www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (351 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Digitalisering dringt nu ook door op de bouwplaats

SKANSKA VERBETERT ARBEIDSPRODUCTIVITEIT MET PANASONIC TOUGHPAD

De verwachte schaarste aan gekwalificeerde bouwvakkers kan worden opgevangen door een toenemende automatisering van de bouwsector. Bedrijven zoals Autodesk en FARO Technologies zijn al volop bezig met de ontwikkeling van softwareoplossingen waarmee bouwvakkers sneller en met minder fouten kunnen werken. Maar de ondersteunende hardware die ze daarvoor nodig hebben moet voldoen aan andere kwalificaties. Robuustheid, leesbaarheid van het scherm en water- en stofbestendigheid zijn basisvoorwaarden om de voordelen van hun digitale hulpmiddelen ook op de bouwplaats optimaal te kunnen benutten.

Zo ook het bouw- en vastgoedbedrijf Skanska. Dat is al een aantal jaren bezig met de overstap naar Construction 4.0, de digitalisering van de bouwindustrie.De eerste stap in dat proces is de introductie van intelligente hulpmiddelen en de digitalisering van alle werkzaamheden. Daarvoor introduceerde Skanska Toughbook tablets en notebooks op een aantal geselecteerde kantoren en bouwplaatsen, zodat het gebruik van papier wordt teruggeschroefd, de stroom aan informatie wordt gestroomlijnd en georganiseerd en, het belangrijkste van allemaal, de voordelen van een geïntegreerde aanpak van projectimplementatie optimaal worden benut.

De tablets dienen als digitale kantoren, waarbij ingenieurs toegang hebben tot projectinformatie, kunnen werken met CAD- en BIM-software en gebruik kunnen maken van gespecialiseerde toepassingen. Skanska heeft 100 Toughpad FZ-G1-apparaten in gebruik genomen die helemaal op maat zijn gemaakt voor de behoeften van het bedrijf en die zijn uitgerust met gespecialiseerde toepassingen, zoals elektronisch documentenbeheer en BIM-software. Hierdoor hebben ingenieurs op bouwplaatsen toegang tot actuele informatie over projecten en kunnen die eenvoudig updaten. Voor ingenieurs zijn de tablets nu een hulpmiddel om mee te werken en te communiceren, niet alleen op kantoor maar ook op de bouwplaats.

De apparaten van Panasonic werden vooral vanwege de versterkte behuizing gekozen. Het model Toughpad FZ-G1 is een volledig robuuste oplossing met een slipvaste afwerking. De tablet is water- en stofbestendig en de schokbestendige systemen zorgen ervoor dat valpartijen tot een hoogte van 180 cm worden opgevangen. Toughpad weerstaat tevens extreme temperaturen, regen en sneeuw en kan zelfs met dikke werkhandschoenen worden bediend. Het 10,1-inch WUXGA-scherm (1920 x 1200) met hoge helderheid (tot 800 cd/m²) is ook buiten goed te lezen en is groot genoeg om technische tekeningen, plattegronden en diagrammen weer te geven.

“De grootste uitdagingen waren voor ons het toegankelijk maken van informatie over ontwerpen en het vervangen van papieren documenten door digitale versies. We hebben de markt afgespeurd naar een efficiënte tablet die ook gebruikt kan worden op een bouwplaats. De Panasonic FZ-G1 Toughpad-tablets voldoen aan deze criteria en zijn, niet onbelangrijk, volledig ingesteld op onze eisen. Dit heeft ons geholpen bij het stroomlijnen van de informatiestroom en zo de efficiëntie van de bouwwerkzaamheden verhoogd”, zegt Aleksander Szerner, Manager of Digitalization and Smart Equipment Technology bij Skanska S.A.

De implementatie van de Panasonic-apparaten bij Skanska duurde minder dan 4 maanden. Dankzij de intuïtieve bediening van de tablets heeft het bedrijf de voorbereidende training over kunnen slaan en raakten de werknemers snel gewend aan de nieuwe apparaten.

Meer informatie over Panasonic TOUGHBOOK en TOUGHPAD kunt u vinden op: https://business.panasonic.nl/computeroplossingen/.

Ga voor meer informatie over Skanska naar: https://www.skanska.pl.

