www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 27 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

HPS Industrial neemt PLCDirect Benelux over

Scherpenzeel, 18 maart 2019 - HPS Industrial, leverancier van industriële computeroplossingen die worden gebruikt door fabrikanten en machinebouwers, neemt PLCDirect Benelux, specialist in industriële automatisering, over. Deze aanzienlijke uitbreiding zorgt ervoor dat klanten voortaan voor alle industriële automatiseringsvragen en passende oplossingen bij HPS Industrial terecht kunnen.

De expansie zet HPS Industrial op een stevigere positie in de markt en laat daarbij interne processen efficiënter verlopen. Daarnaast biedt HPS uitgebreider advies en een breder productaanbod, waaronder industriële PC’s, rack servers, PLC’s, HMI’s en industriële netwerken. Door de expertise van de twee bedrijven te combineren kan HPS Industrial nu nog beter inspringen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van IoT en Industrie 4.0. De eerste reacties vanuit belangrijke toeleveranciers zijn bijzonder positief.

Merkreputatie
Beide bedrijven bestaan al meer dan 25 jaar en hebben een sterke merkreputatie opgebouwd in de branche. De merken blijven dan ook allebei in de markt bestaan. Alle bedrijfsactiviteit wordt verplaatst naar het kantoor van HPS Industrial in Scherpenzeel. “Voor klanten en de teams is het belangrijk dat we op dezelfde plek werken en dat we van elkaar leren. Verder blijft iedereen zijn eigen werk doen en daarbij vanuit de bestaande bedrijfsnaam werken. In de komende jaren kunnen we bekijken waar we door eventuele organisatieveranderingen voor klanten nog meer waarde kunnen bieden”, aldus Pieter van Woerden, directeur van HPS Industrial.

Waarborging van continuïteit
HPS Industrial zag in de overname van PLCDirect Benelux een uitgelezen kans om uit te breiden en zich sterker te positioneren in de markt. Niet alleen sloot het portfolio naadloos aan op het bestaande aanbod, maar was ook de eensgezindheid in zowel de bedrijfscultuur als de marktbenadering van grote waarde.

Pieter van Woerden, licht de overname als volgt toe: “Door het schaalvoordeel dat we genieten dankzij deze overname kunnen we de beste diensten aan klanten bieden en langetermijnsamenwerkingen opzetten. We zien bij veel klanten dat zij zowel computeroplossingen als PLC’s gebruiken. Nu hebben we de expertise voor beide gebieden in huis.” De keuze voor PLCDirect Benelux voelt als vanzelfsprekend. “We zijn allebei bedrijven met een technische focus. Daarbij hebben we altijd de klant en de technische voordelen die een product hem moeten opleveren in gedachten. Onze klanten waarderen dat, want zij denken ook zo. Die match was zeker belangrijk.”

Maarten Klaassen, Manager van PLCDirect Benelux, voegt daaraan toe: “Zowel HPS Industrial als het team vanPLCDirect Benelux onderscheiden zich in hun expertise. Bij de diverse onderlinge kennismakingen was het mooi om te zien dat we elkaar goed begrepen. Er is aan beide kanten dan ook veel enthousiasme om nu samen verder te gaan.”

De overname is per direct van kracht.Over HPS Industrial
HPS Industrial is specialist op het gebied van industriële computers en rack servers. Het bedrijf levert systemen voor de Benelux die volgens klantspecificatie worden samengesteld. Hierbij werken ze nauw samen met verschillende productspecialisten. HPS is distributeur van onder andere Arbor Technology (Embedded Systems), Lanner Electronics Inc. (Industrial PC’s), APLEX Technology Inc. (Industrial Panel PC’s), Chenbro (19” rackmount kasten) en Moxa (netwerkoplossingen). Hiermee richten ze zich uitsluitend op de zakelijke markt. HPS Industrial is in 1993 opgericht, telt negentien medewerkers en is officieel Microsoft Certified Partner en Intel Processor Integrator (IPI). Klanten van HPS zijn onder andere Alphatron Marine, Van Oord, Honeywell, Bosch, Rijkswaterstaat en de Nationale Politie.Kijk voor meer informatie op: www.hpsindustrial.nl of LinkedIn.Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met LEWIS:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: hps@teamlewis.com
Tags  
Laatste van HPS Industrial BV  
Simac Masic implementeert PC’s van HPS Industrial in farma-industrie

HPS Industrial levert industriële pc’s voor de trackless ETF-voertuigen in Walibi-attractie

PLCDirect ondersteunt Technova College bij realisatie productielijn
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 27 dagen
HPS Industrial.. contact  

Logo HPS Industrial BV

  (+31) - (0)33 - 2774905
  verkoop@hpsindustrial.nl
  hpsindustrial.nl
HPS Industrial.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com