Revaho gaat war on talent voor topmanagers aan met GrassGreener Europe

Roosendaal, 12 februari 2019 - Revaho, specialist in irrigatiesystemen en dochteronderneming van de Netafim Group, maakt gebruik van de diensten van executive search bureau GrassGreener Europe om de beste mensen te selecteren in de groeiende war on talent. Daarvoor gebruikt het bureau zijn speciaal ontwikkelde BarHeim-Methode, die ervoor zorgt dat dat de juiste man op de juiste plek komt, en mismatches worden voorkomen.

image Revaho heeft onder andere de CFO en Finance Manager North Europe, een Lean Quality Manager en een Plant Manager voor de productiefaciliteit aan GrassGreener Europe te danken. Revaho maakt momenteel een snelle groei door en is daardoor vrijwel permanent op zoek naar nieuwe mensen.

“Ons bedrijf groeit als kool,” vertelt Peter van Steen, CEO van Revaho en Managing Director Netafim North Europe. “De wereldbevolking groeit en de land- en tuinbouw moet geïntensiveerd worden om al die mensen te voeden. Irrigatie en efficiënt gebruik van water en voedingsstoffen voor de gewassen zijn daarbij cruciaal. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk thema. Water is schaars en slimme irrigatie zorgt voor veel minder water- en energieverbruik. Door de groei van ons bedrijf hebben we steeds meer goede mensen nodig.”

BarHeim-Methode en war on talent
Revaho werkte voorheen altijd met grote headhunterbureaus, maar koos uiteindelijk voor GrassGreener Europe vanwege de unieke manier van werken. De BarHeim-Methode, een methode die door GrassGreener Europe zelf is ontwikkeld, bestaat uit vijf stappen en is het ultieme medicijn voor het voorkomen van een mismatch. Van Steen: “GrassGreener Europe selecteert managers die goed passen bij onze bedrijfscultuur. En dat zit hem vooral in de unieke BarHeim-Methode van dit bureau.”

Van Steen vervolgt: “Naast het feit dat we bijna nooit een mismatch hebben, is de selectie via de BarHeim-Methode geen eindeloos, tijdrovend proces. Als GrassGreener Europe drie of vier goede kandidaten voor ons geselecteerd heeft, zorgen ze ervoor dat wij deze kandidaten op één dag kunnen interviewen en we een knoop kunnen doorhakken.”

Eli Barenholz, eigenaar en directeur van GrassGreener Europe: “We zijn blij dat we onze samenwerking met Revaho in 2019 kunnen voortzetten. Het vinden van de juiste mensen is voor bedrijven een grote uitdaging, zeker nu de war on talent intensiveert. Onze methode weet hier wel raad mee.”

##

Over Revaho
Revaho is al sinds 1937 specialist op het gebied van watergeven en sinds 2012 een dochteronderneming van de Netafim Group; producent van geavanceerde druppel irrigatiesystemen en tevens groothandel en importeur voor alle mogelijke producten en materialen, die nodig zijn voor irrigatie in de kassen en in het open veld. Voor meer informatie zie: www.revaho.nl / www.Netafim.com.

Over GrassGreener Europe
Het in Roosendaal gevestigde GrassGreener Europe (GGE) zoekt, en vindt, managers en executives wereldwijd en in diverse sectoren. GGE maakt gebruik van een disruptieve recruitmentstrategie. Deze bestaat uit een innovatieve combinatie van recruitment methodologie en technologie, samen de BarHeim-Methode geheten. Deze methode wordt ingezet voor zowel vaste als interim managers. GrassGreener Europe is opgericht in 1998 door Eli Barenholz en Henriette Oppenheim. Tot 2014 werkten zij onder de naam Probus HCM en sindsdien voert het bedrijf de naam GrassGreener Europe. Bedrijven waar GrassGreener Europe de afgelopen jaren voor heeft gewerkt zijn onder meer: PostNL, KPN, Netafim, Voergroep Zuid, ICTZ, Tibco, Celanese, Telstar, Erasmus Ziekenhuis Rotterdam.Voor meer informatie, zie http://www.grassgreenereurope.com.

Voor meer informatie voor de pers:
Netafim Group / Revaho bv (part of the Netafim Group)
Mr. Peter van Steen
CEO Revaho bv & Managing Director North Europe Netafim
Email: peter.van.steen@netafim.com