Contact voor de pers:

Tessa van Lienden
PR-consultant
tessa.van.lienden@wisse-worldcom.nl
+31 (0)26 443 1523

Lisbeth Lashmana
Marketing Manager Benelux
toughbook.benelux@eu.panasonic.com
02 481 03 73

Over Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)
Het is ons doel om technologie onzichtbaar te laten werken, zodat bedrijven succes kunnen hebben. We zijn van mening dat technologie gewoon moet werken. Dat bedrijven succesvol kunnen zijn als ze zich op hun klanten kunnen concentreren en erop kunnen vertrouwen dat alle technologieën, die hun werkzaamheden ondersteunen, in harmonie werken. Daarom streven wij ernaar producten en oplossingen te ontwikkelen die zo zijn afgestemd op de manier waarop onze klanten werken, dat zij bijna onzichtbaar zijn. Het zijn werkpaarden die op de achtergrond het succes van het bedrijf mogelijk maken.

PSCEU bestaat uit zes divisies:
  • Broadcast & ProAV biedt u de vrijheid uw verhaal te vertellen met hoogwaardige producten en oplossingen die een soepele werking en buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen in een assortiment op afstand bedienbare camera's, switchers, studiocamera's en ENG P2HD. De VariCam-modellen uit het assortiment filmcamera's en de EVA1 zijn geschikt voor true 4K en HDR (High Dynamic Range), waardoor ze de ideale oplossing zijn voor de productie van film, televisie, documentaires en live evenementen.
  • Communication Solutions biedt ’s werelds meest toonaangevende telefoonsystemen, SIP-eindapparatuur en professionele "netwerkscanners" die ervoor zorgen dat u zich volledig op de communicatie kan richten in plaats van op de verbinding.
  • Computer Product Solutions helpt mobiele professionals productiever te werken met zijn assortiment rugged Toughbook-notebooks, tablets voor bedrijven, handheld-apparaten en elektronische Point-of-Sales (EPOS)-systemen. Als Europese marktleider had Panasonic in 2017 een omzetaandeel van 57% voor rugged en duurzame notebooks en van 56% voor rugged zakelijke tablets (VDC Research, maart 2018).
  • Industrial Medical Vision vervaardigt toepassingen voor verschillende sectoren, zoals geneeskunde, biowetenschappen, ProAV en de industrie. Het productportfolio bevat volledige en OEM-camerasystemen die het mogelijk maken te zien wat onzichtbaar is.
  • Security Solutions kan dankzij jarenlange ervaring kwalitatief hoogwaardig CCTV-materiaal leveren dat als bewijsmateriaal kan worden gebruikt. De systemen zorgen voor optimale afbeeldingskwaliteit, ongeacht de omgevingsfactoren, dankzij de buitengewoon betrouwbare, geavanceerde technologie van onze camera's en opnamesystemen en zorgen ervoor dat u zich veilig kunt voelen.
  • Visual System Solutions biedt het meest uitgebreide assortiment professionele schermen en projectoren, en biedt professionals in de audiovisuele sector de vrijheid die zij nodig hebben om te creëren. De divisie domineert de Europese markt voor projectoren met een hoge helderheid met een omzetaandeel van 39% (Futuresource >5klm boekjaar 2017, 3e kwartaal, excl. 4K & digitale cinema).
Over Panasonic
Panasonic Corporation is wereldwijd leider in het ontwikkelen van diverse elektronische producten en oplossingen voor klanten op het gebied van consumentenelektronica, wonen, auto's en B2B. Het bedrijf, dat in 2018 100 jaar bestond, heeft zich internationaal uitgebreid tot een conglomeraat met wereldwijd 591 vestigingen en 88 gelieerde ondernemingen, met een totale netto-omzet van 61,4 miljard euro in het boekjaar dat afliep op 31 maart 2018. Panasonic Corporation gebruikt zijn technologieën voor het creëren van nieuwe waarde door middel van innovatie in alle divisies, voor een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Meer informatie over Panasonic: http://www.panasonic.com/global
Laatste van Panasonic  
1 op 5 maakbedrijven kent financiële consequenties van achterblijvende digitalisering niet

Panasonic Toughbook-tablets optimaliseren Zwitsers openbaar vervoer

De juiste mobiele computerapparatuur verbetert productiviteit en efficiëntie van werknemers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 351 dagen
Panasonic contact  

Logo Panasonic

  073-6402802
  info@panasonic.nl
  www.panasonic.nl
Panasonic sociaal  


Panasonic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo XpertHR
Logo PEAK-IT
Logo Ivanti
Logo Banking Circle
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87821 persberichten
- 5618 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7522 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl