www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 58 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Infor Birst uitgeroepen tot ‘Leader’ in 2019 Mobile Analytics en Business Intelligence Value Index

Birst Networked Business Analytics behaalt top-3 scores in 4 van de 7 categorieën

Barneveld, 15 februari 2019 - Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, maakt bekend dat Ventana Research, een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van bedrijfstechnologie, Infor Birst heeft benoemd tot een Overall Leader in zijn 2019 Mobile Analytics en Business Intelligence Value Index.

Infor Birst behaalde top-3 scores in vier van de zeven beoordeelde categorieën, namelijk ‘Adaptability, ‘Capabilities’, ‘Reliability’ en ‘Total Cost of Ownership/Return on Investment’. Ventana Research baseerde zijn beoordeling op een evaluatie van het Birst Enterprise networked analytics- en business intelligence (BI) platform (de versie die op 28 juli 2018 algemeen beschikbaar werd).

Klik hier voor meer informatie over de index van Ventana Research. 

“We zijn trots dat we door Ventana Research erkend zijn als een algemene leider voor Mobile Analytics en BI”, zegt Brad Peters, SVP en General Manager van Birst, een Infor-bedrijf. “De huidige data-savvy werknemers zijn gericht op mobiliteit. Smartphones en tablets hebben mensen losgeweekt van hun bureau. Elke dag worden er belangrijke zakelijke beslissingen genomen zonder achter een computer te zitten. Birst Mobile geeft werknemers overal en altijd toegang tot bedrijfsinformatie, ongeacht of ze online of offline zijn."   

Birst Mobile is gebouwd met dezelfde toonaangevende, cloudgebaseerde SaaS-infrastructuur van het networked business analytics-platform van Birst, waardoor het gebruik veilig en eenvoudig is. Daarbij worden de rijke interactiviteit en unieke mogelijkheden van mobiele apparaten ingezet om een aantrekkelijke en intuïtieve ervaring te bieden.

Birst Mobile gebruikt de ‘design once, use everywhere’-aanpak. Dankzij het responsieve ontwerp past Birst Mobile de indeling van een dashboard automatisch aan zodat de inhoud is afgestemd op het apparaat dat wordt gebruikt. Birst Mobile biedt ook offline interactiviteit, zodat gebruikers hun gegevens kunnen raadplegen in afgelegen gebieden of in gebouwen waar geen wifi beschikbaar is.

Volgens het Ventana Research Value Index-rapport, "ontving Birst de beste beoordeling in de categorie ‘Adaptability’. Het product staat op de eerste plaats vanwege zijn flexibele deployment- en configuratiemogelijkheden, waaronder white-labeling van applicaties voor een op maat gemaakte look & feel."

"Birst biedt native applicaties voor iOS en Android, beiden met de mogelijkheid om offline te werken", aldus het rapport. "De applicaties bieden goede interactiviteit en samenwerkingsmogelijkheden, zoals het delen van inzichten."

Tot slot meldde het Ventana Research Value Index Rapport dat "Birst Enterprise is ontworpen om eenvoudig te worden geïntegreerd in de bestaande infrastructuur, applicaties en processen". De Ventana Research Value Index voor Mobile Analytics en Business Intelligence is gebaseerd op een uitgebreid onderzoek van 15 leveranciersproducten in zeven evaluatiecategorieën. Vijf van deze categorieën behelzen het vermogen van een product om de breedte en diepte van bedrijfsbehoeften te ondersteunen (Usability, Manageability, Reliability, Capability en Adaptability). Twee categorieën zijn gericht op de onderwerpen vendor validatie en total cost of ownership/return on investment (Vendor Validation en TCO/ROI). De Value Index van 2019 voor Analytics en Business Intelligence identificeert de bedrijven die de hoogste score behalen gebaseerd op een gewogen totaalevaluatie.

Birst is een cloud BI- en analytics-platform dat organisaties helpt complexe bedrijfsprocessen te begrijpen en te optimaliseren in minder tijd dan traditionele oplossingen. Het platform is uitgerust met gepatenteerde automatisering- en machine learning-technologieën. De "networked BI"-benadering verbindt teams en applicaties in de hele onderneming met elkaar via een betrouwbaar netwerk van analyses. Dit levert inzichten op die bedrijven helpen slimmere beslissingen te nemen doordat er een compleet beeld van het bedrijf wordt gegeven. Deze unieke aanpak heeft toonaangevende internationale bedrijven geholpen hun winstgevendheid te verbeteren, hun kosten te verlagen, hun inkomsten te verhogen en hun manier van zakendoen te veranderen, vaak al binnen negentig dagen of minder.

Over Birst, een Infor-bedrijf
Birst is een geavanceerd networked business analytics-platform. Organisaties kunnen een nieuw niveau van betrouwbaar inzicht en besluitvorming bereiken door gegevens en mensen via een netwerk van analysediensten met elkaar te verbinden. Voor meer informatie, zie  www.birst.com.

Over Infor
Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 17.300 medewerkers en heeft 68.000 klanten in meer dan 170 landen. Voor meer informatie, zie  www.infor.com.

·       19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
·       9 van de top 10 hightechbedrijven
·       18 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
·       18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
·       19 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
·       17 van de top 20 industriële distributeurs
·       15 van de top 20 wereldwijde retailers
·       4 van de top 5 brouwerijen
·       17 van de top 20 wereldwijde banken
·       9 van de 10 grootste hotelmerken
·       8 van de top 10 wereldwijde luxe merken

# # #

Voor meer informatie:
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
Tel.: +31 (0) 20 2050 428
anke@lubbersdejong.nl
Tags  
Laatste van Infor  
Infor Healthcare vanaf heden beschikbaar in de Benelux

Bayhealth kiest met Infor voor verbeterde bedrijfsvoering uit de cloud

Infor en MphRx lanceren oplossing voor gezondheidszorg die helpt bij het managen van het COVID-19 vaccinatieprogramma
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 58 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl