www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (293 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Altares Dun & Bradstreet versterkt marktpositie met overname master data specialist Olbico

Rotterdam, 8 april 2019Altares Dun & Bradstreet, internationaal expert in bedrijfsdata, heeft per 28 maart 2019 het Nederlandse softwarebedrijf Olbico overgenomen. Olbico, opgericht in 2008, is gespecialiseerd in het maken en ontwikkelen van innovatieve software voor master data management (MDM) platformen, API’s en connectoren van CRM- en ERP-systemen. Deze overname is een volgende stap in het verwezenlijken van de strategie van Altares Dun & Bradstreet om de leiderschapspositie in de MDM-markt te verstevigen. Hun klanten profiteren hiermee van een krachtige verbinding tussen interne en externe bedrijfsdata, waardoor een integraal beeld van de bedrijfsvoering geschept wordt. De twee bedrijven werken sinds 2010 al samen.

Agile inspelen op marktvraag
De overname van Olbico was een strategische keuze van de dataspecialist om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar een geïntegreerde benadering van data. De schaalbaarheid van de software, de agility en de moderne technologische infrastructuur waren belangrijke redenen om over te gaan tot acquisitie. Door de overname zet Altares Dun & Bradstreet een belangrijke stap richting haar ambitie om marktleider te blijven op het gebied van datamanagement en haar dienstverlening verder aan te vullen.

Luc Querton, CEO van de Altares Group: “We hebben heel lang een partnership met Olbico gehad. Het is een innovatief bedrijf met dezelfde drive en ambities. Het moment is nu aangebroken om ons aanbod definitief met hun expertise te verrijken en onze marktpositie verder te verstevigen. Door deze samenwerking brengen we complexe technologie en data nog verder samen. Met de oplossingen van Olbico kunnen we tegemoetkomen aan de ontwikkelingen op de markt en sneller én agile inspelen op de behoeften van onze klanten.”

Wolfert van Duin, oprichter en CEO van Olbico: “We zijn verheugd om toe te treden tot de Altares Dun & Bradstreet Group. Olbico kan zich nu nog meer focussen op het ontwikkelen van oplossingen rondom datamanagement, bedrijfsinformatie en CRM. Hiermee zijn zowel Altares als Olbico in staat om sneller de internationale markt te bedienen en onze ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren.”

Tweede overname binnen korte tijd
Dit is de tweede grote overname van Altares Dun & Bradstreet binnen korte tijd. In september 2018 nam het bedrijf Invoxis over, specialist op het gebied van Natural Language Processing (NLP). Eén van hun eerste gezamenlijke innovaties, IndueD™, een cloud-platform voor due diligence, is inmiddels succesvol geïntroduceerd. De overnames zijn onderdeel van een sterke bedrijfsstrategie om de toppositie als dataspecialist te handhaven en klanten op het juiste moment, op de juiste manier van innovatieve tooling te voorzien.

---

Over Olbico
Olbico is specialist op het gebied van datakwaliteitsverbetering en heeft intelligente oplossingen waarmee bedrijven in staat worden gesteld om de kwaliteit van data van zowel (internationale) particuliere- en zakelijke klantgegevens te verhogen en te waarborgen. Meer informatie is te vinden op de website en LinkedIn.

Over Altares Dun & Bradstreet
Als expert op het gebied van bedrijfsgegevens, verzamelt, structureert, analyseert en verbetert Altares B2B-data om deze "smart" te maken en de besluitvorming voor senior en operationele managers te vergemakkelijken. De groep biedt zijn expertise aan in de volledige datawaardeketen.

Altares Dun & Bradstreet, ‘s werelds grootste internationale B2B-informatienetwerk, biedt ongekende toegang tot haar databases van meer dan 300 miljoen bedrijven in 220 landen. Meer informatie over Altares Dun & Bradstreet is te vinden op de website en LinkedIn.

Over Naxicap Partners 
Naxicap Partners - een aan Natixis Investment Managers* gelieerde onderneming – is een belangrijke speler op het gebied van kapitaalinvesteringen met een beheerd vermogen van 3,2 miljard euro. Naxicap Partners is een betrokken en verantwoordelijke investeerder en bouwt samen met ondernemers aan sterke en opbouwende samenwerkingen om hun projecten tot een succes te maken. De onderneming heeft zo’n 35 investeringsprofessionals in dienst. Zij werken vanuit vijf vestigingen in Parijs, Lyon, Toulouse, Nantes en Frankfurt. Meer informatie is beschikbaar op www.naxicap.fr.

Meer informatie
Marcommit
Annelies Heuvelmans
Telefoon +31(0)35-582 27 30
dunbradstreet@marcommit.nl
Laatste van Altares Dun & Bradstreet  
Kopzorgen over compliance? Kom naar het event ‘Augmenting Customer Due Diligence’

Altares Dun & Bradstreet versterkt marktpositie met overname master data specialist Olbico

Luc Querton benoemd tot CEO van de Altares Group
Geplaatst:
Verstreken tijd: 293 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Altares Dun & .. contact  

Logo Altares Dun & Bradstreet

  +31 (0)10 710 94 00
  dunbradstreet@marcommit.nl
  www.dnb-nederland.nl
Altares Dun & .. sociaal  


Altares Dun & .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl