www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (297 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

AFIBER installeert PoP in AMS01 datacenter van maincubes in Schiphol-Rijk

AMSTERDAM, Nederland - 14 februari 2019 - AFIBER, een Nederlandse aanbieder van optische connectiviteitsdiensten gevestigd in Heemstede, heeft ervoor gekozen om zijn netwerkservice footprint uit te breiden naar het maincubes AMS01 datacenter in Schiphol-Rijk, in de regio Amsterdam. Middels de geïnstalleerde Point of Presence (PoP) kunnen netwerk- en IT-dienstverleners nu AFIBER's optische transmissiediensten gebruiken voor het leveren van hun diensten aan maincubes klanten. Daarnaast kan het datacenter van maincubes in Schiphol-Rijk nu worden aangesloten op alle 50+ datacenters en 1500+ bedrijfslocaties binnen het AFIBER netwerk.

De optische netwerkdiensten van AFIBER bieden maincubes de mogelijkheid om in te spelen op hoge netwerkcapaciteitseisen van klanten, variërend van 1Gbps tot een meervoudige 100Gbps. De gemiddelde netwerk latency zou daarnaast met meer dan 50 procent kunnen worden aangescherpt in vergelijking met traditionele IP- en Ethernetdiensten. AFIBER biedt daarnaast cybersecurity oplossingen met end-to-end optische encryptie voor hoge capaciteit netwerkverbindingen zonder dat dit gevolgen heeft voor de latency of throughput.

"Klanten verwachten dat een datacenter een breed ecosysteem beschikbaar heeft van netwerk- en IT-serviceproviders die hen in staat stelt om een oplossing te ontwikkelen die past bij hun doelstellingen en de benodigde flexibiliteit biedt om hun bedrijf op eigen voorwaarden te laten groeien," zegt Joris te Lintelo, directeur van maincubes Amsterdam. "De toevoeging van AFIBER's connectiviteitsdiensten aan het maincubes AMS01 datacenter in Nederland, laat zien dat wij goed luisteren naar de behoeften en eisen bij onze klanten ten aanzien van flexibele connectiviteit en security."

Joris te Lintelo, directeur van maincubes Amsterdam.
"Klanten verwachten dat een datacenter een breed ecosysteem beschikbaar heeft van netwerk- en IT-serviceproviders," zegt Joris te Lintelo, directeur van maincubes Amsterdam.

De volgende AFIBER diensten zijn beschikbaar in het maincubes AMS01 datacenter in Schiphol-Rijk:
  • EthernetWAVE Managed wavelength verbinding met 1-100GbE interfaces naar de apparatuur van de klant met optionele encryptiemogelijkheden.

  • CarrierWAVE Dark wavelength belicht middels apparatuur van de klant met DWDM of CWDM transceivers.

  • MetroFIBER Dark fiber verbinding belicht middels apparatuur van de klant.

  • AccessWAVE 1-10Gb private wavelength verbinding van kantoorlocatie klant naar de datacenters van maincubes.

Middels de geïnstalleerde Point of Presence (PoP) in maincubes AMS01 kunnen netwerk- en IT-dienstverleners nu AFIBER's optische transmissiediensten gebruiken voor het leveren van hun diensten aan maincubes klanten.
Middels de geïnstalleerde Point of Presence (PoP) in maincubes AMS01 kunnen netwerk- en IT-dienstverleners nu AFIBER's optische transmissiediensten gebruiken voor het leveren van hun diensten aan maincubes klanten.

Aanvullende quotes

  • Joris te Lintelo, directeur bij maincubes Amsterdam

 "Het AFIBER Optical Connectivity Platform versterkt de ‘German-engineered’ aanpak van maincubes en de uitrol van sterk beveiligde en innovatieve datacenters in de Europese markt. Wij nemen als datacenter operator met onze wortels in de Duitse markt geen enkel risico met betrekking tot de designs van de maincubes-datacenters, ook waar het gaat om ons connectiviteitaanbod. Deze overeenkomst met AFIBER breidt onze internationale connectiviteitsportefeuille verder uit en verbetert tegelijkertijd de netwerkprestaties en beveiligingsopties voor onze zakelijke klanten. Het biedt colocatie klanten zoals managed service providers daarnaast de mogelijkheid om eenvoudig lage latency en veilige verbindingen met hun klanten tot stand te brengen. De voordelen voor onze klanten zijn in lijn met onze Duitse aanpak: superieure netwerkkwaliteit en flexibiliteit in aanvulling op onze geavanceerde colocatie features; snelle netwerkinstallatie; zelfcontrole voor netwerkoperaties; en zeer schaalbare netwerkdiensten - met een persoonlijke, klantgerichte aanpak die zal helpen bij het optimaliseren van de business case en de investeringssituatie van onze klanten."

  • Thomas Visscher, commercieel directeur bij AFIBER
"Door het toevoegen van maincubes aan ons netwerk komen we in principe tegemoet aan twee soorten marktvraag. Ten eerste de vraag van ondernemingen binnen maincubes die een hoog niveau van beveiliging en connectiviteit performance nodig hebben. Ten tweede de vraag van onze netwerkserviceprovider partners die een grote kans zien in het aanbieden van hun netwerk- en IT-diensten in een nieuw geopend datacenter van een groot datacenter merk.”

-----------------------

Over AFIBER
AFIBER is een Nederlandse aanbieder van private, veilige en hoogwaardige connectiviteitsdiensten aan datacenters, ondernemingen en netwerkdienstverleners. Wij ontwerpen, bouwen en exploiteren het optische transmissienetwerk dat ten grondslag ligt aan de Ethernet- en IP-diensten van onze klanten. Deze setup stelt hen in staat om end-to-end controle te krijgen over de snelheid, prestaties en betrouwbaarheid van hun netwerken. Het AFIBER-netwerk maakt gebruik van de nieuwste optische transmissietechnologie. Ingenieuze, in eigen huis ontwikkelde systemen en processen voor het ontwerpen, leveren en monitoren van diensten, zorgen ervoor dat de netwerkdiensten snel en betrouwbaar worden geleverd. De netwerkdekking omvat 50+ datacenters en 1.500+ multi-tenant kantoorlocaties in Nederland.

Voor meer informatie over AFIBER, ga naar: https://www.afiber.net/

Over maincubes
Als onderdeel van het Duitse bouwconglomeraat Zech Group, met een hoofdkantoor in Frankfurt am Main, heeft maincubes de uitrol gepland van grootschalige, redundant gebouwde en sterk beveiligde datacenters in heel Europa. De huidige locaties zijn Frankfurt in Duitsland en Amsterdam Schiphol-Rijk in Nederland. maincubes Frankfurt (FRA01) begint al aardig vol te raken, nadat maincubes twee DAX-bedrijven als klant heeft opgetekend. Het recent geopende datacenter van maincubes in Amsterdam Schiphol-Rijk (AMS01) heeft vooralsnog voldoende vrije ruimte over, waaronder twee privé datacenter suites (met een capaciteit van respectievelijk 1.7MW en 1.3MW). Nieuwe en bestaande klanten in maincubes AMS01 krijgen nu toegang tot de Software Defined Optical Networking diensten van AFIBER.

Voor meer informatie over maincubes, ga naar: https://www.maincubes.com/en/

maincubes

-----------------------

Mediacontact

maincubes
PR & Communicatie
+31 20 7880 380
info-nl@maincubes.com
Tags bij dit bericht  
Eerder van maincubes B.V.  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 297 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
maincubes B.V. contact  

Logo maincubes B.V.

maincubes B.V. sociaal  


maincubes B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau