www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (220 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Riverbed transformeert digitale gebruikerservaring om mobiele-workforcestrategie van Raiffeisen Bank te ondersteunen

Utrecht – SteelCentral Aternity – de Digital Experience Management-oplossing van Riverbed®, The Digital Performance Company™ – is door Raiffeisen Switzerland geselecteerd om de gebruikerservaring te transformeren en de performance van enterprise-applicaties en digitale diensten uit het Raiffeisen-portfolio te optimaliseren.

De SteelCentral-implementatie maakt deel uit van een project dat door Raiffeisen Switzerland is opgezet om een digitale-werkplekomgeving te creëren, met een mobiele-workforcestrategie die leidt tot betere klantadviesdiensten en verhoogde efficiëntie. Raiffeisen Group is de op twee na grootste bank van Zwitserland, heeft 1,9 miljoen samenwerkingsverbanden, 3,8 miljoen klanten en 880 locaties verspreid over Zwitserland. Daarnaast bezit de bank 196 miljard Zwitserse franken in beheerde activa en 188 miljard Zwitserse franken in leningen aan klanten.

Voor Raiffeisen werken ongeveer 11.000 werknemers verspreid over Zwitserland op laptops, desktop-pc’s en mobiele apparaten. Vanaf al deze apparaten moeten de medewerkers verschillende standaard bankwerkzaamheden uit kunnen voeren – van hypotheekgoedkeuringen en kredietchecks tot klantcontact. Al deze werkzaamheden vergen snelle laadtijden en geen onderbrekingen door systeemupdates of een slechte verbinding. Dat houdt in dat de medewerkers altijd toegang moeten hebben tot de benodigde applicaties, vanaf elk apparaat.

Tijdens een routine-IT-upgrade ontdekte de bank dat de eindgebruikerservaring van zijn werknemers handmatig moest worden gemonitord; een inefficiënt en tijdrovend proces. De bank besloot op zoek te gaan naar een proactief systeem dat problemen identificeert nog voordat de medewerkers merken dat er iets mis is. Daarop selecteerde Raiffeisen SteelCentral Aternity van Riverbed. Deze oplossing voor het monitoren van de werknemers- en eindgebruikerservaring transformeert elk Raiffeisen-apparaat in een zelf-monitorend platform met een geïntegreerd overzicht van de verschillende datastromen, voor uitgebreid inzicht in de echte werknemerservaring. SteelCentral Aternity gaat anders te werk dan applicatie- en performance-monitoring-producten (APM) die specifieke applicaties monitoren vanuit het datacenterperspectief, of apparaat-monitoringsproducten die de gezondheid van een apparaat, het besturingssysteem en de app meten. Voor elke app in het portfolio monitort en correleert de oplossing van Riverbed automatisch de drie datastromen die deel uitmaken van de ware gebruikerservaring: gebruikersinteracties, gezondheid en performance van het apparaat, en de applicatieperformance.

“Dankzij SteelCentral Aternity voldoen we aan al onze succescriteria, waarmee we een sterke mobiele ervaring voor onze werknemers leveren”, zegt Stefan Somogyi, Specialist Expert bij Raiffeisen Switzerland. “Performance, het monitoren van applicaties en digitale services, snelle laadtijden – al deze factoren zijn sterk verbeterd.”

Volgens Somogyi ervaren werknemers en apparaten minder downtime en zijn applicaties sneller. Ook blijft het team eventuele performance-issues voor. “Op verschillende gebieden zien we grotere voordelen voor de bank en onze medewerkers”, vertelt hij.

Andere monitoringstechnologieën extrapoleren, emuleren of schatten alleen wat de eindgebruiker ziet. SteelCentral Aternity helpt Somogyi te begrijpen hoe werknemers de applicaties, digitale services, apparaten en het netwerk van Raiffeisen ervaren en ermee omgaan: “Met Aternity zien we problemen realtime. Vervolgens kunnen we gelijk actie ondernemen, het probleem oplossen en mensen laten zien wat de oorzaak van het probleem was. Ons daaropvolgende advies is daardoor ook veel helderder.” En dat heeft volgens Somogyi een positief effect: hij en zijn team worden gezien als sneller, effectiever en stralen meer autoriteit uit op adviesgebied. “We lossen problemen sneller op en kunnen rapporten eerder opsturen, wat heeft geleid tot een betere samenwerking met onze gebruikers.”

Rethink possible: de digitale prestaties maximaliseren
Riverbed houdt zich bezig met het leveren van een holistische en impactrijke performance voor zijn klanten in het huidige digitale tijdperk. Vandaag de dag wordt performance op verschillende manieren gemeten: de flexibiliteit om nieuwe problemen op te lossen, inzicht in nieuwe klanten en sectoren, het versnellen van de time to market, verhogen van de productiviteit, verbeteren van de klantervaring en de garantie dat de belangrijkste applicaties altijd blijven draaien. Steeds meer bedrijven richten zich tot de cloud en andere nieuwe technologieën om hun digitale services en bedrijf te laten groeien. Riverbed heeft producten en oplossingen ontworpen om de benodigde verbindingen en netwerkarchitectuur te creëren voor het maximaliseren van de digitale performance, het stimuleren van impactrijke businessresultaten en het opnieuw bekijken van wat er mogelijk is.

Riverbed’s omvattende en geïntegreerde Digital Performance Platform vergroot het IT-landschap van zijn klanten, alsook de businessperformance.

Volg Riverbed
Over Riverbed
Riverbed, The Digital Performance Company™, biedt organisaties de mogelijkheid digital performance te maximaliseren binnen elk onderdeel van hun bedrijf, en stelt ze in staat mogelijkheden vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Het omvattende en geïntegreerde Digital Performance Platform™ combineert DigitalExperience-, Cloud Networking- en CloudEdge-oplossingen die samen een moderne IT-architectuur bieden voor de digitale onderneming. Het platform levert nieuwe mogelijkheden voor operationele flexibiliteit en versnelt de businessperformance en -resultaten.Riverbedheeft jaarlijks meer dan 1 miljard dollar aan inkomsten en werkt voor meer dan 30.000 klanten, waarvan 98 procent deel uitmaakt van deFortune100 en honderd procent van deForbesGlobal 100. Kijk voor meer informatie op riverbed.com.
Persberichten van vrijdag 15 november 2019  
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal

Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps

Siemens neemt Atlas 3D over en vergroot zijn additive manufacturing-portfolio

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 220 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Riverbed contact  
Logo Riverbed
  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  
Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87087 persberichten
- 5550 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6636 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl