www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (348 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Roche Diabetes Care versterkt zich verder om ambitie en transformatie te realiseren

Almere, 7 februari– Roche Diabetes Care, internationale marktleider op het gebied van diabetesmanagementsystemen en -services, heeft Tineke van der Sman aangesteld als Head of Human Resources & Internal Communications en Nikolaus Harder als Head of Finance & Administration. Daarnaast zijn László Csóka en Freddy Lingen in dienst getreden als respectievelijk Strategic Project Manager en Consultant Product Solutions. Met de aanstellingen versterkt Roche Diabetes Care zich verder in haar ambitie om open, data gebaseerde integrale diabeteszorg te realiseren om het leven van mensen met diabetes te verbeteren en de maatschappelijke impact van diabetes beheersbaar te houden.

Tineke van der Sman (56) is als Head of Human Resources & Internal Communications verantwoordelijk voor het HR-beleid bij Roche Diabetes Care in Nederland en ze maakt deel uit van het Management Centre North. In die functie maakt zij zich sterk voor het inzetten en begeleiden van de veranderingsprocessen binnen de organisatie. Roche Diabetes Care bevindt zich in de transformatie van een voorheen vooral productgerichte organisatie naar een integraal en technologisch Healthcare bedrijf dat in open samenwerking met partners in de overheid, zorg en lifestyle de individuele en maatschappelijke diabetesproblematiek aanpakt. Tineke van der Sman: ”Het is mijn overtuiging dat mensen het verschil maken in een organisatie. Ik zie het (mede) creëren van een omgeving waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen dan ook als een belangrijke taak bij Roche Diabetes Care.” Van der Sman is sinds 1999 werkzaam in eindverantwoordelijke HR-functies en werkte hiervoor als HR Director bij Wyeth en Pfizer.

Nikolaus Harder (35) is al 14 jaar werkzaam bij Roche Diagnostics en Roche Diabetes Care en was hiervoor Head of Finance & Operations bij Roche Diabetes Care in Rusland. Als de nieuwe Head of Finance & Administration bij Roche Diabetes Care Nederland en onderdeel van het Management Centre North is hij verantwoordelijk voor accounting, controlling, inkoop en de toeleveringsketen. Nikolaus geeft vorm aan de solide financiële governance, zorgt ervoor dat klanten de beste service en diensten ervaren en zal zich inzetten als mede-ontwikkelaar van innovatieve oplossingen voor efficiënte en betrouwbare samenwerking. Nikolaus Harder: “Ik zet me volop in om samen met de hele organisatie de digitale transformatie verder te versterken in deze zeer innovatieve en dynamische markt. Mijn belangrijkste doelstelling is samen met het team de voorwaarden en kaders te creëren om beter de innovatieve integrale diabetesmanagementoplossingen naar de mensen met diabetes en de markt als geheel te brengen.”

Recent zijn ook László Csóka en Freddy Lingen in dienst getreden. László Csóka is als Strategic Project Manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe projecten en businessmodellen op het gebied van de digitale transformatie in zowel de Nederlandse markt als in de landen die bij het Management Center North van Roche Diabetes Care horen (België en Scandinavië). Freddy Lingen is als Consultant Product Solutions verantwoordelijk voor de diabetesportfolio van Roche Diabetes Care in regio West. In die rol adviseert hij klanten en stakeholders over diensten, producten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (digitale) diabeteszorg.Bijlagen
46 KB jpg  Foto Tineke van der Sman
53 KB jpg  Foto Nikolaus Harder
173 KB jpg  Foto László Csóka
360 KB jpg  Foto Freddy LingenOver Roche Diabetes Care
Roche Diabetes Care is al meer dan 40 jaar een pionier in innovatieve diabetestechnologieën en -diensten en een wereldleider op het gebied van geïntegreerd diabetesmanagement. Als wereldleider op het gebied van geïntegreerd diabetesbeheer, werken meer dan 5000 werknemers in meer dan 100 markten over de hele wereld dagelijks om mensen met diabetes te helpen minder aan hun diabetes en bijbehorende routines te denken en hen te ontzorgen.

Roche Diabetes Care werkt samen met zorgverleners, zorgaanbieders en betalers om deze complexe aandoening optimaal te beheren en bij te dragen aan duurzame zorgstructuren. Onder het merk

Accu-Chek® en in samenwerking met partners creëert Roche Diabetes Care waarde door geïntegreerde oplossingen te bieden voor het bewaken van glucosewaarden, de afgifte van insuline en het volgen en interpreteren van relevante data voor een succesvolle therapie. Door een toonaangevend open ecosysteem op te zetten en digitale oplossingen en apparaten aan te sluiten, zal Roche Diabetes Care een optimaal persoonlijk diabetesmanagement mogelijk maken en zo de therapieresultaten verbeteren.

Sinds 2017 maakt mySugr, met zijn toonaangevende mobiele app en diensten voor diabetesmanagement, deel uit van Roche Diabetes Care.

Roche Diabetes Care maakt deel uit van Roche Diagnostics, gevestigd in Basel, Zwitserland. Kijk voor meer informatie op www.accu-chek.nl en www.mysugr.com.

Voor meer persinformatie
Roche Diabetes Care Nederland BV
Marianne van Gool
tel: +31 (0)6 51918614
e-mail: marianne.van_gool@roche.com

Of

Yellow Communications
Naomi van Duin
tel: +31 (0)23 555 34 24
e-mail: rochediabetescare@yellow-communications.com
Laatste van Roche Diabetes Care  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 348 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Roche Diabetes.. contact  

Logo Roche Diabetes Care

Roche Diabetes.. sociaal  


Roche Diabetes.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87523 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7199 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl