www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (262 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

RTS International overschrijdt $1 miljard in jaarlijkse handelsfinanciering op het Infor Nexus digitale platform

Leveranciers in meer dan 30 landen krijgen benodigde inzicht in kapitaal en betalingen om te kunnen groeien

Barneveld, 29 maart 2019 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, maakt bekend dat RTS International meer dan $ 1 miljard financiert via het Infor Nexus supply chain-platform. RTS International is gespecialiseerd in pre- en post-export financieringsmodellen voor kleding- en schoenenbedrijven in Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Oost-Europa en het Midden-Oosten.

RTS International biedt via Infor Nexus sinds 2010 financiering aan meer dan 100 buyer community’s. Het digitale platform automatiseert handelsdocumenten en -processen tussen een koper, zijn leveranciers en RTS International en maakt inzicht, transparantie en touchless goedkeuringen en schikkingen mogelijk. Het wereldwijde serviceteam van Infor Nexus zorgt ervoor dat leveranciers snel aan de slag kunnen.

“Dankzij het digitale platform van Infor Nexus zijn we een strategische partner voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd de omzet kunnen verhogen en risico's en kosten kunnen verlagen,” aldus Luis Mondragon, vicepresident van RTS International. “We gebruiken transactionele en mijlpaalgegevens van een leverancier om deze een unieke en creatieve financiering te bieden. Het kapitaal wordt verstrekt op basis van het krediet van de koper en niet op basis van de balans van de leverancier. Het elektronische documentbeheer en de digitaliseringshulpmiddelen van Infor Nexus automatiseren goedkeuringsprocedures en verhogen de dagen aan beschikbare financiering, waardoor we kortere looptijden kunnen financieren. Dat is niet mogelijk in een traditionele papieren omgeving.”

Dankzij inzicht in live transacties, historische prestatiegegevens, debiteurenstromen en ordersaldi kan RTS International leveranciers in opkomende regio's financieren, gebruikmakend van de kredietwaardigheid van hun kopers. Kleinere leveranciers, die doorgaans niet in aanmerking komen, krijgen binnen een paar dagen na een voltooide bestelling tegen concurrerende tarieven toegang tot financiering.

Orient Craft Ltd., dat kleding en woninginrichting levert aan retailers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, gebruikt Infor Nexus om meerdere klanten en fabrieken te beheren, en via één enkel netwerk toegang te krijgen tot kapitaal.

“Voor de facturering van onze klanten, waaronder Abercrombie & Fitch, zijn we onlangs een samenwerking gestart met RTS International," aldus Anoop Dhanda, financieel directeur van Orient Craft Ltd.. "RTS International beperkt het risico op verstoringen van de cashflow, verschaft ons onmiddellijke liquiditeit en helpt ons onze bancaire limieten beter te benutten."

RTS International kan leveranciers voorzien van kredietbeoordelingsdiensten om de financiële stabiliteit van de koper te beoordelen en verstoringen in de geldstroom te voorkomen.

Infor Nexus gebruikt gegevens om leveranciers te helpen bij het automatisch opstellen van fulfilment-documenten om compliance en een gezonde financieringsomgeving te bevorderen en discrepanties, boetes en terugboekingen te verminderen. Het proces stelt de leverancier in staat zich op sales te concentreren in plaats van meerdere processen te beheren om betaald te worden. Zodra Orient Craft zijn producten verzendt, finaliseert het zijn fulfillment-documenten op het Infor Nexus-netwerk. De documenten worden vergeleken met de voorwaarden op de bestelling en een betalingsbeslissing wordt door de koper genomen. "Na het overdragen van de goederen aan de expediteur duurt het maximaal twee tot drie dagen om exportopbrengsten vrij te maken," aldus Dhanda.

"Door papier uit de wereldwijde handelsprocessen en workflows te elimineren, kunnen kopers, leveranciers en financiële dienstverleners zoals RTS International de naleving van documenten verbeteren en gebruikmaken van een multi-enterprise infrastructuur om nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en diensten te kunnen bieden," zegt Rod Johnson, EVP van Manufacturing en Supply Chain bij Infor. "Klanten in ons netwerk profiteren van één platform dat meerdere vormen van kredietrisicoproducten biedt, zoals betalingszekerheid en factoring; of handelsfinancieringsoplossingen voor pre-shipment, vorderingen, schulden en voorraadfinanciering. RTS International was een early adopter van digitale technologie voor handelsfinanciering en heeft het gebruikt als een katalysator voor bedrijfsgroei.”

Over RTS International
RTS International biedt oplossingen voor debiteurenfinanciering, ook wel bekend als ‘factoring’, aan bedrijven die producten over de hele wereld exporteren. Ze bedienen verschillende sectoren en zijn actief in Latijns-Amerika, Europa, Azië, en andere delen van de wereld. De oplossingen van RTO International verhogen onmiddellijk de kasstroom van hun klanten, zodat ze hun groei kunnen versnellen en een grotere financiële stabiliteit kunnen bereiken.

Over Infor
Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 17.300 medewerkers en heeft 68.000 klanten in meer dan 170 landen. Voor meer informatie, zie www.infor.com.

·    19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
·    9 van de top 10 hightechbedrijven
·    18 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
·    18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
·    19 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
·    17 van de top 20 industriële distributeurs
·    15 van de top 20 wereldwijde retailers
·    4 van de top 5 brouwerijen
·    17 van de top 20 wereldwijde banken
·    9 van de 10 grootste hotelmerken
·    8 van de top 10 wereldwijde luxe merken

# # #

Voor meer informatie:
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
Tel.: +31 (0) 20 2050 428
anke@lubbersdejong.nl
Geplaatst:
Verstreken tijd: 262 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BSG Group B.V.
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Dell Boomi
Logo COOLProfs
Logo PEAK-IT
Logo Citrix
Logo Workfront
Logo Uniserver
Logo Collibra
Logo BCT
Logo Descartes
Logo Cegeka
Logo Cisco
Logo Valid
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87329 persberichten
- 5575 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6906 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl