Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (290 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Edelman

Onafhankelijk onderzoek: 84% IT-besluitvormers zet succesvol low-code in

Vooraanstaand low-code analist deelt inzichten over succes met low-code platformen in webinar

Amsterdam, 2 april 2019 - Appian (NASDAQ: APPN), toonaangevende aanbieder van low-code applicatie-ontwikkelingsplatformen, kondigt vandaag de resultaten aan van een nieuw onderzoek uitgevoerd door Forrester Consulting. Het onderzoek verkent hoe ondernemingen hun belangrijkste applicaties bouwen en draaien met behulp van low-code platformen. Het onderzoek laat zien dat bedrijven vaak beperkte capaciteiten hebben in het ontwikkelen van softwaretoepassingen en worden uitgedaagd om te transformeren tot een digitaal bedrijf. Om de ontwikkelingen bij te benen, wenden grote bedrijven zich tot low-code ontwikkelingsplatformen die het proces versnellen, de belasting van IT-middelen verminderen en de samenwerking tussen verschillende bedrijfsonderdelen verbeteren.

Belangrijkste bevindingen
  • Low-code versnelt de ontwikkeling en komt de behoefte aan snelheid tegemoet - 84% van de ondernemingen gebruikt een low-code ontwikkelingsplatform of -tool. Zo verbeteren bedrijven de bestaande IT-capaciteiten, innoveren ze producten en diensten en worden ze flexibeler. Hierdoor kunnen applicaties sneller op de markt worden gebracht.
  • Low-code platformen voldoen aan de hoogste eisen van bedrijven - De bedrijven die het meest waarschijnlijk topapplicaties draaien op low-code zijn bedrijven met de minste tolerantie voor downtime en verlies van gegevens, de strengste eisen voor continue auditing en onafhankelijke veiligheidscertificering. Dat deze bedrijven low-code erkennen bewijst dat bedrijfsklare low-code oplossingen al beschikbaar zijn in de markt.
  • Bedrijven richten zich op low-code om complexe bedrijfslogica op te bouwen -Hoewel veel bedrijven vandaag de dag nog custom code gebruiken om applicaties te bouwen voor complexe bedrijfslogica, willen ze graag voortbouwen op het succes dat low-code heeft gebracht voor andere delen van het bedrijf. In de toekomst zullen ondernemingen waarschijnlijk eerder low-code implementeren dan custom code om belangrijke bedrijfsapplicaties te beheren.
Het onderzoek bevestigt dat low-code in staat is om de moeilijkste barrières voor een succesvolle digitale transformatie te overwinnen. Sterker nog, 100% van de low-code ondernemingen heeft hun volledige investering in low-code al terugverdiend.

Het onderzoek schetst zes eisen waar bedrijven rekening mee moeten houden bij de evaluatie van een low-code platform. Volgens het rapport "kunnen bedrijven door het identificeren van low-code platformen die voldoen aan de zes bedrijfsvereisten, niet alleen sneller en op schaal applicaties bouwen en leveren, maar ook een dieper inzicht krijgen in de bedrijfsresultaten van hun digitale transformatie in het algemeen".

"Low-code platformen zijn niet allemaal hetzelfde", zegt Malcolm Ross, VP Product Marketing bij Appian. "We voldoen niet alleen aan de zes bedrijfsvereisten die Forrester heeft opgesteld, maar we zijn ook trots op de grote impact die onze applicaties hebben voor bedrijven. Dit wordt onderstreept door de Appian Garantie, die de creatie en implementatie van een bedrijfsapplicatie belooft in slechts acht weken.”

Forrester heeft een online enquête uitgevoerdonder 254 IT- en branche-besluitvormers in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië om de verwachtingen van en ervaringen met low-code applicatie-ontwikkelingsplatformen te evalueren op bedrijfsniveau.

Het onderzoek richt zich op verschillende vraagstukken: waarom vereist digitale transformatie een nieuwe benadering van applicatieontwikkeling, wat maakt een ontwikkelingsplatform bedrijfsklaar, en hoe helpt low-code bedrijven met digitale transformatie en belangrijke aanbevelingen? Download hier de onderzoeksresultaten en de volledige thought leadership paper.

Forrester’s Principal Analist John Rymer sluit bij Appian aan als gastspreker tijdens een webinar. Samen duiken zij in de onderzoeksresultaten en verkennen ze de impact van low-code platformen zoals Appian. Registreer je hier voor het ET webinar van 25 april om 18:00 uur.

Over Appian
Appian biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen. Ga voor meer informatie naar  http://www.appian.com/.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Appian PR EMEA Contact & Country Emails
Cindy Cheng
Sr. Director of Marketing Communications, EMEA
pr.nl@appian.com

Edelman Country Contact & Email:
Edelman Nederland
Nikki Isarin
NLAppian@edelman.com
Eerder van Appian  
7 jan 2020 Appian neemt Robotic Process Automation (RPA) bedrijf over

3 dec 2019 Nieuwste versie van het Appian Low-Code Platform is nu beschikbaar

15 mei 2019 Appian integreert snelle en kosteloze Google AI voor klanten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 290 dagen
Appian contact  

Logo Appian

  +31 (0)20 2993350
  info.nl@appian.com
  www.appian.com
Appian sociaal  


Appian tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl