Contentbureauwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2500 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (427 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

ONVZ verlengt strategische samenwerking met Solvinity

Solvinity host en beheert IT-infrastructuur en netwerk, ONVZ heeft de regie over de IT

Amsterdam, 25 maart 2019 - Zorgverzekeraar ONVZ en managed hosting provider Solvinity hebben onlangs hun samenwerkingsovereenkomst met drie jaar verlengd. In februari 2016 besteedde ONVZ de volledige IT-omgeving uit aan Solvinity, waarbij ook zes datacentermedewerkers van de zorgverzekeraar de overstap maakten. De reikwijdte van de samenwerking blijft min of meer ongewijzigd. Solvinity is verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur en het netwerk, ONVZ heeft de regie over de IT.

Voor ONVZ is de verlenging van het contract met Solvinity vanzelfsprekend. “Wij zijn zeer tevreden over het partnerschap”, zegt Jan-Dirk Rundervoort, leveranciersmanager bij ONVZ. “Voor ons zijn de stabiliteit van de IT, de privacy en veiligheid van data topprioriteit. Solvinity scoort op die punten uitstekend en denkt goed met ons mee. Dit wordt bevestigd door de benchmarkonderzoeken, die we regelmatig doen om te kijken waar we staan op IT-gebied en die duidelijk maken dat we met Solvinity de zaken goed op orde hebben. Dat is een mooie objectieve maatstaf voor de samenwerking.”

Rundervoort vervolgt: “Op managementniveau en wat betreft service en dienstverlening verliep de samenwerking vanaf de start uitstekend. Op operationeel niveau moesten we aanvankelijk aan elkaar wennen en zijn we naar elkaar toe gegroeid. Onze organisaties lijken op elkaar: beide hebben een flexibele, open en dynamische cultuur. Dan kun je snel schakelen met elkaar en veranderingen snel realiseren. Solvinity staat continu in de ‘hulpmodus’. Als iets moet gebeuren, dan gebeurt het direct.”

Op termijn applicaties naar de cloud
Hans van den Broek, CEO van Solvinity, sluit zich hierbij aan. “We hebben in goede samenwerking de IT-omgeving van ONVZ op hoog niveau gebracht. Niet alleen in technische zin, maar ook waar het informatiebeveiliging betreft. Zo hebben we elkaar gestimuleerd in de verdere ontwikkeling. ONVZ heeft ons samenwerkingstraject ingebracht als case bij de benchmarkstudie Outsourcing Performance van Giarte. Dat zegt ook veel over de resultaten en de ervaring van het partnerschap.”

ONVZ onderzoekt momenteel de mogelijkheden van de public cloud. Jan-Dirk Rundervoort: “We maken al gebruik van de private cloud van Solvinity maar verwachten in de komende jaren een aantal applicaties en platformen naar de public cloud te brengen. Het is logisch dat we Solvinity betrekken in dat traject. We zijn niet voor niets een partnerschap met elkaar aangegaan.”

Over ONVZ
ONVZ heeft geen winstoogmerk en daarmee staat het belang van de verzekerden voorop. Als verzekeraar helpen en inspireren wij onze leden bij een goed en een gezond leven. Uiteraard is ONVZ er voor wie ziek is en zorg nodig heeft, maar ook voor wie gezond is en dat wil blijven. Hoogwaardige service en dienstverlening zijn hierbij essentieel: ONVZ biedt vrije zorgkeuze, zodat verzekerden de beste zorg krijgen, met de beste specialist die bij iemands zorgvraag past. Uit onafhankelijk onderzoek van GfK blijkt dat dat ONVZ jaar in jaar uit hoog scoort op klanttevredenheid en op vertrouwen dat verzekerden in ons hebben. Meer informatie staat op de website van ONVZ.

Over Solvinity
Solvinity ontwikkelt innovatieve klantgerichte oplossingen en biedt bedrijven met hoge security-eisen een veilige toegang tot de private, public en hybride cloud. Solvinity is gespecialiseerd in cloud diensten voor managed hosting, analytics, workplace en security. Onder het motto ‘Secure and compliant by design’ is Solvinity gecertificeerd op basis van internationale en nationale normen zoals ISO27001, ISO14001, ISO 9001, ISAE3402 type II, SOC2 en NEN7510. Jaarlijks participeert het bedrijf in het Giarte Outsourcing Performance onderzoek en scoort daarin al jaren boven de 90%. Solvinity werkt onder andere voor de rijksoverheid, gemeenten, TNO, Trans Link Systems (OV-chipkaart), ING Bank, Nationale Nederlanden, Rabobank, Ahold en ICS Cards. De jaaromzet bedroeg 43 miljoen euro in 2017. Er zijn ruim 250 werknemers werkzaam in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.solvinity.nl, of volg Solvinity op Twitter en LinkedIn.Voor meer persinformatie:

Solvinity Persdesk
Volkert Deen
+31 (0)23 555 34 24
Solvinity@yellow-communications.com
www.solvinity.nl
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Solvinity  
Solvinity lanceert Security Awareness Service

Solvinity benoemt Nancy Roos-Beukers als nieuwe CCO

Solvinity doorstaat SOC 1 en SOC 2 audits met glans
Geplaatst:
Verstreken tijd: 427 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Solvinity contact  

Logo Solvinity

  +31 (0)35 523 26 26
  www.solvinity.com/nl
Solvinity sociaal  


Solvinity tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Data Matters BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Logo Solvinity
Logo Lightspeed
Logo commercetools
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88429 persberichten
- 5689 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8046 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl