www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 51 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Medius behaalt voor de 7e keer op rij 3 keer de Microsoft Gold Partner status

Medius, marktleider op het gebied van cloud-gebaseerde digitale factuurverwerkingoplossingen, heeft voor het 7e opeenvolgende jaar de status verworven als Microsoft Gold Partner in de categorieën Cloud Platform, Application Development en ISV (Independent Software Vendor).

MediusFlow, de best-of-breed oplossing voor digitale factuurverwerking, wordt ontwikkeld en gehost op het Microsoft Azure cloud-platform, waardoor een schaalbare oplossing met eerste klas beveiliging en performance mogelijk wordt. Bovendien biedt MediusFlow naadloze integratie met Microsoft Dynamics (ERP)-oplossingen.

"Onze hechte relatie met Microsoft is een integraal onderdeel van ons bedrijf en helpt ons een best-of-breed, cloud-gebaseerde automatische factuurverwerking aan onze klanten te leveren", aldus Per Åkerberg, CEO bij Medius. "Door onze oplossingen aan Microsoft Dynamics te koppelen, kunnen we onze klanten een naadloze end-to-end oplossing bieden voor factuurverwerking. Door het gebruik van Azure-technologie, zijn we in staat om eersteklas prestaties, schaalbaarheid en beveiliging te leveren. Wij kunnen ons hierdoor volledig op onze expertise richten, het ontwikkelen van oplossingen voor digitale factuurverwerking en maximale toegvoegde waarde aan onze klanten bieden."

"Medius was één van de eerste partners die volledig overstapte op onze Azure-technologie en vandaag de dag is MediusFlow een belangrijk onderdeel van ons aanbod welke grote waarde toevoegt aan Microsoft Dynamics 365-gebruikers. Medius loopt voorop als het gaat om de verkoop van een gezamenlijk aanbod met Microsoft, dat met name op de Noord-Amerikaanse markt een groot succes is", zegt Marcus Gullberg, directeur Business Development bij Microsoft.

Een partnerschap die ‘the journey to the cloud’ ondersteunt
Nu steeds meer bedrijven hun activiteiten, waaronder het ERP systeem, naar de cloud brengen, is het van cruciaal belang voor Medius en Microsoft om deze ‘journey to the cloud’ te ondersteunen. MediusFlow is sinds 2017 beschikbaar in de Microsoft AppSource - de toonaangevende marktplaats voor gecertificeerde Microsoft-partners. Dit biedt Microsoft Dynamics 365 gebruikers de mogelijkheid, hun volledige oplossing naar de cloud te verplaatsen en gebruik te maken van de naadloze cloud-to-cloud-integratie van MediusFlow voor een volledig geautomatiseerd factuurverwerkingproces. De standaard connectoren voor Microsoft Dynamics - tezamen met best practise implementatie templates opgedaan uit honderden Dynamics-projecten - maken een snelle en eenvoudige implementatie mogelijk. "De plug-and-play-integratie die MediusFlow onze Microsoft Dynamics omgeving aanbood, zorgde voor een zeer snelle uitrol binnen onze hele groep en regio's", zegt Andreas Frislund, Finance Manager, Tikkurila Zweden.

--------

Over Medius
Medius is een toonaangevende leverancier van cloud oplossingen voor het automatiseren van de verwerking van inkomende facturen. De oplossing MediusFlow automatiseert en vereenvoudigt het volledige crediteurenproces, waardoor een ongekend niveau van werkelijk contactloze factuurverwerking, verkorte doorlooptijden, meer controle en verbeterde zichtbaarheid van financiële meetwaarden mogelijk wordt. Het bedrijf heeft meer dan 3.000 klanten wereldwijd, waaronder Marc Jacobs, Toyota, Elekta, Prenatal, Tikkurila en Intersport, die jaarlijks meer dan 52 miljoen facturen verwerken.

Medius is opgericht in 2001 en is eigendom van de wereldwijde beleggingsfirma Marlin Equity Partners. Het bedrijf heeft meer dan 230 medewerkers die werken vanuit kantoren in Zweden (HQ), de Verenigde Staten, Australië, Denemarken, Noorwegen, Nederland en Polen. Meer informatie over MediusFlow op mediusflow.com

Neem voor meer informatie contact op met:
Per Åkerberg, CEO, Medius AB, per.akerberg@medius-group.com
Fredrik André, VP Global Marketing, +46 (0) 709 23 93 81, fredrik.andre@medius-group.com
Laatste van Medius  
Medius stelt Huib Kruger aan als Sales Executive Eprocurement

Medius voor de 9e keer uitgeroepen tot Microsoft Gold Partner

Medius groeit met 49 procent in nieuwe sales en voltooit integratie Wax Digital
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 51 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Medius contact  

Logo Medius

  +31 73 204 80 80
  info@medius-group.com
  www.medius.com
Medius sociaal  


Medius tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90822 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10074 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl