www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!

Verizon Connect bouwt telematica- en workforcemanagementoplossingen al in fabriek in

Integratie helpt klanten efficiëntie en bedrijfsvoering te verbeteren

Utrecht, 9 april 2019 – Om klanten te helpen meer inzicht te verkrijgen in hun wagenpark, gaat Verizon Connect een samenwerking aan met Iveco, fabrikant van commerciële en industriële voertuigen. Klanten worden zo voorzien van Verizon Connect’s platform voor telematica- en mobile-workforcemanagementsoftware. Dit biedt informatie over voertuigen en chauffeurs, die bedrijven van elke omvang kunnen gebruiken om hun mobiele business te optimaliseren. Iveco fleet management by Verizon Connect is nu beschikbaar in nieuwe Iveco Daily-modellen lichte bedrijfswagens.

309040 iveco verizon%20connect 1c7f14 large 1554799252

Klanten van Iveco kunnen bij aankoop kiezen uit drie Verizon Connect-plannen: Fleet Essential zonder tachograafrijuren, Fleet Essential met tachograafrijuren en Fleet Enhanced met tachograafrijuren en op afstand downloaden van tachograafdata. Dat laatste maakt het mogelijk chauffeurskaarten en tachograafdata op tijd en volgens wettelijke vereisten te downloaden. Verizon Connect Tachograaf helpt wagenparkbeheerders op de hoogte te blijven van wat chauffeurs doen. In wekelijkse rapportages is te zien hoe chauffeurs en voertuigen presteren en wat het brandstofverbruik was. Bovendien helpen deze rapportages te voldoen aan Europese regelgeving op het gebied van tachografen. De mobile-workforcemanagementoplossing van Verizon Connect: Workforce Essential, is beschikbaar als uitbreiding op alle plannen.

Fabio Santiago, TCO Services Director bij Iveco: “Integratie van het Verizon Connect-platform biedt klanten van Iveco meer waarde en voordelen naast het al uitstekende voertuig. Door oplossingen van Verizon Connect in te bouwen in geselecteerde nieuwe voertuigen, kunnen we onze klanten helpen hun bedrijf beter te runnen met meer controle over hun werkzaamheden.”

Dan Levy, OEM Business van Verizon Connect: “Dit niveau van klantenservice kan alleen bestaan met een diepgaande integratie. En die is er nu tussen Verizon Connect en de voertuigen van Iveco. Met Iveco fleet management by Verizon Connect hebben onze gemeenschappelijke klanten nu de oplossingen die ze nodig hebben om de veiligheid, productiviteit en efficiëntie van hun wagenpark te verhogen.”

###

Over Iveco
Iveco is een onderdeel van CNH Industrial N.V., een toonaangevende internationale leverancier van kapitaalgoederen, die genoteerd staat aan de New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) en aan de Mercato Telematico Azionario van de Borsa Italiana (MI: CNHI). Iveco ontwerpt, bouwt en verkoopt een ruim gamma van lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen en terreinvrachtwagens.

Het brede productaanbod omvat de Daily (3,5 tot 7,2 ton MTM), de Eurocargo (7,5 tot 19 ton MTM), de Trakker (Off-Road) en de Stralis (vanaf 19 ton). Daarnaast bouwt het merk Iveco Astra-terreinwagens, vaste en geleide dumpers en speciale voertuigen.

Iveco stelt wereldwijd circa 21.000 mensen te werk en beheert productievestigingen in zeven landen in Europa, Azië, Afrika, Oceanië en Latijns-Amerika. Daar produceert de onderneming haar voertuigen met de allerbeste en modernste technologieën. Dankzij 4.200 verkoop- en bijstandspunten in meer dan 160 landen biedt Iveco gegarandeerd technische bijstand overal ter wereld waar een van zijn voertuigen wordt ingezet.

Ga voor meer informatie over Iveco naar: www.iveco.com.

Ga voor meer informatie over CNH Industrial naar: www.cnhindustrial.com.

Over Verizon Connect
Verizon Connect is de gids in een wereld waarin alles met elkaar verbonden is. Wij werken aan de automatisering, optimalisatie en revolutie van de manier waarop mensen, voertuigen en andere apparaten zich door de wereld bewegen. Onze toonaangevende oplossingen zetten innovatie, automatisering en connected data voor onze klanten aan het werk, zodat zij zelf slimmer, efficiënter en meer compliant kunnen opereren. Verizon Connect heeft meer dan 3.500 betrokken werknemers in vijftien landen, die zich inzetten om ’s werelds meest toonaangevende mobiele-technologieplatform te ontwikkelen. Ga voor meer informatie naar www.verizonconnect.com/nl.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Verizon Connect Netherlands B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 165 dagen
Verizon Connect Ne.. contact  
Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
  020-5752727
  www.verizonconnect.com/nl
Verizon Connect Ne.. sociaal  
Verizon Connect Ne.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl