Stedin en DNWG schakelen Between Staffing in als broker

Amsterdam,14 februari 2019 –  Between Staffing is vanaf 1 maart 2019 een van de twee partners die voor Stedin en DNWG de brokerdienstverlening ten aanzien van de inhuur van extern personeel verzorgt.

De overeenkomst heeft een maximale duur van acht jaar en betreft jaarlijks zo’n 400 FTE die Stedin en DNWG op tijdelijke basis inhuren.

Stedin is als netbeheerder verantwoordelijk voor een veilig en betrouwbaar transport van elektriciteit en gas in de Randstad naar bijna twee miljoen particuliere, zakelijke en overheidsklanten.

DNWG biedt volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas en drinkwater). Van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DNWG diensten op het gebied van meettechniek. In de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten.

De professionals die Between Staffing gaat contracteren, ondersteunen Stedin en DNWG op het gebied van zowel ICT als non-ICT. Deze professionals dragen hierdoor bij aan de elektriciteits-, gas- en drinkwatervoorziening voor vele Nederlanders.

De kracht van personal staffing
Between Staffing is volgens Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing, voortvarend het nieuwe jaar begonnen: “We zijn bijzonder verheugd dat Stedin en DNWG voor Between Staffing hebben gekozen voor de contractering van tijdelijke medewerkers en kijken uit naar de samenwerking. Het speciaal voor Stedin en DNWG samengestelde klantteam gaat vol energie en met de kracht van personal staffing aan de slag! Recent mocht Between Staffing het Ministerie van Defensie, Gemeente Vlaardingen, Stichting Nuffic, CBS, Kasbank en SVB als klant begroeten. Met het verwelkomen van Stedin en DNWG is 2019 voor ons prachtig begonnen. We zijn opgetogen dat ook dit jaar aansprekende opdrachtgevers kiezen voor de dienstverlening van Between Staffing.”

--------------

Over Between Staffing
Between Staffing bestaat sinds 2000 en zoekt, vindt en contracteert ICT-professionals voor interim opdrachten bij grote opdrachtgevers. Als Managed Service Provider (MSP) geeft Between Staffing advies over inhuurprocessen en verzorgt benchmarking van marktconformiteit op kwaliteit, tarief, contractbeheer en payrolling. Tot de opdrachtgevers behoren een groot deel van de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators. Between Staffing is tijdens de FD Gazellen Awards 2018 voor de derde keer op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Between Staffing realiseerde in 2018 een jaaromzet van € 414 miljoen en werkt vanuit de kracht van personal staffing en totale marktontsluiting. Kijk voor meer informatie op www.between.com.

Meer informatie
Marcommit
Marielle van Zanten
between@marcommit.nl
035 582 2730