Rubrik lanceert open source community Rubrik Build

Het initiatief moet de transitie naar API’s vergemakkelijken voor klanten?

Amsterdam, 14 februari 2019 – Rubrik, de Cloud Data Management specialist, lanceert Rubrik Build, een open source community waar deelnemers nieuwe applicaties, automatiseringsoplossingen en integraties aan kunnen dragen voor het vereenvoudigen van monitoring, testing, development en geautomatiseerde workflows. Het doel is om een levendige gemeenschap rond Rubrik’s hoog aangeschreven API’s te creëren, om snel te kunnen beginnen met pre-built cases, snelstart-handleidingen en integraties met populaire tooling.

“Sinds Rubrik begon in 2014, hebben we onze producten bewust rond een API-first architectuur gebouwd,” vertelt Chris Wahl, Chief Technologist bij Rubrik. “We vinden dat onze klanten en partners Rubrik makkelijk moeten kunnen integreren in tools van derden en dat ze onze eenvoudige, beleidsgedreven aanpak zonder moeite op hun omgeving moeten kunnen toepassen. Het Build-programma is ontworpen met onze klanten in het achterhoofd, om de transitie naar RESTful API’s te vergemakkelijken.”

De open source projecten zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën:
  • Software Development Kits (SDK’s): de codeertalen waarmee het bouwen van applicaties via Rubrik’s API’s mogelijk wordt.
  • Tooling Integrations: Tools die naadloos integreren met Rubrik om test-, ontwikkelings- of monitoringtaken eenvoudiger en efficiënter te maken.
  • Use Cases: Geautomatiseerde workflows die kunnen worden gebruikt in een omgeving om een doel te realiseren.
Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van al onze open source projecten op de Rubrik Build homepage of lees ons blog over Rubrik Build op:https://www.rubrik.com/blog/welcome-rubrik-build-open-source/Over Rubrik
Rubrik levert een enkel platform voor het beheren en beschermen van gegevens in de cloud, de edge en op locatie. Ondernemingen kiezen voor Rubriks Cloud Data Management-software om back-up en herstel te vereenvoudigen, de adoptie van de cloud te versnellen en automatisering op grote schaal mogelijk te maken. Omdat organisaties van elke omvang een cloud first-beleid voeren, vertrouwen ze op het Rubrik Polaris SaaS-platform om gegevens te unificeren voor beveiliging, governance en compliance. Ga voor meer informatie naar www.rubrik.com en volg @rubrikInc op Twitter.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Gijs Roeloffzen
(t) +31 71 568 00 28
rubrik@pridepr.nl