www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl
2497 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (349 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

NTT’s colocatie bedrijf e-shelter opent eerste datacenter in Nederland, in Amsterdam

Amsterdam – NTT Communications Corporation (NTT Com), de divisie binnen de NTT Group (TYO: 9432) die ICT- en internationale communicatieoplossingen levert, breidt uit in Europa en opent via dochterbedrijf e-shelter zijn eerste datacenter campus in Nederland. De nieuwe grootschalige datacenter campus in Amsterdam (e-shelter AMS1) heeft een capaciteit van 16.000 vierkante meter vloeroppervlakte en een totale potentiële IT belasting van 40 MW. Meer dan 250 gasten waaronder klanten, partners en prominente vertegenwoordigers vanuit de overheid waren op 11 april aanwezig bij de openingsceremonie en launch party.

Met deze nieuwe investering in zijn Europese colocatie datacenter platform bouwt NTT Group verder aan zijn ‘Home to the cloud’ strategie. e-shelter AMS1 is het 21e datacenter in Europa dat NTT Com in beheer heeft. Het gehele Europese datacenter platform van NTT Com heeft nu een power capaciteit van in totaal 400MVA. NTT Com heeft daarnaast plannen voor significante verdere expansie.


De nieuwe grootschalige datacenter campus in Amsterdam (e-shelter AMS1) heeft een capaciteit van 16.000 m2 vloeroppervlakte en een potentiële IT belasting van 40 MW.

De officiële opening van e-shelter AMS1 werd uitgevoerd door Tetsuya Shoji, President en CEO van NTT Com, en door Rupprecht Rittweger, CEO van e-shelter. Bij de opening was daarnaast Arthur van Dijk aanwezig, Commissaris van de Koning in Noord-Holland en Ap Reinders, wethouder Haarlemmermeer en ‘Vice Mayor burgemeester van de Amsterdam Metropolitan Area’. Ook de Japanse Ambassadeur in Nederland Hiroshi Inomata en de Duitse Ambassadeur Dirk Brengelmann waren aanwezig bij de opening. Gastvrouw bij de opening is Tooske Ragas.

“Amsterdam is een van de belangrijkste internet hubs in Europa,” zegt Tesuya Shoji, President en CEO van NTT Com. “We hebben dan ook bewust voor deze locatie gekozen om verder in Europa uit te breiden en onze eerste nieuwe datacenter campus buiten de Duits sprekende regio te ontwikkelen. De ontwikkeling van dit state-of-the-art datacenter staat niet op zich. Als marktleider in Europa blijven wij continue werken aan verdere expansie van ons colocatie datacenter aanbod. Wij zijn op dit moment bijvoorbeeld ook al bezig met de ontwikkeling van nieuwe datacenters in Londen en Madrid.”


“Klanten vormen vanzelfsprekend een integraal onderdeel van onze verdere groei in Europa. We zijn dan ook verheugd dat we succesvol verschillende anchor-tenants voor e-shelter AMS1 hebben kunnen aantrekken,” aldus Pieter Duijves (foto) die e-shelter Nederland leidt.

e-shelter AMS1 biedt flexibele en streng beveiligde colocatie services afgestemd op de datacenter behoeften van enterprises en cloud service providers. De carrier-neutrale en schaalbare datacenter campus van in totaal 16.000 vierkante meter kent een gefaseerde ontwikkeling. Eenmaal volledig ontwikkeld heeft het datacenter een totale IT belasting capaciteit van 40 MW beschikbaar. Klanten en partners kunnen kiezen uit een uitgebreid portfolio aan flexibele en schaalbare datacenter services. Daarnaast zijn er meerdere carriers aanwezig en is er een open colocatie omgeving beschikbaar die nu live is. e-shelter AMS1 is onderdeel van NTT Com’s schaalbare datacenter en connectiviteit ecosysteem wereldwijd.

------------------------
Over e-shelter

e-shelter is als datacenter operator een van de marktleiders in Europa met een aanbod van streng beveiligde datacenters voor het huisvesten en ontsluiten van IT omgevingen en netwerksystemen. e-shelter is met zijn datacenters aanwezig in de belangrijkste stedelijke markten in Europa en heeft op dit moment in totaal 400 MVA aan power capaciteit beschikbaar voor het leveren van schaalbare datacenter oplossingen.

Als dochteronderneming van NTT Communications is e-shelter onderdeel van een wereldwijd datacenter netwerk in meer dan 20 landen met ruim 400.000 vierkante meter beschikbare datacenter oppervlakte. e-shelter bedient klanten in verschillende sectoren waaronder financials, telecom operators, overheidsorganisaties, IT service en outsourcing providers, en cloud service providers. Naast e-shelter behoren ook Arkadin, Dimension Data, intelligence, NTT Communications, NTT Data en NTT Security tot NTT Group.

Voor meer informatie over e-shelter, ga naar: https://www.e-shelter.com

Voor meer informatie over NTT Group, ga naar: www.ntt-global.com

------------------------
Over NTT Communications Corporation

NTT Communications biedt services op het gebied van consultancy, architectuur, security en cloud services ten behoeve van het optimaliseren van informatie en communicatie (ICT) technologieën voor klanten. Deze diensten worden ondersteund door de wereldwijde infrastructuur van het bedrijf waaronder een wereldwijd tier-1 IP netwerk, het Arcstar Universal One™ VPN netwerk welke ruim 400.000 vierkanten meter datacenter oppervlakte van wereldklasse in meer dan 190 klanten en regio’s met elkaar verbindt. De oplossingen van NTT Communications maken gebruik van de resources van bedrijven binnen NTT Group waaronder Dimension Data, NTT Docomo en NTT Data.

www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com


“We hebben bewust voor Amsterdam gekozen als locatie om verder in Europa uit te breiden en onze eerste nieuwe datacenter campus buiten de Duits sprekende regio te ontwikkelen,” aldus Tesuya Shoji, President en CEO van NTT Com.

------------------------
Voor meer informatie

e-shelter
Claudia Isabel Knoll
Head of Marketing
press@e-shelter.com

NTT Communications Corporation
Hiroshi Seo
Cloud Services
wg-cl@ntt.com
Laatste van e-shelter Amsterdam B.V.  
NTT’s colocatie bedrijf e-shelter opent eerste datacenter in Nederland, in Amsterdam
Geplaatst:
Verstreken tijd: 349 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
e-shelter Amst.. contact  

Logo e-shelter Amsterdam B.V.

  +31 23 569 8340
  sales@e-shelter.com
  www.e-shelter.com
e-shelter Amst.. sociaal  


e-shelter Amst.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88024 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7688 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nl