www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (330 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Dimension Data introduceert next-generation managed services om klantinnovaties te versnellen

Nieuw platform biedt een gecentraliseerde, gestandaardiseerde en geautomatiseerde service delivery om de klantervaring te verbeteren

Barneveld – Dimension Data, global technology integrator en managed services provider voor hybrid IT, introduceert zijn wereldwijde, next-generation managed services om klanten te helpen bij het vereenvoudigen van het beheer en de werking van hun technologie.

Het managed-services-platform van Dimension Data biedt nu near-realtime inzicht en rapportages. Momenteel beheert het meer dan negenduizend IP-netwerken en ondersteunt het meer dan dertien miljoen gebruikers over de hele wereld. Doordat het inspeelt op de groeiende klantbehoeften, biedt het platform IT- en operationele teams de ruimte om zich te concentreren op meer strategische taken met toegevoegde waarde, zoals het verbeteren van de klantervaring, het besparen van kosten en het onderzoeken van opkomende technologieën.

Christian Saldias, IT-manager bij ALMA, maakt gebruik van de managed services van Dimension Data. “We kozen voor Dimension Data omdat onze corebusiness niet IT is, maar het produceren van wetenschappelijke data. Ons IT-team is klein en we hebben ondersteuning nodig van een bedrijf dat weet wat het doet. Dimension Data heeft alle expertise in huis die bij ons ontbreekt, en die wij ook niet nodig hebben.”

IT-teams zetten in op complexe IT-omgevingen om aan de veranderende behoeften van de digitale wereld en consumenten te voldoen. Dit zijn vaak verschillende multi-vendor-omgevingen met public-, private- en hybrid-cloudaspecten, die allemaal constant moeten worden onderhouden en beheerd.

Deze taken komen veelal bij onderbezette IT-teams terecht, die ook nog eens een gebrek aan middelen hebben, wat de digitale transformatie van IT-processen en -middelen belemmert [1].Het roept ook zorgen op over security, omdat bedrijven bang zijn dat ze niet de juiste vaardigheden en resources in huis hebben om zichzelf te verdedigen tegen bedreigingen [2].

Met het nieuwe platform combineert Dimension Data zijn cross-technologische portfolio van managed services en levert het bedrijf zijn diensten via één schaalbaar en beveiligd platform. Hiermee bouwt Dimension Data voort op zijn expertise op het gebied van het beheren en integreren van multi-vendor-oplossingen.

De voordelen van de managed services van Dimension Data:
  • Next-generation automatiseringsmogelijkheden – Toegang tot service delivery, uitgebreide analyses en procesontwikkeling – in combinatie met proactief, near-realtime inzicht in en controle van prestaties. Het bekroonde Manage Centre-portal biedt een compleet overzicht van de prestaties van elke IT-omgeving.
  • Toonaangevende flexibiliteit en schaalbaarheid – Mogelijkheid om op te schalen binnen snelgroeiende bedrijfsomgevingen met minimaal risico op downtime, en toegang tot end-to-end-beheer en inzicht in multi-vendor- en multi-technologie-infrastructuren.
  • Toonaangevende klantervaring – Gespecialiseerde client success managers helpen bij de adoptie van diensten en staan klaar om vragen te beantwoorden en snel problemen op te lossen. Verder bieden ze continue ondersteuning voor verbeteringen en innovaties en de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise en het vermogen van toonaangevende experts.
  • Cross-technologische expertise – Diepgaande expertise op meerdere technologische gebieden, waaronder networking, collaboration, security, customer experience en bedrijfsapplicaties die gebruikmaken van sterke, wereldwijde samenwerkingen met toonaangevende technologieleveranciers.
Bill Padfield, Group COO Transformation and Services van Dimension Data: “Ons wereldwijde managed-services- en service-delivery-platform heeft de end-to-end-customerjourney opnieuw gedefinieerd. Het vereenvoudigt het beheer van IT-operations en neemt de druk van dagelijkse activiteiten weg. En dat allemaal terwijl klanten profiteren van de relatie van Dimension Data met andere NTT-bedrijven en toonaangevende leveranciers van oplossingen."

-Einde-

Over Dimension Data
Dimension Data, opgericht in 1983 en met een omzet van 8 miljard dollar, is wereldwijd marktleider in het ontwerpen, optimaliseren en managen van moderne technologieomgevingen. Hierdoor kunnen klanten data ten volle benutten in dit digitale tijdperk door deze om te zetten in informatie en daar inzichten uit te winnen. Dimension Data heeft 28.000 werknemers in 47 landen. Het bedrijf brengt de beste technologie ter wereld van marktleiders en nichepioniers samen – aangevuld met de dienstverlening die klanten nodig hebben – van consulting, technische en supportdiensten tot en met volledige managed services. Dimension Data is trots lid van de NTT Group. Ga naar www.dimensiondata.com/nl-nl.
Laatste van Dimension Data  
NTT en A.S.O. tekenen nieuw technologiecontract voor verder transformeren en revolutioneren van fanbeleving Tour de France

NTT brengt toonaangevende bedrijven samen voor lancering van één nieuwe wereldwijde technology-serviceprovider

Dimension Data en Cisco gaan partnership voor co-innovatie aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 330 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Dimension Data contact  

Logo Dimension Data

Dimension Data sociaal  


Dimension Data tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ConoScenza
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Genesys
Logo Dell Boomi
Logo AEB
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Zircon
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87574 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7270 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com