www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau
2500 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (426 dagen geleden)
Bedrijf:

Bioverativ beschermt vitale R&D-gegevens met Rubrik en Microsoft Azure

  • Biotech-multinational realiseert snel data security en compliance-doelstellingen met Rubrik Cloud Data Management

  • Rubrik helpt klanten de volledige kracht van Microsoft te benutten
PALO ALTO, Calif., 27 maart, 2019 — Rubrik, het Cloud Data Management-bedrijf, laat weten dat Bioverativ, een Sanofi-bedrijf, Rubrik heeft ingezet om virtuele machines, databaseservices, applicaties en onderzoeksgegevens te beschermen. Met de technologie van Rubrik zijn de kritieke applicatiegegevens van Bioverativ gemakkelijk vindbaar en snel te herstellen.

Bioverativ, gevestigd in Waltham, Massachusetts, is een biotechnologiebedrijf dat zich inzet om het leven van mensen met hemofilie, koude agglutinine en andere zeldzame bloedaandoeningen te transformeren. Bioverativ is eigendom van Sanofi, een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. Bioverativ is ontstaan als een desinvestering van Biogen.

“We kozen voor Rubrik omdat deze oplossing perfect paste bij onze cloud-first mentaliteit,” zegt Bob Dyer, Associate Director Infrastructure and Operations bij Bioverativ. “We wilden geen tapelibrary opbouwen en met off-site-opslag te maken krijgen. We moeten onze R&D-gegevens beschermen voor de levensduur van de medicijnen, in sommige gevallen 30-40 jaar, en Rubrik was afgestemd op onze behoefte aan een robuuste, toekomstgerichte oplossing die de complexiteit van data management verminderde.”

Het team heeft ook Microsoft Azure geïmplementeerd als onderdeel van de cloud-first-strategie van Bioverativ. De focus van Microsoft Azure op de gezondheidszorgsector stelt Bioverativ in staat om HIPAA- en HITRUST-oplossingen te implementeren om te voldoen aan de wettelijke voorschriften. De software van Rubrik kan naadloos worden geïntegreerd met Microsoft Azure en biedt Bioverativ een enkel platform voor het beheren van de volledige databeschermingsstrategie, van on-premise tot de cloud.

Bovendien heeft het team Rubrik Edge gebruikt na de acquisitie van een ander biotech-bedrijf, voor een soepele overgang van gegevens naar de Bioverativ Rubriek-clusters op locatie. “Ik heb tal van fusies en overnames meegemaakt gedurende mijn carrière,” zegt Cate Fagan, CIO bij Bioverativ. “Maar deze was veruit de gemakkelijkste, dankzij Rubrik. We waren in staat om de data-overdracht snel te voltooien en aan de cruciale deadline van 30 dagen te voldoen.”

Bioverativ gebruikt Rubrik momenteel om zijn NAS, SQL, Microsoft Active Directory en Linux te beschermen voor hun 100% gevirtualiseerde Nutanix-omgeving. De voordelen zijn onder meer:
  • Near-zero Recovery Time Objectives (RTOs): Met Rubrik kan Bioverativ binnen enkele minuten gegevens herstellen. In sommige gevallen duurde het verzamelen van de herstelvereisten langer dan het daadwerkelijke herstel.
  • Significante besparingen op beheertijd: Met de geautomatiseerde SLA-beleidsengine van Rubrik kan Bioverativ het back-upproces automatiseren, zodat het IT-team meer tijd heeft voor strategische projecten.
  • Gestroomlijnde compliance voor audits: Vanuit compliance-oogpunt moeten auditors controleren op geldige back-ups van de Bioverativ-gegevens die op elk moment moeten kunnen worden hersteld. Met Rubrik duurt het slechts enkele minuten om back-uprapporten te maken en auditors te voorzien van bewijs van compliance.
  • Gemoedsrust met gegevensbeveiliging: Rubrik en Microsoft Azure bieden end-to-end-codering voor gegevens, zowel in gebruik als in rusttoestand.
  • Plug-and-play installatie: Bioverativ implementeerde Rubrik en maakte een back-up van de hele omgeving in één dag.
Aanvullende opmerkingen over het nieuws
“Rubrik levert oplossingen waarmee Bioverativ zich meer kan richten op de ontwikkeling van levensveranderende medicijnen voor patiënten en minder op het beheer van back-up-software,” aldus Dr. Simon Kos, Chief Medical Officer bij Microsoft. “Met het Cloud Data Management-platform van Rubrik kunnen klanten optimaal profiteren van de flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van Microsoft Azure.”

“Bij Bioverativ zijn gegevens van cruciaal belang voor alles wat we doen,” stelt Cate Fagan, CIO bij Bioverativ. “Ons motto is: 'wetenschap is belangrijk omdat patiënten ertoe doen.' Een van onze belangrijkste IT-doelen is de vertrouwelijke bescherming van de gegevens van onze patiënten. Rubrik en Microsoft Azure hebben ons in staat gesteld dit doel te bereiken en te voldoen aan de langetermijnhandhavingseisen die worden opgelegd door de biofarmaceutische sector.”

“We zijn trots dat baanbrekende biotechnologiebedrijven zoals Bioverativ voor Rubrik hebben gekozen om bedrijfskritieke gegevens te beheren en te beschermen,” zegt Arvind Nithrakashyap, medeoprichter en Chief Technology Officer bij Rubrik. “Biotech-gegevens moeten langer worden bewaard en beschermd dan in andere sectoren, en Rubrik biedt werknemers van Bioverativ de mogelijkheid om die kritieke gegevens binnen handbereik te hebben.”

“Toen Bioverativ ons vroeg naar een oplossing om hun kritieke gegevens te beschermen, stelden we onmiddellijk Rubrik voor,” zegt Brad Maher, VP, Technology Solutions and Services bij SnowCap Technologies. “De cloud-first mentaliteit van Rubrik, de snelle innovatie en het gebruiksgemak voldoen beter aan de behoeften van Bioverativ dan welk ander platform dan ook.”

Bronnen: zie weblinksBijlagen
Hyperlink  Case study
Hyperlink  Data sheet
Hyperlink  VideoOver Rubrik
Rubrik levert een enkel softwareplatform voor het beheren en beschermen van gegevens in de cloud, aan de rand en op locatie. Ondernemingen kiezen voor Rubrik's Cloud Data Management-software om back-up en herstel te vereenvoudigen, de acceptatie van de cloud te versnellen en automatisering op grote schaal mogelijk te maken. Organisaties van elke omvang die een cloud first-beleid voeren, vertrouwen op het Rubrik Polaris SaaS-platform om gegevens te unificeren voor beveiliging, governance en compliance. Ga voor meer informatie naar www.rubrik.com en volg @rubrikInc op Twitter. Rubrik is een geregistreerd handelsmerk van Rubrik, Inc.

Over Bioverativ, een Sanofi-bedrijf
Bioverativ, een Sanofi-bedrijf, legt zich toe op het transformeren van het leven van mensen met hemofilie en andere zeldzame bloedaandoeningen door onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van innovatieve therapieën. Bioverativ werkt actief samen te werken met de bloedaandoeningen-community. De hemofilie-therapieën van het bedrijf vertegenwoordigden de eerste belangrijke vorderingen in de behandeling van hemofilie in meer dan twee decennia. Ga voor meer informatie naar www.bioverativ.com of volg @bioverativ op Twitter.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Andrea Wigman
06-24114874
rubrik@pridepr.nl
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Rubrik  
Mall of America zet digitale transformatie in en vervolgt Public Cloud Journey met Rubrik

Google veteraan Vinod Marur start bij Rubrik als Senior Vice President Engineering

Rubrik benoemt Rinki Sethi tot Chief Information Security Officer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 426 dagen
Rubrik contact  

Logo Rubrik

Rubrik sociaal  


Rubrik tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo commercetools
Logo Toshiba
Logo Workiva
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88441 persberichten
- 5690 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8054 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau