Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 36 dagen geleden)
Bedrijf:

Dimensys en SAP introduceren eerste wereldwijde SAP CPM training

SAP CPM zorgt voor overzicht over en inzicht in projecten. Alle activiteiten rondom een project worden centraal aangestuurd en uitgevoerd.

’s-Hertogenbosch, 8 april 2019 - Dimensys en SAP hebben gezamenlijk een training ontwikkeld op het gebied van SAP Commercial Project Management (SAP CPM). De training ging begin februari in première in ’s-Hertogenbosch en is - op dit moment - uniek in de wereld. Inmiddels mogen de 25 deelnemers die de training volgden zich CPM-gecertificeerd noemen. Daarmee erkent SAP Dimensys als voornaamste partner op het gebied van SAP CPM.

SAP Commercial Project Management is een krachtige, integrale oplossing waarmee organisaties grip houden op zowel grote aantallen eenvoudige als unieke en complexe projecten. SAP CPM maakt standaard alle aan een project gerelateerde zaken in SAP op één plek inzichtelijk. Daarmee stelt de software projectcontrollers en projectmanagers in staat om risico’s te verminderen en projecten beheersbaar, voorspelbaar en herhaalbaar te maken. Commercial Project Management is beschikbaar voor SAP ECC (R/3) en de SAP S/4HANA versies.

Overzicht en inzicht
"Het managen van projecten en assets wordt voor projectmatig werkende bedrijven steeds complexer waarmee het risico op faalkosten toeneemt. De enige manier om deze risico's te mitigeren, is het integraal benaderen van de levenscyclus van het project", legt Dimensys kennisleider Hans van Kessel uit. "SAP CPM zorgt voor overzicht over en inzicht in projecten. Hiermee hoef je niet meer los naar bijvoorbeeld financiën, verkoop, planning en control te kijken. Alle activiteiten rondom een project worden centraal aangestuurd en uitgevoerd."

De CPM-opleiding die SAP en Dimensys ontwikkelden, duurt in totaal zes dagen en raakt alle facetten van de oplossing. “Eerst gaan we in op de verschillende hoofdcomponenten. Daarna hebben we het over het configureren en customizen van de software.” De opleiding is modulair van opzet en laat zich makkelijk aanpassen aan de wensen van afzonderlijke organisaties.

Platform voor het uitwisselen van kennis
Martin Effenberger is Solution Owner van SAP Commercial Project Management bij SAP SE. De Senior Director Solution Management SAP CPM is erg te spreken over de training omdat deze bijdraagt aan het ‘enablement’ van CPM; organisaties leren de tool écht te gebruiken. Effenberger verzorgde de training in ‘s-Hertogenbosch. “De waarde van de training blijkt uit het feit dat mensen uit de hele wereld – van Duitsland, Colombia tot Zweden en Rusland – naar Nederland zijn gekomen. De training was heel interactief en er hing een goede sfeer. Ik vond het bovendien heel goed om te zien dat deelnemers ook graag ervaringen met elkaar wilden delen. De training vormt een perfect platform voor het uitwisselen van kennis. Hoewel ik dacht dat ik niets meer over CPM kon leren, heb ik toch veel nieuwe dingen opgestoken.”

Voor Effenberger was het geen verrassing dat Dimensys weer een voortrekkersrol wilde spelen door deze training als eerste in de wereld aan te bieden. “Dimensys is een strategische CPM-partner die vanaf het eerste begin nauw betrokken was bij de ontwikkeling en professionalisering van CPM. Dimensys was bovendien een van de eerste bedrijven die CPM ging gebruiken.”

Dimensys zal de SAP CPM training in de toekomst regelmatig aanbieden. Neem contact op met Dimensys voor meer informatie en trainingsdata.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.Voor meer informatie kunt u terecht op www.sap.com.

Over Dimensys
Met 140 medewerkers in België en Nederland levert Dimensys consultancydiensten. Dimensys helpt projectmatig werkende bedrijven bij het inzichtelijk, voorspelbaar en repeteerbaar maken van de levenscyclus van projecten. Dit stelt organisaties in staat hun assets beter, nauwkeuriger en effectiever in te zetten. Dimensys benadert vraagstukken altijd vanuit het langetermijnbelang van de opdrachtgever met focus op een integrale benadering, zodat organisaties een duurzaam voordeel kunnen behalen.Voor de redactie – niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aimée Vellekoop, Dimensys Communicatie.

Aimée Vellekoop
+31 (0)6 12 16 15 46
aimee.vellekoop@dimensys.nl
Laatste van Dimensys  
Dimensys en SAP introduceren eerste wereldwijde SAP CPM training

Studenten Avans Hogeschool maken onderhoud voorspelbaar

Data-driven service management met Dimensys’ Insight for Service
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 36 dagen
Dimensys contact  

Logo Dimensys

  +31 (0)73 - 68 68 750
  info@dimensys.nl
  www.dimensys.nl
Dimensys sociaal  


Dimensys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl