www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (188 dagen geleden)
Bedrijf:

Bizway en Guardian360 werken samen aan veilige hosting

Bizway, specialist in hosting en systeembeheer en gevestigd in Bodegraven, is een partnership aangegaan met Guardian360. Door het partnership wil Bizway haar positie als veilige managed services provider verder verstevigen. De inzet van het Guardian360 platform zal bijdragen aan het verder verhogen van de beveiliging van de hosting infrastructuur van Bizway en de websites van haar klanten.

Guardian360 ontwikkelt aan het beste securityplatform ter wereld. Doordat er verschillende diensten via dit platform geleverd worden, is Bizway in staat om haar klanten een verhoogd niveau van informatiebeveiliging te bieden. Het Guardian360 platform ondersteunt Bizway en haar klanten daarnaast met compliancy met securitynormen en standaarden.

Het Guardian360 platform bestaat onder andere verschillende vulnerability scanners, die constant in en om netwerken, servers en webapplicaties zoeken naar zwakke plekken, network vulnerabilities, zwakke wachtwoorden en configuratiemissers in netwerken en webapplicaties. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en security scanning toch een kwaadwillende het netwerk of de applicatie binnendringen dan slaat de ‘Canary’ een stil alarm.

Bart Lageweg, Algemeen Directeur van Bizway: “Wij bieden onze klanten zeer stabiele en veilige hosting. Informatiebeveiliging is daarbij een uitermate belangrijk onderwerp. Met de hulp van de vooruitstrevende techniek van het Guardian360 platform kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren. Doordat we met externe sensoren zowel onze klanten als onze diensten nog beter kunnen bewaken, bieden we onze klanten nog meer zekerheid.


Jan Martijn Broekhof, Managing Director Guardian360: “Bizway laat zien dat zij verder wil gaan dan andere hosting partijen. Dat doet zij niet alleen door uitstekende klantenservice, soms zelfs op locatie, maar ook door informatiebeveiliging steeds naar een hoger niveau te tillen. Door de samenwerking met Bizway zal Guardian360 in staat zijn om haar platform nog krachtiger te maken.”

Over Bizway
Bizway B.V. is een allround ICT-bedrijf. Het bedrijf adviseert, installeert en onderhoudt volledige en toekomstbestendige ICT-omgevingen. Een klant van Bizway heeft één contact voor alle ICT-diensten.

Over Guardian360
Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie en grijpen specialisten van Guardian360 direct in bij eventuele beveiligingsincidenten.


Noot voor de media – niet voor publicatie:

Voor meer informatie, contact opnemen met
Bart Lageweg, b.lageweg@bizway.nl, 0624933922
Jan Martijn Broekhof, JM.Broekhof@Guardian360.nl, 0624565502
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Guardian360 bv  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 188 dagen
Guardian360 bv contact  
Logo Guardian360 bv
  +31(0)10 - 710 44 01
  www.guardian360.nl
Guardian360 bv sociaal  
Guardian360 bv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureau