Adapt stelt Andry Klumpert aan als Leader van Adapt Analytics 

Andry Klumpert neemt per direct als Leader de eindverantwoordelijkheid voor Adapt Analytics, onderdeel van de Adapt Groep. Hij neemt de taken over van Clemens Huis in ‘t Veld, die zich volledig gaat richten op het uitdragen van het Adapt organisatieconcept.

Andry gaf voorheen leiding aan diverse business units van DPA. Binnen DPA was hij sinds 2017 directeur en medeoprichter van P.A. Jones.

“Bedrijven binnen de Adapt Groep hebben een omgekeerde hiërarchie. Het zijn de professionals die waarde creëren. Daarom beslist iedereen bij Adapt Analytics mee, en deelt ook in de resultaten. We maken geld en tijd vrij voor ieders professionele ontwikkeling, of dat nu een opleiding is of het ontwikkelen van nieuwe toepassingen binnen onze toegepaste R&D omgeving. Als Leader van Adapt Analytics zie ik het als een geweldige uitdaging om iedereen binnen Adapt Analytics in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen en samen op zoek te gaan naar Thought Leadership in de Analytics markt.”

−  Andry Klumpert 

De aanstelling van Andry Klumpert stelt zijn voorganger, Clemens Huis in ‘t Veld in staat zich volledig te richten op de rol van Founder, Adapt Groep.

Eerder was Clemens directeur van FastFlex (sourcing en payroll) en mede-oprichter van QNH Consulting (nu Ilionx), een grote speler in de IT consulting markt. Clemens ziet dat bedrijven fundamenteel moeten veranderen om de beste professionals aan zich te kunnen binden.

“Als een groep slimme mensen vanuit een visie samenwerkt, komt daar altijd iets moois uit. Bij traditionele organisaties worden initiatieven vaak afgekapt uit angst of controledrang, waardoor juist de beste professionals vertrekken. Binnen de Adapt Groep kunnen gespecialiseerde professionals samen een zelfstandig bedrijf vormen. Adapt Groep biedt ondersteuning en inspiratie, zodat elk bedrijf zich kan richten op zijn vakgebied. Ik zie ernaar uit om meer ondernemers en professionals in Nederland warm te maken voor onze visie.”

− Clemens Huis in ‘t Veld

Over Adapt Analytics
Adapt Analytics is een zelfstandig bedrijf binnen de Adapt Groep, bestaande uit professionals gespecialiseerd in analytics, business intelligence en transformatie. Analytics verzorgt consultancy en projecten binnen deze domeinen voor diverse klantsegmenten.

Over Adapt Groep
Adapt gelooft dat het succes van organisaties steeds meer wordt bepaald door de mensen die erin actief zijn. Met name een selecte groep ondernemende professionals. Binnen de Adapt Groep kunnen groepen gespecialiseerde professionals die geloven in ondernemerschap, leven lang leren, werken vanuit portfolio en modern samenwerken, samen een bedrijf vormen. Adapt Groep inspireert, faciliteert en ondersteunt hen met praktische zaken. Inmiddels is binnen de Adapt Groep, naast Adapt Analytics, ook Adapt Innovatie actief, en is een derde bedrijf in ontwikkeling.

Meer informatie
Clemens Huis in ‘t Veld
Clemens@adapt.nl
06-5064 3917