www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (215 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

TomTom Telematics’ connected car-oplossing zorgt voor het beheer van voertuigen voor ONE Lease

Amsterdam, 20 februari 2019 - ONE Lease introduceert de TomTom Telematics connected car-oplossing voor het gehele wagenpark met als doel het voertuigbeheer en de klantenservice te verbeteren.

De Franse specialist op het gebied van leasing en wagenparkbeheer zal gebruik maken van het cloud-gebaseerde TomTom Telematics Service Platform om een beter inzicht te krijgen in het onderhoud en het beheer van voertuigen. Dit zal de klanten van ONE Lease helpen om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van betrouwbare en relevante gegevens.

"Door de samenwerking met TomTom Telematics zullen we in staat zijn om snel toegang te krijgen tot belangrijke voertuiggegevens van al onze leasevoertuigen, waardoor we ze efficiënter kunnen beheren en de lat nog hoger kunnen leggen als het gaat om normen in servicevoorwaarden en de toegevoegde waarde die we onze klanten bieden," aldus Marc Charpentier, Sales Director van ONE Lease.

"De implementatie van telematica in ons hele wagenpark om de dienstverlening aan al onze professionele klanten te verbeteren, is een belangrijke mijlpaal voor onze branche."

Het systeem zal ONE Lease ook helpen bij de inspanningen om te blijven voldoen aan de wetgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming.

"Met ons Telematics-serviceplatform kunnen onze partners en klanten nieuwe bedrijfsmodellen creëren en de standaard in hun sector verder uitdagen", aldus Thomas Becher, VP Business Development van TomTom Telematics. "Deze overstap is een verder bewijs van de kracht van connected car-diensten.”

EINDEBijlagen
418 KB jpg  ONE Lease
435 KB jpg  NEXTFLEET


Noot voor de redactie

TomTom Telematics is een businessunit van TomTom, die zich volledig richt op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. De Software-as-a-Service-oplossing (SaaS) wordt gebruikt door kleine en grote bedrijven om de voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de wagenparkefficiëntie in haar algemeenheid te verhogen. Daarnaast levert TomTom Telematics diensten aan verzekeringsmaatschappijen, verhuurbedrijven, leasemaatschappijen, auto-importeurs en ondernemingen die zowel bedrijven als consumenten bedienen.

TomTom Telematics behoort tot de meest toonaangevende aanbieders van voertuigtelematica-oplossingen in de wereld met meer dan 50.0000 klanten wereldwijd. Het bedrijf ondersteunt bestuurders in meer dan zestig landen en biedt het krachtigste lokale supportnetwerk dat er is, naast de grootste keuze in sectorspecifieke applicaties en integraties van externe partners. Klanten profiteren dagelijks van het hoogste niveau wat betreft betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid van de ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerde diensten die opnieuw geauditeerd zijn in november 2018.

In januari 2019 kondigde TomTom de verkoop aan van businessunit TomTom Telematics aan Bridgestone Europe NV/SA (“Bridgestone”), een dochteronderneming van Bridgestone Corporation in EMEA. De transactie zal naar verwachting tegen het einde van het tweede kwartaal van 2019 worden afgerond en is onderworpen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Meer informatie is te vinden op tomtom.com/telematics
Volg TomTom Telematics op Twitter @TomTomWebfleet

Over TomTom
TomTom is de toonaangevende, onafhankelijke specialist in locatietechnologie die de toekomst van mobiliteit vormgeeft met zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, realtime verkeersinformatie en services.

Om de visie van een veiligere wereld te verwezenlijken, vrij van congestie en emissies, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze uitgebreide ervaring te combineren met toonaangevende zakelijke en technologische partners, dragen we bij aan connected voertuigen, slimme mobiliteit en uiteindelijk autonoom rijden. TomTom heeft kantoren in 37 landen en heeft een hoofdkantoor in Amsterdam. De technologie van TomTom wordt vertrouwd door honderden miljoenen mensen wereldwijd.

Meer informatie is te vinden op: www.tomtom.comTomTom Telematics Persdesk
Naomi van Duin
E-mail: tomtomtelematics@yellow-communications.com
Tel: +31 (0)23 555 34 24
tomtom.com/telematics
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van TomTom Telematics  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 215 dagen
PR contact  
Logo Yellow Communications
TomTom Telematics contact  
Logo TomTom Telematics
TomTom Telematics sociaal  
TomTom Telematics tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nl