www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 57 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Identify3D zet diensten Gemalto in voor databescherming van klanten

Amsterdam, 13 maart 2019Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging, is door Identify3D geselecteerd om het intellectueel eigendom en de kwaliteit van de digitale productieketen in de cloud te beveiligen. Identify3D is leverancier van digitale productiesoftware en zal gebruikmaken van Gemalto’s SafeNet Data Protection on Demand cloudgebaseerde HSM-dienst. Deze nieuwe dienst waarborgt de kwaliteit van hun digitale productiediensten in de cloud en beschermt het intellectuele eigendom van klanten. 
 
Identify3D heeft veel klanten in extreem veiligheidsgevoelige sectoren zoals defensie en lucht- en ruimtevaart. Om gevoelige informatie van klanten en intellectueel eigendom te beschermen, is het voor de leverancier cruciaal om strenge controles op het gebied van databeveiliging te integreren in de cloudgebaseerde diensten. Identify3D heeft on-premise mogelijkheden en cloud providers overwogen, maar koos uiteindelijk voor Gemalto’s SafeNet Data Protection on Demand. Dit platform biedt naast cloudgebaseerde Hardware Security Modules (HSM’s) namelijk ook encryptie- en sleutelmanagementoplossingen die makkelijk integreren met cloudservices en IT-producten die al worden gebruikt door klanten. 
 
Stephan Thomas, co-founder en Chief Strategy Officer van Identify3D: “Veiligheid is een integraal onderdeel van alles wat we doen. In onze branche wordt beveiliging vaak alleen ingezet als klanten erom vragen. Dat is niet de manier waarop wij werken. Voor ons moet beveiliging, en dan met name databescherming, vanaf dag één onderdeel zijn van het proces. Onze klanten willen hun capaciteiten uitbreiden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een oplossing waarmee zij comfortabel kunnen groeien, zonder afbreuk te doen aan onze beveiligingsprincipes.” 
 
Met SafeNet Data Protection on Demand is Identify3D in staat om een cloudgebaseerde HSM-dienst in te zetten. De organisatie kan nu veilige digitale productiediensten aanbieden en tegelijkertijd profiteren van de flexibiliteit en schaalbaarheid van een managed cloudgebaseerde beveiligingsservice zonder enige investering vooraf. “Binnen een paar maanden na de implementatie van de oplossing waren de kosten al met 35% gedaald”, vertelt Thomas. “Ook besparen we veel tijd. We kunnen nu snel en efficiënt nieuwe klanten toevoegen, vaak binnen een uur.” 
 
“Het is verfrissend om een ander bedrijf te zien dat net als wij veiligheid op de eerste plaats zet”, zegt Todd Moore, Senior Vice President Data Protection bij Gemalto. “Bedrijven hebben te lang een ‘koop nu, beveilig later’-principe voor hun klanten gehanteerd. Dit brengt veel eindgebruikers in gevaar. Met SafeNet Data Protection on Demand kan Identify3D efficiënt een veilige digitale productiedienst leveren die zowel voldoet aan de kwaliteit van dienstverlening als aan de eisen van klanten op het gebied van databescherming.” 

Douglas Peterson, Senior Field Application Engineer bij Identify3D, vertelt in een video meer over de keuze voor Gemalto’s SafeNet Data Protection on Demand
 
---

Over Identify3D
Identify3D Inc. neemt risico’s van digitale productie weg met een reeks oplossingen die de vertrouwelijkheid van gegevens in de gehele digitale productieketen beschermen. De oplossingen van Identify3D zorgen voor meer controle over het digitale productieproces en garanderen de integriteit en authenticiteit van digitale informatie in complexe toeleveringsketens. Het private bedrijf is gevestigd in San Francisco. Ga voor meer informatie naar www.identify3d.com
 
Over Gemalto Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO) is de wereldleider in digitale beveiliging met een jaaromzet in 2018 van € 3 miljard en klanten in meer dan 180 landen. Wij bieden vertrouwen in een steeds meer verbonden wereld. Van beveiligingssoftware tot biometrie en encryptie, dankzij onze technologieën en diensten kunnen bedrijven en overheden identiteiten authentiseren en gegevens beschermen zodat deze veilig blijven. Ook maken wij veilige diensten mogelijk voor persoonlijke en verbonden apparaten, de cloud en wat daartussen ligt. Gemalto’s oplossingen staan centraal in het moderne leven, van betalingen en beveiliging van bedrijfsgegevens tot het internet der dingen. Wij authentiseren mensen, transacties en objecten, versleutelen gegevens en creëren waarde voor software, waardoor onze klanten veilige digitale diensten kunnen aanbieden aan miljarden mensen en apparaten. Onze meer dan 15.000 werknemers zijn actief vanuit 110 kantoren, 47 personaliserings- en gegevenscentra, en 35 centra voor onderzoek en ontwikkeling van software, verspreid over 47 landen. 
 
Ga voor meer informatie naar www.gemalto.com, of volg @Gemalto op Twitter. 
 
Meer informatie
Marcommit
Emily Stolker
035-5822730
gemaltoidp@marcommit.nl
Laatste van Gemalto  
Nederlanders kunnen zich binnenkort in de fysieke wereld via smartphone identificeren 

Identify3D zet diensten Gemalto in voor databescherming van klanten

Gemalto lanceert drie nieuwe cloud HSM on demand oplossingen   
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 57 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Gemalto contact  

Logo Gemalto

  +31 20 562 0680
  info@gemalto.com
  www.gemalto.com
Gemalto sociaal  


Gemalto tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers