www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2498 volgen @ICTberichten
Datum: (428 dagen geleden)
Bedrijf:

Rubicon laat sterke groei zien door Cloud adoptie van haar opdrachtgevers te laten slagen

Vianen, 2 april 2019 - Rubicon Cloud Advisor, Microsoft Gold partner en Amazon (AWS) Consulting Partner, heeft van 2018 wederom een uitstekend jaar weten te maken. Het jaar werd afgesloten met een omzetgroei van ruim 15% en een sterke stijging van het aantal opdrachtgevers in de markt van overheden en financiële instellingen. Het medewerkersbestand is vooral op het gebied van DevOps, Data Analytics en Cloud specialismen als Azure en AWS toegenomen. Software Development expertise met focus op Cloud Development, is de grootste groeiversneller gebleken. De omvangrijke kennis van Microsoft Cloud-technologie (Azure, Office 365, Power BI en Dynamics 365) is aangevuld met de mogelijkheid opdrachtgevers ook te ondersteunen in de AWS Cloud. Niet enkel het kunnen leveren van de gecertificeerde kennis maar de aanvulling met migratie- en Cloud supportdiensten voor bedrijf kritische applicaties is doorslaggevend in de wijze waarop Rubicon haar klanten helpt bij hun Cloud transformatie.

Rubicon laat hiermee zien dat zij met een team van bijna 200 deskundigen zeer goed in staat is de Cloud strategieën van haar opdrachtgevers te laten slagen. Of het nu gaat om het moderniseren en vernieuwen van bestaande applicaties, introduceren van Cloud dataplatformen of migreren van complete on premises datacenterdiensten naar de Cloud. Rubicon heeft de afgelopen jaren een aantoonbaar track record opgebouwd in de Enterprise markt. Opdrachtgevers van Rubicon hebben vooral haast om invulling te geven aan hun digitale transformatieproces rondom klanten, (keten-)partners en medewerkers. Cloud adoptie is daarop het enige juiste antwoord, maakt meer mogelijk en geeft sneller resultaat. 

“In 2018 is de keuze voor Cloud adoptie door klanten veel explicieter gemaakt dan in voorgaande jaren. Op zich logisch, maar ook wij zijn aangenaam verrast door de sterke bewegingen die begin 2018 werden ingezet. Vooral op architectuurniveau is een hele duidelijke wending merkbaar middels het Cloud denken, formeren van Cloud Competence Centers en kiezen van een hybride Cloud strategie. Iets waar wij als Rubicon ook een consultancypraktijk van hebben gemaakt. In 2018 hebben wij onze ontwikkelingen dan ook tijdig aangepast en investeringen vervroegd om de juiste kennis en diensten te kunnen aanbieden” aldus Arno Borger, CEO Rubicon.

Het jaar 2019 kent ook weer een vliegende start. Het eerste kwartaal voorziet Rubicon al een gelijke groei, het is de ambitie die over geheel 2019 vast te houden. Vooral de strijd om het aantrekken van Cloud talent is heviger geworden. Dit is echter niet nieuw voor Rubicon, waar sinds de oprichting de selectie van de beste belangrijker is dan de groeicijfers. Zolang je de beste wilt zijn en niet de grootste, heb je medewerkers en opdrachtgevers een duidelijke strategie te bieden. Voor Rubicon is dat Cloud transformatie. “Onze groei laat zien dat IT-specialisten bij de beste spelers in de markt willen werken. Als Rubicon bieden we deze mensen met onze strategie toegang tot uitdagend werk en de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Opdrachtgevers kijken steeds vaker naar boetiekbedrijven waar specialistische kennis aanwezig is om hun opdrachten te plaatsen. Onze focusstrategie werkt en dat zien wij ook terug in het keurmerk ‘Beste werkgever’ dat ons met het hoogst aantal haalbare sterren is toegekend door Effectory.”

Vanuit de visie 2020 wordt gewerkt aan het opleiden, versterken en aanvullen van Cloud Native expertises die nodig zijn voor de transitie van klanten. Dit is opgedeeld in het bieden van DevOps, Migratie en Managed Services op basis van Azure en AWS technologieën. Daar Rubicon elk jaar benut om een paar strategische stappen voorwaarts te zetten, zijn die ook voorzien in 2019. “Naast een algehele groei in elke dienst zien wij als belangrijkste verbeteringen die we wensen door te voeren in 2019: de verdere groei van onze Azure en Amazon DevOps dienstverlening en daarnaast de uitbouw van twee competenties: Cloud Security en Cloud Architectuur. Deze 3 strategische pijlers zijn vooral noodzakelijk om onze klanten goed te blijven bedienen in hun Cloud strategie” vertelt Arno Borger. “We zijn de technologiepartner die diepgaande kennis, technologie en diensten rondom specifieke Cloud scenario’s inbrengt. Daar horen deze zaken bij om ook het Cloud beheer goed te kunnen uitvoeren. Een mooi voorbeeld zijn onze ‘Secure & Compliant’ proposities die we sinds vorig jaar bieden als Managed Services rondom Azure en Office 365.” Ook kwaliteit van dienstverlening krijgt steeds meer aandacht middels de noodzakelijke certificeringen van medewerkers en het certificeren van processen en managed diensten.

----Over Rubicon
Rubicon is marktleider in het bieden van kennis en diensten rondom Microsoft & Amazon Cloud-technologie. Digitalisering vereist een gedegen expertise in IT architectuur, Software Development en Cloud Lifecycle Management. Onze opdrachtgevers zoeken mogelijkheden om de digitale innovatie, vooral uit de Cloud, snel en veilig te implementeren. Medewerkers kunnen hierdoor succesvoller opereren, klanten worden sneller en beter bediend èn opdrachtgevers zijn verzekerd van de nieuwste technologie. Rubicon levert senioriteit, complete diensten en geavanceerde (maatwerk)oplossingen om de digitaliseringsstrategie van opdrachtgevers te laten slagen. Volledig ondersteund vanuit het Cloud Operations Center. Met bijna 200 specialisten en een gedegen track record bij toonaangevende opdrachtgevers zijn klanten verzekerd van schaalbaarheid, continuïteit en een resultaatgerichte aanpak.

Meer informatie
Marjolijn de Bree, communicatie Rubicon, 0347-35 88 00 en m.debree@rubicon.nl

Rubicon Consulting & Technology
Postbus 169
4130 ED Vianen
T 0347-35 88 00
https://www.rubicon.nl
Laatste van Rubicon B.V.  
Rubicon behaalt ISO 9001:2015 certificering

Rubicon laat sterke groei zien door Cloud adoptie van haar opdrachtgevers te laten slagen

Cloud Advisor Rubicon behaalt Consulting Partner status van Amazon Web Services (AWS)
Onderzoek onder CXO’s: legacy en gebrekkige vaardigheden belemmeren digitale transformatie en modernisering IT

Cloudian introduceert HyperIQ voor intelligente, uniforme monitoring van on-premise en hybride Cloud storage-infrastructuur

Bijkomen van de digitale schok: IT bereidt zich voor op de New Work Order

Solvinity lanceert Lango Workspace

Zyxel bereidt mkb voor op post-pandemische nieuwe normaal met nieuwe reeks firewalls

EASYPARK breidt dienstverlening uit met Europese parkeerpas

BTG en Dutch IT Channel starten strategische samenwerking

Cegeka groeit in 2019 naar omzet van 561 miljoen euro

Platinum Salesforce Partner Nextview ontvangt investering en breidt uit naar Duitsland

Cyberrisico’s voor Nederlandse thuiswerkers honderd keer zo groot tijdens coronacrisis

Pink Elephant hoofdpartner EMEA van FireScope IT-monitoring

Wereldmilieudag: UPS verdubbelt CO2-compensaties voor de hele maand juni

NL-Alert controlebericht 8 juni ook op NS-reisinformatieschermen te zien

Kinly kondigt overname AVMI aan

ZIVVER is eerste leverancier die voldoet aan norm voor veilige zorgcommunicatie: NTA 7516
Takebishi integreert Wibu-System licentiebeheer en beveiliging met OPC-Server communicatie middleware voor fabrieksautomatiseringtechnologie van Mitsubishi

Nextens behaalt 40 procent marktaandeel in fiscale aangifte

Twee op de drie Europese online retailers waren in de afgelopen twee jaar genoodzaakt te lenen

Centraal Invorderingsbureau (CIB) overgenomen door coeo Inkasso, onderdeel van de beleggingsportefeuille van Waterland

Partners VIVES en Infolearn gaan e-learning voor ruim 75.000 zorgkundigen verzorgen omwille van nieuwe wetgeving

Nederlandse startup introduceert 's werelds slimste mondkapje

Bluetooth buttons helpen met anderhalve meter afstand houden
Geplaatst:
Verstreken tijd: 428 dagen
Rubicon B.V. contact  

Logo Rubicon B.V.

  0347 35 88 00
  info@rubicon.nl
  rubicon.nl
Rubicon B.V. sociaal  


Rubicon B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Logo XXImo Mobility
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Cegeka
Logo Nextview
Logo CrowdStrike
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88499 persberichten
- 5705 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8111 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl