The Storage Professionals nu onderdeel van ConoScenza

AMERSFOORT – The Storage Professionals, IT-dienstverlener op het gebied van storage en andere datacenterdiensten, maakt vanaf vandaag officieel deel uit van zusterorganisatie ConoScenza (trusted advisor op het gebied van werkplek-IT).

Beide organisaties, bestuurd door een overkoepelende directie, werken al jaren samen maar gaan vanaf nu verder onder één naam, ConoScenza. “De samenvoeging van The Storage Professionals (voor velen ook bekend als TSP) met ConoScenza is voor ons een logisch gevolg van hetgeen wij in de afgelopen jaren hebben zien gebeuren. Zo is het dienstenaanbod van beide organisaties elkaar steeds meer gaan aanvullen, waardoor veelvuldig samenwerkingen en kruisbestuivingen ontstonden”, verklaart Marcel Funke, directeur van zowel The Storage Professionals als ConoScenza.

“Om het samenwerken net wat eenvoudiger te maken en daardoor klanten nog beter en breder te kunnen ondersteunen op het vlak van IT zijn we overgegaan tot het samenvoegen van The Storage Professionals met ConoScenza.”

De overgang heeft geen gevolgen voor bestaande samenwerkingen met klanten. Diensten zullen onder de vlag van ConoScenza tegen dezelfde condities (kennis, kunde, kwaliteit, betrouwbaarheid, passie) die u van The Storage Professionals gewend bent, worden geleverd.

Over ConoScenza
Met ruim 90 professionals ondersteunen wij organisaties, middels professional services, projecten/consultancy en/of managed services, bij het inrichten en onderhouden van ‘best-fit’ werkplekinfrastructuren.

Meer info: www.conoscenza.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Marcel Funke 
Directeur 
Marcel.funke@conoscenza.nl  
085-3033663