www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (214 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: INFLUX PR

Solipsis en Call2 bundelen krachten

Brakel/Zoetermeer, 21 februari 2019 – ICT-dienstverlener Solipsis en specialist in IT-beheer Call2 zijn een samenwerking aangegaan. De krachtenbundeling is een spin-off van het Excellence partnership dat Solipsis in oktober 2018 heeft gesloten met KPN. Call2 is onderdeel van KPN ICT Consulting en hun diensten zijn complementair aan de oplossingen van Solipsis. Dit betekent een verrijking van het portfolio op gebieden als Enterprise Mobility Management en SharePoint. Maar ook 24x7 ondersteuning en support voor klanten van Solipsis.

Call2 directeur Camiel Janssen: “Sinds 2018 zijn wij gestart met het partnerprogramma ‘2-GETHER’. Dit programma biedt partners als Solipsis de mogelijkheid om Call2-diensten white label in te kopen. Hierdoor kan de Business Partner de klant één aanspreekpunt, één contract, één SLA en één factuur voor alle ICT-gerelateerde zaken bieden. Wij zijn erg blij met de samenwerking met Solipsis, waarbij we onze krachten kunnen bundelen en waarin kwalitatieve dienstverlening als gezamenlijk doel bovenaan staat. We kijken uit naar een langdurig partnership met Solipsis.”

Goossen de Bruin, directeur Solipsisgroep, is verheugd over de samenwerking: “Call2 begrijpt als geen ander de noodzaak van een goed ingerichte ICT-omgeving en heeft gerenommeerde klanten, zoals Shell, ING, Rabobank, Schiphol. Het team van Call2 staat garant voor kwalitatieve support- en beheeroplossingen en biedt naast kennis ook een oplossing voor capaciteitsvraagstukken, daar waar we handjes tekortkomen.”


v.l.n.r. Camiel Janssen en Goossen de Bruin bekrachtigen het partnership met een handdruk

Over Solipsis
Solipsis bv is een professionele ICT-organisatie met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Solipsis biedt dan ook ‘Comfort Class in ICT’. De dienstverlening is ondergebracht in drie businessunits:
  • Managed Services: implementeren en beheren van infrastructuren;
  • Performance Management: ontwikkelen en onderhouden van managementinformatiesystemen (business intelligence);
  • Document Management: ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, ondertekenen, distribueren, printen, presenteren en archiveren van data.
Solipsis bv is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis Managed Services, IntraData en Holland House behoren. Meer informatie: www.solipsis.nl

Over Call2
Call2 is onderdeel van KPN ICT Consulting en biedt als zelfstandig bedrijf binnen KPN support- en beheeroplossingen voor ICT-omgevingen. Dit zorgt ervoor dat klanten de voordelen ervaren van zakendoen met een kleine flexibele organisatie, die onderdeel is van een grote betrouwbare onderneming. Call2 levert maatwerk voor zowel het MKB als de grootzakelijke markt. Call2 is opgericht in 1998 en helpt al meer dan 20 jaar organisaties de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Ook biedt Call2 specifieke beheeroplossingen, omdat iedere organisatie anders is. Meer informatie: www.call2.nl

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie of een high res. foto kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen telefoon: 055 3663034 of e-mail: solipsis@influx-pr.com.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Solipsis B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 214 dagen
PR contact  
Logo INFLUX PR
Solipsis B.V. contact  
Logo Solipsis B.V.
  0418 576100
  info@solipsis.nl
  www.solipsis.nl
Solipsis B.V. sociaal  
Solipsis B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl