www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (154 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

FunctieWijzer introduceert innovatieve HR-software op basis van het Thinkwise low-code platform

Apeldoorn, 12 april 2019 – FunctieWijzer, een startup in HR-software, kiest voor het low-code platform van Thinkwise om een innovatieve cloud-based HR-oplossing te realiseren. Met de oplossing van FunctieWijzer kunnen (MKB) organisaties tegen minimale kosten de functiewegingen, inrichting van het salarisgebouw en beoordelingen van hun medewerkers op een transparante en eenvoudige manier regelen. Dit gebeurt snel en eenvoudig vanuit een gebruiksvriendelijke web-omgeving.

Voor veel organisaties is het inrichten van een salarishuis, het wegen van functies en het bepalen van een beloningsstructuur een grote uitdaging. Advies inwinnen hierover is een kostbare aangelegenheid, en veel bedrijven geven hun geld liever aan andere zaken uit. De vraag blijft echter bestaan, omdat werknemers, vakbonden en medezeggenschapsorganen naar transparantie en objectiviteit streven. De oprichters van FunctieWijzer, Guido Hupjé en Patrick Groenendal, die samen 50 jaar HR-ervaring hebben, besloten daarom een toegankelijke en prima betaalbare oplossing te ontwikkelen om organisaties hierbij te helpen.

Patrick Groenendal en Guido Hupjé, de oprichters van FunctieWijzer: “Met de oplossing van FunctieWijzer krijgen onze klanten toegang tot innovatieve, eenvoudige en gebruiksvriendelijke HR-tools, voor een zeer betaalbare prijs. Daarbij houden klanten zelf de regie in handen en profiteren ze van onze gedegen HR-expertise. Thinkwise heeft ons geholpen om onze oplossingen snel en efficiënt op de markt te brengen.”

Tijd voor verandering
Bestaande HR-oplossingen voor het wegen van functies en het beoordelen en belonen van medewerkers zijn vaak duur en een soort ‘black box’. Doordat ze weinig tot geen inzicht bieden in de manier waarop ze tot bepaalde resultaten komen, worden de uitkomsten hiervan vaak als ondoorzichtig en demotiverend ervaren binnen organisaties. Het team van FunctieWijzer ontwikkelde het concept voor haar unieke tools en slimme algoritmes in Microsoft Excel, die de basis vormden voor hun vernieuwende en transparante oplossing.

Met behulp van het Thinkwise Platform werd binnen een maand tijd de basis omgezet naar een moderne webapplicatie in de cloud en werden de verschillende diensten van FunctieWijzer online beschikbaar gesteld voor haar klanten. Het resulterende prototype gaf FunctieWijzer de gelegenheid om feedback te verzamelen uit de markt en de diensten verder te ontwikkelen en te verbeteren. Door de flexibiliteit en snelheid die het Thinkwise platform biedt, konden aanpassingen en nieuwe functionaliteit vervolgens razendsnel in de cloud-based applicatie verwerkt worden.

Toekomstbestendig
Door voor het Thinkwise Platform te kiezen, beschikt FunctieWijzer over een flexibele omgeving waarmee het haar dienstverlening als cloudoplossing op de markt kan brengen. De uitgebreide mogelijkheden voor rollen- en rechtenbeheer in het platform zorgen er voor dat HR-professionals op een veilige manier met persoonsgegevens werken. Daarnaast biedt Thinkwise de garantie dat de applicatie altijd technologisch up-to-date blijft, zodat deze zonder moeite meegaat in updates van de grootste browsers van dit moment. Hiermee is FunctieWijzer volledig ontzorgd op het gebied van technologische veroudering van hun software.

Robert van der Linden, CEO van Thinkwise: “Wij zijn trots dat FunctieWijzer voor Thinkwise heeft gekozen om haar innovatieve HR-software op de markt te brengen. Met het low-code platform van Thinkwise heeft FunctieWijzer de toekomst van bedrijfssoftware in handen.”

###

Over Functiewijzer
FunctieWijzer biedt (MKB) organisaties de mogelijkheid zelf hun functiehuis in te richten, het salarisgebouwvorm te geven en competentiegericht medewerkers te beoordelen én eerlijk te belonen. Met deze unieke Cloud-oplossingen krijgen bedrijven zelf het stuur in handen bij het vormgeven van hun belangrijkste HR instrumentarium. Anders dan andere systemen kenmerkt de oplossing zich door eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Meer informatie: www.functiewijzer.com

Over Thinkwise
Thinkwise is leverancier van het eigen low-code ERP-softwareplatform waarmee eenvoudig en snel bedrijfssoftware gerealiseerd wordt die nooit meer veroudert. Deze flexibel aanpasbare software is altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen en draait gegarandeerd op toekomstige technologieën. Naast het realiseren van bedrijfssoftware verkoopt Thinkwise zijn platform ook in licentievorm aan softwareleveranciers die hiermee eigen softwareoplossingen voor hun klanten realiseren. Thinkwise is opgericht in 2002 en heeft vestigingen in Apeldoorn, Rotterdam en Eindhoven. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.

Voor de redactie:

Thinkwise
Contactpersoon: Janine Worst
E-mail: jworst@thinkwisesoftware.com
www.thinkwisesoftware.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Thinkwise  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 154 dagen
Bron:
PR bron: Lubbers De Jong
Thinkwise contact  
Logo Thinkwise
Thinkwise sociaal  
Thinkwise tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl