Nalanda Technology groeit, qua business en medewerkers!

Introductie twee nieuwe medewerkers

Nalanda Technology, een dynamische startup uit Amsterdam, groeit snel; qua business én medewerkers. Daarom willen we jullie graag voorstellen aan onze nieuwe collega’s: Herman Berger en Daniël van Etten, twee Business Intelligence Professionals met jarenlange ervaring.

Herman Berger: analytisch en vindingrijk

Herman is een sterk analytische en vindingrijke denker en beschikt over een schat aan ervaring op technologisch vlak. Hij wordt als pre-sales en projectmanager binnen Nalanda Technology Amsterdam verantwoordelijk voor de levering van onze producten en diensten o.a. op het gebied van Search & Discovery, waarbij hij ons eigen product Nalytics bij onze klanten gaat positioneren en implementeren.

Daarnaast wordt Herman verantwoordelijk voor onze nieuwste tak van sport: Robotic Process Automation (RPA). Hij heeft, net als onze RPA-consultants, na een intensieve training van 6 weken al zijn certificaten op het gebied van RPA behaald. Met al deze certificaten op zak zijn wij als Nalanda in staat om een grondige analyse uit te voeren bij onze klanten en hun primaire processen nauwkeurig in kaart te brengen. Door Hermans jarenlange ervaring kan hij als geen ander met alle relevante stakeholders de nodige gesprekken voeren om de juiste zaken boven tafel te krijgen. Deze informatie gebruikt hij vervolgens om met zijn collega’s innovatieve oplossingen te bouwen die de kern van de business van onze opdrachtgevers raken.

Tot slot gaat Herman onze Business Intelligence unit verder uitbouwen. Hiervoor rekenen wij op zijn jarenlange ervaring op het gebied van Business Intelligence, architectuur, technologie en het leidinggeven aan professionals.

Herman zal zich tevens richten op de integratie van onze drie diensten en oplossingen rondom Search & Discovery, Robotic Process Automation en Data Governance & Analytics om deze nog beter op elkaar af te stemmen.

Daniël van Etten: tool-agnostische specialist en aanpakker

Daniël is een tool-agnostische Business Intelligence Specialist met een zeer gedegen kennis van het SAS-platform. Hij maakte voor een centrale bank verscheidene BI-producten, waaronder een systeem dat bankrapportages in XBRL-formaat verwerkt. Ook heeft hij veel werkervaring op het gebied van logisch datamodelleren en de nieuwste financiële rapportagemethodieken en frameworks zoals XBRL, DPM, Solvency 2 en CRDIV.

Daniël stelt te allen tijde de informatievraag centraal, maar is nooit te beroerd om zijn mouwen op te stropen om een product te ontwerpen en te bouwen. Ook heeft hij ervaring als Scrum Master en Informatieanalist en denkt graag met de business mee over de meest passende oplossing. Hij geeft hierin eerlijke adviezen en zorgt er altijd voor dat klanten zich bewust zijn van de langetermijnconsequenties van de keuzes die zij maken. Ook Daniël heeft een intensieve training achter de rug op het gebied van Robotic Process Automation en staat klaar om zijn opgedane kennis in de praktijk te gaan brengen.

Samenwerken aan de ambitieuze doelen van onze klanten

Marcel de Kler, Managing Director Nalanda Technology, verwelkomt onze 2 nieuwe medewerkers:

“Herman Berger en Daniël van Etten werkten al eerder succesvol samen met Alex Ritter, onze Sales Director bij Nalanda Technology Amsterdam. Met de kennis en ervaring van deze twee nieuwe medewerkers binnen Nalanda kunnen we de kwaliteit van onze producten en diensten nóg verder borgen en uitbouwen.”

Wij kijken ernaar uit om samen met Herman en Daniël onze opdrachtgevers te ondersteunen bij het behalen van hun ambitieuze doelstellingen en om de business van Nalanda snel verder uit te bouwen.

***

Over Nalanda
Nalanda Technology is onderdeel van de OLM Group, een toonaangevend bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de wereldwijde technologiesector. Nalanda opereert internationaal met kantoren in Londen, Glasgow en Amsterdam. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Peter O'Hara, David Rivett en Tim Barrett om de oplossing Nalytics op de markt te brengen. Het drietal creëerde, gebaseerd op hun jarenlange kennis en ervaring plus unieke inzichten, de nieuwe standaard voor het ontdekken van informatie in de wereld van ‘ongestructureerde’ data. In Nederland is Nalanda gevestigd in Amsterdam en richt zich met diverse diensten en oplossingen met name op de advocatuur, financiële instellingen en industrie.

www.nalanda.amsterdam

***

NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE

Voor vragen kunt u terecht bij:
Alex Ritter
Nalanda technology
M: +31 6 20010800
alexritter@nalanda.amsterdam