www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (385 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

maincubes en Colocation Northwest sluiten transatlantisch data center partnership

Schiphol-Rijk, Nederland / Seattle, WA, Verenigde Staten – 19 maart 2019 - maincubes, een Europese datacenter operator met een recent geopend datacenter in Schiphol-Rijk en een datacenter in Frankfurt, heeft een transatlantisch partnership gesloten met de Amerikaanse datacenter operator Colocation Northwest. De samenwerking is bedoeld om elkaars datacenter footprint aan beide zijden van de Atlantische Oceaan te complementeren. maincubes en Colocation Northwest verwachten elkaars business te kunnen versterken op het gebied van colocatie sales en internationaal klantbereik.

De twee datacenter operators zeggen een gemeenschappelijke focus met elkaar te delen. In de datacenters van beide partijen in respectievelijk de Verenigde Staten en Europa is veel aandacht voor hoge beschikbaarheid, enterprise niveau security, compliance en energie-efficiëntie.

Colocation Northwest is een van de grootste ISP’s en colocatie providers in Seattle in de staat Washington. De datacenter operator heeft acht colocatie datacenters in beheer in het Amerikaanse Pacific Northwest gebied. Colocation Northwest is een divisie van het bedrijf IsoFusion. Het bedrijft heeft zijn datacenters gevestigd in South Hill Seattle, Downtown Seattle, Tacoma, Bellevue en Redmond.

maincubes is een colocatie aanbieder dat onderdeel is van het Duitse bouwconglomeraat Zech Group. Het bedrijf beheert een snelgroeiend aantal datacenters in de Europese markt. De huidige datacenters van maincubes zijn gevestigd in Frankfurt en in Amsterdam.

“Wij zijn een van de grootste private datacenter operators en colocatie providers in de staat Washington,” zegt Steve Milton, CEO van Colocation Northwest. “Veel bedrijven zijn afhankelijk van Colocation Northwest voor de huisvesting van hun missie-kritische IT infrastructuren waaronder private, hybride en multi-cloud omgevingen. De vandaag aangekondigde samenwerking met maincubes zorgt voor een significante uitbreiding van onze saleskracht en ons bereik in nieuwe markten, in gebieden met een hoge vraag naar de kwalitatief hoogstaande, enterprise-niveau colocatie services die wij beide aanbieden.”

De samenwerkingsovereenkomst tussen Colocation Northwest en maincubes is gebaseerd op hun wederzijdse belang als het gaat om het bereiken van potentiële klanten die op zoek zijn naar een colocatie aanbieder met aanwezigheid in zowel de Verenigde Staten als Europa. De overeenkomst is tevens bedoeld om bedrijven in de Verenigde Staten specifiek te interesseren voor een datacenter in Europa, evenals andersom als het gaat om Europese bedrijven die op zoek zijn naar een datacenter in de Verenigde Staten. Binnen de gemaakte samenwerkingsafspraken is het voor Colocation Northwest en maincubes mogelijk om van elkaars salesteams en technische expertise gebruik te maken, terwijl breide partijen toch hun volledige onafhankelijkheid behouden.


Colocation Northwest en maincubes bieden beide zowel retail als wholesale colocatie services aan klanten. In het recent geopende datacenter van maincubes in Amsterdam (FOTO: maincubes AMS01 in Amsterdam) zijn bijvoorbeeld twee enterprise datacenter suites beschikbaar met een capaciteit van respectievelijk 1,7MW en 1,3MW. Colocation Northwest biedt zijn klanten in het Amerikaanse Pacific Northwest gebied eveneens de mogelijkheid om het beheer van een volledig datacenter aan hen uit te besteden.

Datacenters VS en Europa

“Het is een unieke samenwerking, met wederzijds respect voor elkaars onafhankelijke marktposities in de thuismarkten aan weerszijden van de Oceaan,” zegt Joris te Lintelo, directeur bij maincubes. “Onze bedrijven zijn en blijven volledig onafhankelijk, maar wij delen wel een belangrijke visie met Steve en zijn team. De uptime-gefocuste ‘German-engineered’ benadering bij de ontwikkeling van onze eigen datacenters is vergelijkbaar met de marktbenadering van Colocation Northwest.”

“German-engineered betekent voor ons dat wij geen enkel risico nemen als het gaat om de datacenter architecturen en de technologieën die wij gebruiken,” zegt Te Lintelo. “Zowel Colocation Northwest als maincubes hebben datacenters in beheer met een hoge netwerkdichtheid en een hoog-redundante architectuur, wat zorgt voor hoge beschikbaarheid. We gaan ook beide net een stap verder voor klanten en willen voor hen alleen de allerbeste infrastructuur aanbieden, inclusief geaccrediteerde certificeringen, de hoogste energie-efficiëntie voordelen en een maximale security. Tegelijkertijd hechten onze beide bedrijven veel waarde aan flexibiliteit en maatwerkopties in de colocatie oplossingen die wij leveren.”

Colocation Northwest en maincubes bieden beide zowel retail als wholesale colocatie services aan klanten. In het recent geopende datacenter van maincubes in Amsterdam zijn bijvoorbeeld twee enterprise datacenter suites beschikbaar met een capaciteit van respectievelijk 1,7MW en 1,3MW. Colocation Northwest biedt zijn klanten in het Amerikaanse Pacific Northwest gebied eveneens de mogelijkheid om het beheer van een volledig datacenter aan hen uit te besteden.---------------------
Over Colocation Northwest, IsoFusion

Colocation Northwest, een divisie van IsoFusion Inc., is een van de grootste private ISP’s/colocatie aanbieders in West Washington. IsoFusion werd oorspronkelijk in 1991 opgericht onder de naam ISOMEDIA. De onderneming biedt complete oplossingen aan bedrijven op het gebied van Internet gerelateerde producten en services, alsmede complexe oplossingen aan organisaties met aanwezigheid in de VS.

IsoFusion is een zogenoemde ‘competitive local exchange carrier’ (CLEC) in de staat Washington. Als zodanig biedt het bedrijf een volledig palet aan services, waaronder commerciële fiber en ethernet connectiviteit, maatwerk fiber-to-the-home (FTTH) community oplossingen, cloud, hosting en dedicated server oplossingen, managed colocatie datacenter services en technologische bedrijfsconsultancy. IsoFusion biedt managed enterprise oplossingen en uitstekende service aan prominente klantnamen in het Noordwesten van de VS. Met het hoofdkantoor in Seattle, in de staat Washington, biedt IsoFusion uitmuntende kwaliteitsservices en waarde aan meer dan 13.000 residentiële en zakelijke klanten aan de Amerikaanse westkust.

Voor meer informatie over Colocation Northwest en IsoFusion, ga naar: https://www.colocationnorthwest.com of https://www.isofusion.com.

--------------------
Over maincubes

maincubes is onderdeel van het Duitse bouwconglomeraat Zech Group. Het hoofdkantoor van maincubes is gevestigd in Frankfurt am Main. De colocatie datacenter aanbieder heeft een uitrol van meerdere grote datacenters in Europa op de planning staan. Bij de ontwikkeling van de datacenters is veel aandacht voor redundantie in het engineering ontwerp en voor een strenge beveiliging. De huidige datacenter locaties van maincubes bevinden zich in Frankfurt in Duitsland en in Schiphol-Rijk. maincubes Frankfurt (FRA01) heeft nog steeds vrije colocatie ruimte beschikbaar, maar begint geleidelijk aan vol te raken. Het nieuwe datacenter van maincubes in Schiphol-Rijk (AMS01) heeft eveneens nog ruimte beschikbaar, waaronder twee private datacenter suites (1.7 MW en 1.3 MW).

Voor meer informatie over maincubes, ga naar: https://www.maincubes.com/en/

--------------------
Mediacontact

Colocation Northwest, IsoFusion
Dan Sivils
Chief Operating Officer, IsoFusion
dan@isofusion.com, of +1 206-905-8060

maincubes
PR & Communication
+49 69 6976810
info@maincubes.com
Laatste van maincubes B.V.  
Cogent Communications breidt netwerk uit met core backbone routers in maincubes datacenter

CenturyLink sluit maincubes FRA01 datacenter aan op zijn internationale backbone

RTB House selecteert datacenter van maincubes in Amsterdam voor huisvesten van OCP-gebaseerde IT-infrastructuur
Geplaatst:
Verstreken tijd: 385 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
maincubes B.V. contact  

Logo maincubes B.V.

maincubes B.V. sociaal  


maincubes B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Lubbers De Jong
Logo IFS
Logo Ctac N.V.
Logo Eaton
Logo g-company
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88080 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7734 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.com