Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2523 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 19 dagen geleden)
Bedrijf:

Bioverativ beschermt vitale R&D-gegevens met Rubrik en Microsoft Azure

  • Biotech-multinational realiseert snel data security en compliance-doelstellingen met Rubrik Cloud Data Management

  • Rubrik helpt klanten de volledige kracht van Microsoft te benutten
PALO ALTO, Calif., 27 maart, 2019 — Rubrik, het Cloud Data Management-bedrijf, laat weten dat Bioverativ, een Sanofi-bedrijf, Rubrik heeft ingezet om virtuele machines, databaseservices, applicaties en onderzoeksgegevens te beschermen. Met de technologie van Rubrik zijn de kritieke applicatiegegevens van Bioverativ gemakkelijk vindbaar en snel te herstellen.

Bioverativ, gevestigd in Waltham, Massachusetts, is een biotechnologiebedrijf dat zich inzet om het leven van mensen met hemofilie, koude agglutinine en andere zeldzame bloedaandoeningen te transformeren. Bioverativ is eigendom van Sanofi, een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. Bioverativ is ontstaan als een desinvestering van Biogen.

“We kozen voor Rubrik omdat deze oplossing perfect paste bij onze cloud-first mentaliteit,” zegt Bob Dyer, Associate Director Infrastructure and Operations bij Bioverativ. “We wilden geen tapelibrary opbouwen en met off-site-opslag te maken krijgen. We moeten onze R&D-gegevens beschermen voor de levensduur van de medicijnen, in sommige gevallen 30-40 jaar, en Rubrik was afgestemd op onze behoefte aan een robuuste, toekomstgerichte oplossing die de complexiteit van data management verminderde.”

Het team heeft ook Microsoft Azure geïmplementeerd als onderdeel van de cloud-first-strategie van Bioverativ. De focus van Microsoft Azure op de gezondheidszorgsector stelt Bioverativ in staat om HIPAA- en HITRUST-oplossingen te implementeren om te voldoen aan de wettelijke voorschriften. De software van Rubrik kan naadloos worden geïntegreerd met Microsoft Azure en biedt Bioverativ een enkel platform voor het beheren van de volledige databeschermingsstrategie, van on-premise tot de cloud.

Bovendien heeft het team Rubrik Edge gebruikt na de acquisitie van een ander biotech-bedrijf, voor een soepele overgang van gegevens naar de Bioverativ Rubriek-clusters op locatie. “Ik heb tal van fusies en overnames meegemaakt gedurende mijn carrière,” zegt Cate Fagan, CIO bij Bioverativ. “Maar deze was veruit de gemakkelijkste, dankzij Rubrik. We waren in staat om de data-overdracht snel te voltooien en aan de cruciale deadline van 30 dagen te voldoen.”

Bioverativ gebruikt Rubrik momenteel om zijn NAS, SQL, Microsoft Active Directory en Linux te beschermen voor hun 100% gevirtualiseerde Nutanix-omgeving. De voordelen zijn onder meer:
  • Near-zero Recovery Time Objectives (RTOs): Met Rubrik kan Bioverativ binnen enkele minuten gegevens herstellen. In sommige gevallen duurde het verzamelen van de herstelvereisten langer dan het daadwerkelijke herstel.
  • Significante besparingen op beheertijd: Met de geautomatiseerde SLA-beleidsengine van Rubrik kan Bioverativ het back-upproces automatiseren, zodat het IT-team meer tijd heeft voor strategische projecten.
  • Gestroomlijnde compliance voor audits: Vanuit compliance-oogpunt moeten auditors controleren op geldige back-ups van de Bioverativ-gegevens die op elk moment moeten kunnen worden hersteld. Met Rubrik duurt het slechts enkele minuten om back-uprapporten te maken en auditors te voorzien van bewijs van compliance.
  • Gemoedsrust met gegevensbeveiliging: Rubrik en Microsoft Azure bieden end-to-end-codering voor gegevens, zowel in gebruik als in rusttoestand.
  • Plug-and-play installatie: Bioverativ implementeerde Rubrik en maakte een back-up van de hele omgeving in één dag.
Aanvullende opmerkingen over het nieuws
“Rubrik levert oplossingen waarmee Bioverativ zich meer kan richten op de ontwikkeling van levensveranderende medicijnen voor patiënten en minder op het beheer van back-up-software,” aldus Dr. Simon Kos, Chief Medical Officer bij Microsoft. “Met het Cloud Data Management-platform van Rubrik kunnen klanten optimaal profiteren van de flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van Microsoft Azure.”

“Bij Bioverativ zijn gegevens van cruciaal belang voor alles wat we doen,” stelt Cate Fagan, CIO bij Bioverativ. “Ons motto is: 'wetenschap is belangrijk omdat patiënten ertoe doen.' Een van onze belangrijkste IT-doelen is de vertrouwelijke bescherming van de gegevens van onze patiënten. Rubrik en Microsoft Azure hebben ons in staat gesteld dit doel te bereiken en te voldoen aan de langetermijnhandhavingseisen die worden opgelegd door de biofarmaceutische sector.”

“We zijn trots dat baanbrekende biotechnologiebedrijven zoals Bioverativ voor Rubrik hebben gekozen om bedrijfskritieke gegevens te beheren en te beschermen,” zegt Arvind Nithrakashyap, medeoprichter en Chief Technology Officer bij Rubrik. “Biotech-gegevens moeten langer worden bewaard en beschermd dan in andere sectoren, en Rubrik biedt werknemers van Bioverativ de mogelijkheid om die kritieke gegevens binnen handbereik te hebben.”

“Toen Bioverativ ons vroeg naar een oplossing om hun kritieke gegevens te beschermen, stelden we onmiddellijk Rubrik voor,” zegt Brad Maher, VP, Technology Solutions and Services bij SnowCap Technologies. “De cloud-first mentaliteit van Rubrik, de snelle innovatie en het gebruiksgemak voldoen beter aan de behoeften van Bioverativ dan welk ander platform dan ook.”

Bronnen: zie weblinksBijlagen
Hyperlink  Case study
Hyperlink  Data sheet
Hyperlink  VideoOver Rubrik
Rubrik levert een enkel softwareplatform voor het beheren en beschermen van gegevens in de cloud, aan de rand en op locatie. Ondernemingen kiezen voor Rubrik's Cloud Data Management-software om back-up en herstel te vereenvoudigen, de acceptatie van de cloud te versnellen en automatisering op grote schaal mogelijk te maken. Organisaties van elke omvang die een cloud first-beleid voeren, vertrouwen op het Rubrik Polaris SaaS-platform om gegevens te unificeren voor beveiliging, governance en compliance. Ga voor meer informatie naar www.rubrik.com en volg @rubrikInc op Twitter. Rubrik is een geregistreerd handelsmerk van Rubrik, Inc.

Over Bioverativ, een Sanofi-bedrijf
Bioverativ, een Sanofi-bedrijf, legt zich toe op het transformeren van het leven van mensen met hemofilie en andere zeldzame bloedaandoeningen door onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van innovatieve therapieën. Bioverativ werkt actief samen te werken met de bloedaandoeningen-community. De hemofilie-therapieën van het bedrijf vertegenwoordigden de eerste belangrijke vorderingen in de behandeling van hemofilie in meer dan twee decennia. Ga voor meer informatie naar www.bioverativ.com of volg @bioverativ op Twitter.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Andrea Wigman
06-24114874
rubrik@pridepr.nl
Laatste van Rubrik  
Mall of America zet digitale transformatie in en vervolgt Public Cloud Journey met Rubrik

Google veteraan Vinod Marur start bij Rubrik als Senior Vice President Engineering

Rubrik benoemt Rinki Sethi tot Chief Information Security Officer
Pure as-a-Service ziet sterke klantadoptie in verschillende regio's en sectoren voor een breed scala aan toepassingen

Nemesys en MCS werken samen om veilige IoT-oplossingen te implementeren

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Uw ERP-systeem - een achteruitkijkspiegel of een periscoop?

Oracle Cloud Infrastructure kondigt integratie met ServiceNow aan voor beter multi-cloud management

Seeders en Made by Mouses starten samen Amazon-agency Reachers

Entrust-onderzoek onthult dat organisaties de beveiliging van klantdata prioriteren, maar deze blijven blootstellen aan dreigingen

Onderzoek wagenparkbeheerders: 75% is bezorgd dat slecht rijgedrag leidt tot reputatieverlies
3,9 miljoen Ziggo klanten genieten van een volledig digitaal tv-aanbod in super scherpe beeldkwaliteit

SAP benoemt Rojo Consultancy als exclusieve OEM-partner voor de levering van cloud adapters en content

FUJIFILM en Valid Managed Services hernieuwen hun samenwerking

SurveyMonkey lanceert AI-oplossingen voor merk- en branchemonitoring voor flexibeler marktonderzoek

De kracht van SMS voor het IJsselland Ziekenhuis

Schneider Electric lanceert de meest compacte driefase-UPS in zijn categorie: Galaxy VL

NorthC Datacenters breidt uit in Zuid-Holland

Mendix: de volgende stap in procesautomatisering is ‘hyperautomatisering’

Sentia nieuwe cloudpartner SURF voor IaaS-diensten

RS Components kiest Orange Business Services als exclusieve managed service provider om de zakelijke flexibiliteit wereldwijd te verbeteren

Robots, cloud en dienstverlening op afstand: echte waarde ligt in de totaalervaring

KnowBe4 Research presenteert onderzoeksrapport over Security Culture

Info Support behaalt Kubernetes on Microsoft Azure advanced specialization

Celonis lanceert nieuwe Execution Management innovaties

CyberArk introduceert aanvalstool om container-omgevingen te testen

De Clickdrive-app wil de ‘Independer’ worden in de rijschoolmarkt
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 19 dagen
Rubrik contact  

Logo Rubrik

Rubrik sociaal  


Rubrik tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90855 persberichten
- 5954 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10098 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl