www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (159 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Pride PR

Eleos realiseert een snellere infrastructuur en beschermt Nutanix AHV met Rubrik

10 april 2019 - De christelijke geestelijke gezondheidszorgverlener Eleos uit Amersfoort nam onlangs de datamanagement-oplossing van Rubrik af en realiseerde daarmee een vier keer verbeterde back-up performance, 90 procent snellere restores, 90 procent besparing op beheertijd, een 71 procent kleinere datacenter-footprint en een naadloze integratie met Nutanix AHV, een gratis ingebouwde virtualisatie-oplossing voor bedrijfsvirtualisatie, klaar voor een multi-cloud wereld. 

Eleosbiedt behandeling, gespecialiseerde begeleiding bij patiënten thuis of hulp in een van hun herstelcentra. De huidige organisatie ontstond in het jaar 2000 als gevolg van een fusie tussen drie instellingen: Hervormd Psychiatrisch Ziekenhuis de Fontein, GLIAGG De Poort en GLIBW.

Michiel van Nieuw-Amerongen, ICT-coördinator en netwerkmanager, beheert een vijf persoons ICT-team dat 650 werknemers en 35 locaties voor patiëntenzorg in heel Nederland ondersteunt. "IT is cruciaal voor ons bedrijf," zegt Van Nieuw-Amerongen. "Onze infrastructuur verbindt al onze locaties met elkaar. Voor een klein team kan het beheren van een omgeving van deze omvang echter een uitdaging zijn. De datamanagement-oplossing vanRubrikheeft ons proces gestroomlijnd en de tijd die we besteden aan dagelijks back-up beheer drastisch verminderd."

Voor de komst vanRubrik, worstelden Van Nieuw-Amerongen en zijn team met hun oude back-upoplossing. "We hadden verschillende problemen met onze vorige oplossing, wat ervoor zorgde dat we deback-upsdagelijks moesten controleren entroubleshooten. We hebben vaakback-upsgemist vanwege capaciteitsproblemen, waardoor we veel te veel tijd besteedden aan het beheren van deback-ups," stelt Van Nieuw-Amerongen. “Recovery was bijna onmogelijk. Onzeback-upswerden disk-to-disk opgeslagen en vervolgens naar tape. Als werestoreswilden uitvoeren, moesten we helemaal naar Amsterdam rijden om de tapes op te halen."

Minder beheertijd en snellererestores
Het IT-team had een oplossing nodig die de capaciteitsproblemen zou oplossen en de back-upprestaties zou verbeteren. Partner PQR bevalRubrikaan voor datamanagement enNutanixvoor primaire opslag om aan hun eisen te voldoen. Van Nieuw-Amerongen: "MetRubrikhebben we aanzienlijke administratieve tijdwinst gerealiseerd die ons team nu kan gebruiken voor meer strategisch werk. Dit betekent dat we onze gegevens volledig kunnen beschermen en geen concessies hoeven te doen door alleen de kritiekeback-upste veilig te stellen. Dankzij de elegante interface vanRubrikkan onze helpdeskback-upsin de gaten houden en zelfrestoresuitvoeren. Naast dat we onze gebruikers nu tijdig e-mailherstel kunnen bieden, hebben we een enorme verbetering gezien in de tijd die nodig is om een VM te herstellen metRubrik'sLive Mount-functie.Rubrikwaarschuwt ons bovendien wanneer de opslagruimteproblematisch wordt en laat ons zien welke servers beschermd zijn of moeten worden beschermd. Dit is een enorme verbetering ten opzichte van onze eerdere handmatige processen."Rubrik levert een enkel softwareplatform voor het beheren en beschermen van gegevens in de cloud, aan de rand en op locatie. Ondernemingen kiezen voor Rubrik's Cloud Data Management-software om back-up en herstel te vereenvoudigen, de acceptatie van de cloud te versnellen en automatisering op grote schaal mogelijk te maken. Organisaties van elke omvang die een cloud first-beleid voeren, vertrouwen op het Rubrik Polaris SaaS-platform om gegevens te unificeren voor beveiliging, governance en compliance. Ga voor meer informatie naar www.rubrik.com en volg @rubrikInc op Twitter.

Rubrik is een geregistreerd handelsmerk van Rubrik, Inc.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Andrea Wigman
(t) +31 (0)6 24 11 48 74
rubrik@pridepr.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Rubrik  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 159 dagen
Bron:
PR bron: Pride PR
Rubrik contact  
Logo Rubrik
Rubrik sociaal  
Rubrik tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl