KONING & HARTMANEN DRUID ZORGEN VOOR VEILIGE TOEGANG TOT PATIËNTGEGEVENS IN DE ZORG

Amsterdam, 14 maart 2019 – Koning & Hartman, specialist in telecom infrastructuren en wireless connectivity, gaat samen met hun partner Druid Software, wereldleider in Private Cellulair LTE en GSM core netwerksoftware, Private LTE oplossingen leveren in de zorgsector.

Koning & Hartman en Druid werken al jaren samen om de zorgsector te voorzien van Private GSM oplossingen. Met de onlangs hernieuwde samenwerkingsovereenkomst maakt Koning & Hartman samen met Druid een venieuwingsstap naar het leveren van Private LTE oplossingen in de zorg.

De zorgsector vereist snelle en veilige mobiele datacommunicatie voor een efficiënte bedrijfsvoering. Koning & Hartman maakt gebruik van de technologie van Druid in hun Private LTE oplossingen om ervoor te zorgen dat artsen en verpleegkundigen altijd kunnen vertrouwen op het netwerk voor mobiele spraak-, berichten en datadiensten.

"Metde technologie van onze partner Druid kunnen wij ziekenhuizen helpen met het effectief verbeteren van patiënt resultaten", aldus Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman.

"Artsen en verpleegkundigen hebben directe en gegarandeerde toegang tot patiëntendossiers nodig en dat wel op de nieuwste mobiele apparaten. De Private LTE oplossingen van Koning & Hartman garanderen dat alle informatie veilig en betrouwbaar over het eigen netwerk wordt getransporteerd en zo efficiënt mogelijk beschikbaar wordt gemaakt voor artsen en verpleegkundigen", aldus Coene.

"De eenvoudige integratie van de software van Druid naar de nieuwste verpleegoproepsystemen en het ziekenhuiscommunicatiesysteem (PABX) zorgt ervoor dat artsen en verplegend personeel altijd verbonden en bereikbaar zijn", aldus Liam Kenny, CEO van Druid.Koning & Hartman
Met ruim 350 medewerkers is Koning & Hartman een uniek technologiebedrijf voor de telecom en industrie. Onze kennis van en passie voor technologie zorgt ervoor dat we kunnen innoveren voor onze klanten. We noemen dat Technovation. Technovation maakt Koning & Hartman dé partner om klanten te helpen slimmer, betrouwbaarder en duurzamer te worden. Koning & Hartman is specialist op het gebied van Smart Industry, Wireless Connectivity, Mission Critical Communications, Industrial Solutions en Dealing & Control. Sinds 2013 is Koning & Hartman elk jaar uitgeroepen tot Top Employer. Onze MVO-activiteiten hebben we vastgelegd in een FIRA Complete Rapport. Het hoofdkantoor van Koning & Hartman is gevestigd in Amsterdam, de overige kantoren in Delft en Vilvoorde (België). Ontdek meer op www.koningenhartman.com.

Koning & Hartman B.V.
De Passage 120
1101 AX Amsterdam
Tel.: +31 (0)20 587 76 00

Voor meer informatie over Koning & Hartman kunt u contact opnemen met Maria Weijers, Marketing Communication Specialist, Telefoon +31 (0) 20 - 587 68 12.

Druid Software
Druid is een softwareontwikkelingsbedrijf gevestigd in Bray, Ierland en biedt cellulaire kernapplicaties voor CBRS, IoT, MEC, openbare veiligheid, neutrale host, patrouille & bedrijfscommunicatie. Druid levert 4G / 3G / 2G kernnetwerktechnologie en componenten via hun kanaalnetwerk van wereldwijde en nationale distributeurs, systeemintegrators, netwerk- en apparatuurproviders. Ons vermogen om toonaangevende bedrijfsprocestoepassingen te ontwikkelen en te integreren met onze speciale dekkingoplossingen is een belangrijk voordeel. Deze toepassingen zijn vaak essentieel voor ondernemingen in verticale segmenten zoals openbare voorzieningen, gezondheidszorg, transport, productie, gastvrijheid, beveiliging en openbare veiligheid / nooddiensten enz. Het portfolio van Druid omvat implementaties op ondernemingsschaal van alle netwerkelementen die nodig zijn om een 4G / 3G / 2G Private Cellular Networks uit te voeren en te exploiteren. Virtuele implementaties worden ondersteund en de technologie kan als een service worden gehost en geleverd. Ontdek meer op www.druidsoftware.com.