www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (282 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

‘Nederlands’ KnowBe4 krijgt investering van KKR 

Waarde van het Security Awareness trainingsplatform geschat op 800 miljoen Dollar

Tampa Bay, Florida, 1 maart 2019 – KnowBe4, aanbieder van het meest uitgebreide platform voor security awareness trainingen en phishing-simulaties ter wereld, kondigt vandaag aan dat het een grote minderheidsinvestering heeft gekregen van investeringsmaatschappij KKR, met steun van Ten Eleven Ventures. De waarde van het bedrijf wordt nu geschat op 800 miljoen dollar (703 miljoen euro). KnowBe4 gaat de kapitaalinjectie gebruiken om de internationale expansie van het bedrijf te bekostigen en om het platform verder uit te breiden met trainingsmodules. KnowBe4 is opgericht door de Nederlander Stu Sjouwerman.

2018 was een bijzonder succesvol jaar voor KnowBe4. Het bedrijf haalde meer dan 120 miljoen dollar (105,5 miljoen euro) aan boekingen en een groei van 110 procent. Sjouwerman, CEO van KnowBe4:“KKR is een belangrijke strategische partner voor KnowBe4 nu we wereldwijd blijven groeien en new school security awareness trainingen naar nieuwe markten brengen .De afgelopen 23 kwartalen is er sprake van explosieve groei en het ziet er niet naar uit dat dit in de toekomst minder gaat worden. Organisaties moeten investeren in de menselijke kant van hun IT-beveiliging en er is geen betere manier om dit te doen door personeel structureel te trainen en te testen tegen de constant veranderende dreiging waar ze aan blootgesteld zijn.”

IT-beveiliging wordt vaak benaderd door te kijken naar technologische oplossingen. KnowBe4 richt zich met zijn security awareness trainingen en gesimuleerde phishing-tests op het gedrag van personeel. Door hen te trainen wordt er een menselijk schild opgetuigd dat de technische beveiligingsoplossingen aanvult. KnowBe4 produceert constant nieuwe content en phishing-simualties om mensen effectief te onderwijzen op het gebied van social engineering, phishing en malware. KnowBe4’s platform wordt door meer dan 23.000 organisaties gebruikt in een groot aantal gereguleerde sectoren, zoals de financiële markt, de gezondheidszorg, de energiesector, de overheid en de verzekeringsmarkt.

Hack vaak gevolg menselijke fout
Stephen Shanley, directeur bij KKR: “Wereldwijd wordt er meer dan 48 miljard Dollar geïnvesteerd aan beveiligingsoplossingen, maar ondanks al dat geldt blijft het aantal hacks en datalekken toenemen. 90 Procent van al die incidenten is het gevolg van een menselijke fout. We zijn ervan overtuigd dat het personeel van een organisatie de eerste en de laatste verdedigingslinie is. En dat is precies waarom we zo enthousiast zijn over onze investering in KnowBe4, de leidende cybersecurity oplossing die de infrastructuur en techniek overslaat en er de hoofdzaak van maakt werknemers slimmere beveiligingsbeslissingen te nemen.“

KKR gaat de investering doen via zijn Next Generation Technology Fund, een fonds dat zich speciaal richt op investeringen in software, beveiliging, internet, digitale media en informatiedienstverlening.

“Training die ervoor zorgt dat medewerkers weerbaarder worden tegen slimme spear phishing aanvallen is belangrijker dan ooit. De oplossing van KnowBe4 brengt het risico van een datalek terug, heeft een goede ROI en is daardoor een effectieve oplossing voor het leeuwendeel van de bedrijven dat worstelt met het trainen van personeel tegen phishing-gevaren,” zegt Mark Hatfield, oprichter en algemeen partner bij Ten Eleven Ventures.

##

Over KnowBe4
KnowBe4 is aanbieder van het meest uitgebreide platform voor security awareness trainingen en phishing-simulaties ter wereld. Het platform helpt duizenden organisaties personeel te trainen in het herkennen, rapporteren en voorkomen van phishing-aanvallen, malware, CEO-fraude en andere vormen van cybercrime. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door de Nederlands-Amerikaanse beveiligingsexpert en IT-ondernemer Stu Sjouwerman. Naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten (Tampa Bay, Florida) heeft KnowBe4 ook vestigingen in Zuid-Afrika, Singapore, Engeland, Duitsland en Nederland (Utrecht). Voor meer informatie, zie https://www.knowbe4.com/

Over KKR
KKR is een leidende wereldwijd opererende bellegingsfirma die zich richt op diverse investeringsgebieden, zoals private equity, energie, infrastructuur, vastgoed en credit. Door een geduldig en gedisciplineerd investeringsbeleid te volgen, mensen van wereldklasse aan te nemen en door groei te stimuleren met behulp van KKR portfoliobedrijven slaagt KKR erin aantrekkelijke investeringsrendementen te genereren voor zijn fondsbeleggers. KKR investeert eigen kapitaal naast het kapitaal dat ze investeert voor zijn fondsbeleggers en zorgt voor financieringsoplossingen en investeringskansen door middel van zijn capital market business.

Voor extra informatie over KKR & Co. Inc. (NYSE:KKR): www.kkr.com en @KKRCo op Twitter

Over Ten Eleven Ventures
Ten Eleven Ventures is een durfkapitaalinvesteerder die zich enkel richt op digitale beveiliging. Het fonds investeert wereldwijd en trekt profijt van zijn brede investeringskijk op digitale beveiliging van start tot groei (via zijn Joint Investment Alliance met KKR Technology Group). Sinds zijn oprichting in 2015 heeft Ten Eleven Ventures bijna 500 miljoen dollar opgehaald en heeft het geïnvesteerd in vijftien leidende cybersecuritybedrijven waaronder Cylance, DarkTrace, Optiv, Ping Identity, Twistlock en Verodin. Voor meer informatie: http://www.1011vc.com

Meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Bram Semeijn
T:+31 (0) 20 2050448
E:  bram@lubbersdejong.nl
Eerder van KnowBe4  
13 nov 2019 KnowBe4 lanceert nieuw partnerprogramma en partnerportaal

25 okt 2019 Onderzoek KnowBe4: 96% van de organisaties ziet e-mail als grootste bedreiging

22 okt 2019 Phishingmail met ‘controleer je wachtwoord’ meest succesvol
Geplaatst:
Verstreken tijd: 282 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
KnowBe4 contact  

Logo KnowBe4

KnowBe4 sociaal  


KnowBe4 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl