-code visueel model-driven ontwikkelomgeving die professionele ontwikkelaars alle mogelijkheden biedt om robuuste, complexe, bedrijfskritische applicaties te ontwikkelen. Studio Pro neemt tijdrovende klussen uit handen, waardoor developers meer ruimte hebben om zich bezig te houden met complexe software engineering en business logic. Daarnaast geeft Studio Pro developers wel de controle en flexibiliteit eigen code te schrijven in de ingebouwde editor.

Net als Mendix Studio heeft Studio Pro ook Mendix Assist. In dit geval fungeert Mendix Assist als een virtuele collega programmeur, die anticipeert op nieuwe stappen, de flows controleert en waarschuwt voor potentiële fouten. Mendix Assist geeft aanbevelingen met een nauwkeurigheidscore van 95 procent. Bovendien zorgt Mendix Assist voor hogere productiviteit en meer efficiëntie, en wordt de tijd die verloren gaat aan het detecteren van fouten 100 keer minder.

Naadloze samenwerking en robuuste besturing
Mendix Studio en Studio Pro bevorderen naadloze en continue samenwerking tussen business experts en professionele ontwikkelaars waardoor teams sneller tot de juiste oplossing komen. Concepten, prototypes, werkbare beta’s; elke stap van het proces kan worden gedeeld tussen Studio en Studio Pro. Dit maakt duidelijke communicatie en snelle aanpassingen mogelijk en zorgt niet alleen voor de snelle oplevering van een eindproduct, maar voorziet ook in een applicatie die voldoet aan de gevraagde business-eisen.

“Transformatie is alleen mogelijk als twee partijen samenkomen”, stelt Derek Roos, oprichter en CEO van Mendix. “Mendix is het enige platform dat de business- en technologie-kant van een organisatie volledig samenbrengt en integreert. Door deze naadloze samenwerking worden nu ook echt de juiste applicaties worden ontwikkeld. Het proces is transparant en iedereen is gefocust op het behalen van de gewenste bedrijfsresultaten. En een fijne bijkomstigheid: deze resultaten worden behaald met ongeëvenaarde snelheid en hoge kwaliteit.”

Bovendien is het platform zo gebouwd dat de governance en veiligheid zijn gewaarborgd, zodat beginnende ontwikkelaars bestaande systemen niet in gevaar kunnen brengen.

“Business users hebben een duidelijke visie over wat ze nodig hebben en wat hun doelen zijn. Die visie is de kern van succesvolle digitale oplossingen. Hierom geloven wij dat ze actief betrokken zouden moeten worden bij applicatieontwikkeling”, stelt Johan den Haan, CTO bij Mendix. “Tegelijkertijd snappen wij zorgen van IT over het verliezen van de controle over hun applicatieomgeving. We hebben een platform ontwikkeld dat IT in staat stelt effectief controle te houden over ‘citizen development’, zonder afbreuk te doen aan de mogelijkheden voor de business om actief bij te dragen aan applicatieontwikkeling.”

---------------

Over Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in no-code/low-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Met het no-code/low-code platform van Mendix kunnen bedrijven met meer professionals applicaties ontwikkelen (Make with More), slimme apps bouwen met een rijke, slimme. contextuele en proactieve gebruikservaring (Make it Smart) en systemen moderniseren en meer applicaties bouwen die groei faciliteren (Make it Scale). Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd. Kortom om organisaties te helpen de stap te maken naar de digitale toekomst. Het ‘Go Make It’ platform van Mendix wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 4.000 organisaties.

Word lid van de Mendix-community op LinkedIn en Twitter. Begin gratis met het bouwen van apps op signup.mendix.com.
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 404 dagen
Mendix contact  

Logo Mendix

  +31 10 276 0434
  info@mendix.com
  www.mendix.com
Mendix sociaal  


Mendix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Data Matters BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Logo Solvinity
Logo Lightspeed
Logo commercetools
Logo Infor
Logo Pegasystems
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88426 persberichten
- 5689 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8046 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl