www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (208 dagen geleden)
Bedrijf:

Leadgate Europe steunt ontwikkeling van kinderen in de favela’s van Rio de Janeiro

Rotterdam, 27  februari 2019 - IT online marketing specialist Leadgate Europe heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de nieuwe website van EduMais. Vanaf november vorig jaar is Leadgate Europe gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website welke deze week officieel is gelanceerd. Een bijzonder verhaal over een samenwerking tussen twee organisaties op meer dan 9500 kilometer afstand.

EduMais is een liefdadigheidsinstelling in Rio de Janeiro, Brazilië, in 2016 officieel opgericht door de Nederlandse Diana Nijboer. Het doel van de organisatie is om kwalitatief en hoogwaardig onderwijs aan te bieden aan kansarme kinderen en tieners in de Pavão-Pavãozinho en Cantagalo favela’s. Deze kinderen kunnen vaak niet naar school door de omstandigheden waarin zij verkeren en omdat hun ouders niet het geld hebben voor aanvullend onderwijs. EduMais is klein begonnen, maar inmiddels werken er 15 tot 25 vrijwilligers en zijn er voor ca. 350 kinderen 9 verschillende educatieve programma’s ontwikkeld. Zo wordt er door EduMais Engels, Aanvullend Engels, Computervaardigheden, Ondernemerschap en Voorbereidingen op de arbeidsmarkt gegeven. Daarnaast is er een naschoolse opvang, een op onderwijs-gebaseerd voetbalprogramma, zomerkampen, en Internationale uitwisselingen.Het contact tussen EduMais en Leadgate Europe kwam tot stand door een vriendschap tussen Daan Gooren van EduMais, en Sjors Teeuwen van Leadgate Europe. In deze hoedanigheid vroeg Daan aan Sjors om de website te analyseren: deze was sterk verouderd en had nog geen CMS. Uiteindelijk is Sergio Perez van Leadgate Europe, samen met Zachary Rowlinson en Daan Gooren van EduMais in november begonnen met het bouwen en designen van de nieuwe website die deze week officieel gelanceerd is.

Daan Gooren en Zachary Rowlinson, vrijwillgers bij EduMais, zijn super trots en blij met het eindresultaat: “De oude website voldeed qua content echt niet meer aan wat EduMais vandaag de dag is en doet. Helaas beschikten wij niet over de technische bagage om de website helemaal zelf te bouwen. Gelukkig was Sergio Perez bereid om vrijwillig mee te helpen. Op de nieuwe website is nu wel alle informatie aanwezig en is het veel duidelijker wat EduMais precies doet. Daarbij is het nu ook veel makkelijker om te doneren met bijvoorbeeld iDEAL. De expertise van Leadgate Europe op het gebied van online marketing en leads genereren voor IT-organisaties kwam hierbij goed van pas.’’

Sergio Perez, marketing automation specialist bij Leadgate Europe, heeft een voldaan gevoel: ‘’Ik ben enorm trots op het resultaat en het voelt erg goed om indirect iets te doen voor de kinderen in de favela’s van Rio de Janeiro. De nieuwe website is gebouwd in het Denorious thema, een speciaal WordPress thema voor non-profit organisaties. Daarnaast neemt Leadgate Europe de maandelijkse kosten van het gebruik van de plugin Give en de WordPress Multilingual plugin voor eigen rekening. Onze ambitie is de komende jaren meer van dit soort liefdadigheidsprojecten in combinatie met online marketing uit te voeren.’’

Tot slot nodigen wij je graag uit om een donatie te doen op de nieuwe website. Dankzij alle genereuze giften tot op heden, is het voor EduMais mogelijk om ca. 350 at-risk kinderen en tieners te voorzien van hoogwaardig en kwalitatief onderwijs.

Over EduMais
EduMais is opgericht in 2016 en is een non-profit organisatie in Rio de Janeiro, Brazilië. Ons doel is om kwalitatief en hoogwaardig onderwijs aan te bieden aan kansarme kinderen en tieners in de Pavão-Pavãozinho en Cantagalo favela’s. Hoewel ze in verarmde omstandigheden leven, hebben deze at-risk jongeren te veel talenten om verloren te laten gaan. Onze educatieve programma’s zijn ontworpen om hen kennis en vaardigheden bij te brengen, zodat ze zelf kunnen gaan inzien dat er ook een betere toekomst op hen te wachten staat. Een toekomst weg van armoede, geweld en drugs. Naast het ontwikkelen van hun academische vaardigheden, gebruiken we in al onze programma’s Positieve Discipline om het sociale en emotionele leren van onze kinderen te ondersteunen. Gezien de benadeelde omstandigheden van deze kinderen is de toegang tot onze educatieve programma’s altijd gratis.

Over Leadgate Europe
Leadgate Europe biedt IT-organisaties een vernieuwende, allesomvattende Online Marketing benadering met hoogwaardige en gegarandeerd betere conversieratio’s.

Met de Leadgate Smart Marketing Engine biedt Leadgate Europe  IT-bedrijven diverse marketing hulpmiddelen en diensten zoals SEO, SEA, Marketing Automation en Lead Nurturing om een compleet geautomatiseerd proces voor online marketing mogelijk te maken op basis van data.

Alle diensten: marketingstrategie, online advertising, website-optimalisatie, marketing automation en contentmarketing kunnen apart ingeschakeld worden als een Marketing-as-a-Service voor een vaste prijs per maand.

Contactgegevens pers
Danny Blijenburg
Online Marketeer Leadgate Europe
+316-53646877
d.blijenburg@leadgate.eu
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Leadgate Europe  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 208 dagen
Leadgate Europe contact  
Logo Leadgate Europe
  Danny Blijenburg
  +31 10 268 11 48
  marketing@leadgate.eu
  leadgate.nl
Leadgate Europe sociaal  
Leadgate Europe tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau