www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 93 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Eko en ITSC kondigen strategisch partnership aan

Amsterdam, 5 april 2019 - Eko, een mobile-first communicatie- en samenwerkingsplatform voor bedrijven, en ITSC Recruitment, specialist in sales recruitment binnen de ICT-sector, kondigen een strategisch partnership aan.

image


Het van oorsprong Thaise techbedrijf Eko opende afgelopen najaar, na een investering van 17,6 miljoen euro, zijn Europese hoofdkantoor in Amsterdam. Finn McClain, VP Europa bij Eko vertelt: “Het strategische partnership met ITSC Recruitment is een perfecte manier om onze positie binnen de Nederlandse ICT-markt verder te versterken. Dankzij dit partnership zijn wij in staat meer bedrijven kennis te laten maken met onze oplossingen voor organisaties met grote aantallen werknemers die niet de hele dag achter een computer zitten.”

Mark van der Wildt, Managing Director ITSC Recruitment, vult aan: “Eko biedt een effectief mobile-first communicatieplatform waar bedrijven tijd en geld mee kunnen besparen. Ik hoor regelmatig van onze klanten in de bouw, distributie en retail over problemen met interne communicatie en het behouden van hun talent. Om deze reden sluiten de oplossingen van Eko direct aan bij de services die ITSC Recruitment biedt: de juiste mensen op de juiste plek binnen een organisatie krijgen en daar behouden. Om vervolgens het beste uit elkaar te laten halen.”

Het Eko Partner Programma (EPP) is een wereldwijd netwerk van mensen en organisaties met als doel medewerkers binnen bedrijven nauwer en productiever te laten samenwerken. Partners zijn specialist in hun sector en helpen door de oplossingen en software van Eko MKB-bedrijven en zakelijke klanten geld en tijd te besparen door optimalisatie van bedrijfsprocessen en interne communicatie. Eko richt zich op industrieën waarbij een groot deel van de medewerkers niet achter een bureau zit, zoals de bouw- en maakindustrie, detailhandel, horeca, de reisbranche en de gezondheidszorg.

Eko en ITSC staan van 9 t/m 11 april bij Building Holland in de RAI in Amsterdam. Stuur een mail aan xander@ekoapp.com voor een persoonlijk gesprek met Eko en ITSC.

Over Eko
Eko is een mobile-first communicatie- en samenwerkingsplatform voor bedrijven met een grotendeels mobiel personeelsbestand, zoals in de horeca of retail. De gebruiksvriendelijke app biedt functionaliteiten voor interne communicatie, proces- en projectmanagement en het delen en opslaan van kennis. Naast het Europese hoofdkantoor in Amsterdam heeft het van oorsprong Thaise bedrijf kantoren in Bangkok, New York, Londen en Berlijn. Eind 2018 ontving Eko een investering van 17,6 miljoen euro, nadat er met eerdere investeringsrondes al 7,6 miljoen euro werd opgehaald. Voor meer informatie over Eko, kijk op www.ekoapp.com.

Over ITSC
In 2006 is ITSC Recruitment opgericht met als belangrijkste doel haar klanten te voorzien van de beste sales professionals in de markt. Door middel van Executive search en Headhunting weten wij de beste mensen te vinden en te binden. ITSC consultants hebben ervaring binnen het sales domein en weten als geen ander hoe je een echte sales professional herkent. Naast recruitment adviseert ITSC organisaties over HR processen en methodieken om organisaties optimaal te laten functioneren. Human Capital Management zit in het DNA van ITSC en is van essentieel belang voor het succes van iedere onderneming. ITSC Recruitment opereert internationaal en heeft haar kantoor in Utrecht. Voor meer informatie over ITSC Recruitment kijk op www.itscexecutivesearch.com.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Eko
Xander van Baarsen
xander@ekoapp.com
+31 (0)20 894 3404

ITSC Professional Sales Recruitment
Mark van der Wildt
mark.vanderwildt@it-sc.nl
+31 (0)30 751 91 09
Laatste van Eko  
Eko en ITSC kondigen strategisch partnership aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 93 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Eko contact  

Logo Eko

  +31 (0)20 894 3404
  pr@ekoapp.com
  www.ekoapp.com
Eko sociaal  


Eko tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl