www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 132 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Fortinet maakt intent-based segmentation mogelijk met nieuwe next-generation firewalls

Nieuwe ngfw’s uit de FortiGate-reeks helpen bedrijven met het terugdringen van de kosten, complexiteit en cyberrisico’s

Utrecht, 7 februari 2019 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, brengt nieuwe, krachtig presterende next-generation firewalls (ngfw’s) op de markt. Het gaat om de series FortiGate 3600E, FortiGate 3400E, FortiGate 600E en FortiGate 400E. Deze ngfw’s bieden organisaties de mogelijkheid om intent-based segmentation in hun beveiligingsarchitectuur in te bouwen. Intent-based segmentation biedt organisaties fijnmazige toegangscontrole, voortdurende bewaking van het betrouwbaarheidsgehalte van gebruikers en systemen, integraal overzicht en geautomatiseerde bescherming tegen cyberbedreigingen. De FortiGate 3600E-serie biedt naast intent-based segmentation ook bescherming tegen cyberbedreigingen met een doorvoersnelheid van 30 Gbps en inspectie van het SSL-verkeer met een snelheid van 34 Gbps. De FortiGate 3400E biedt bescherming tegen cyberbedreigingen met een snelheid van 23 Gbps en inspecteert het SSL-verkeer met een snelheid van 30 Gbps.

Door een combinatie van zakelijke groei, de migratie van workloads naar diverse cloud-omgevingen en het toenemende aantal cyberaanvallen hebben organisaties moeite met het inrichten van een omvangrijke beveiligingsarchitectuur die beveiligingsregels effectief toepast binnen alle netwerkomgevingen. Het probleem wordt verergerd als er sprake is van een plat netwerk waarin beveiligingsregels op slechts één punt worden toegepast. Dit maakt het eenvoudiger voor cybercriminelen om het netwerk binnen te dringen. En zodra zij daarin zijn geslaagd, maken zij deel uit van de vertrouwde zone. Dit biedt hen de kans om snel malware binnen het netwerk te verspreiden. Het is bijzonder moeilijk om cybercriminelen te detecteren en een halt toe te roepen tijdens hun pogingen om zich dieper in het netwerk te begeven. Dit kan resulteren in een gevaarlijk domino-effect en het naar buiten smokkelen van waardevolle data.

Traditionele beveiligingsstrategieën sluiten niet langer aan op het complexe beveiligingslandschap. Organisaties zijn daarom op zoek naar een beveiligingsoplossing met een sterk aanpassingsvermogen en voorspellende mogelijkheden die voorkomen dat bedreigingen zich binnen het netwerk verspreiden. Met intent-based segmentation kunnen ze voor flexibele beveiliging en snelle incidentrespons zorgen door intelligente segmentatie van het netwerk in aansluiting op de zakelijke doelstellingen (zoals compliance). Dit is mogelijk door het inrichten van meerdere punten voor het toepassen van beleidsregels. Beveiliging met een hoog aanpassings- en reactievermogen wordt bereikt door het implementeren van fijnmazig toegangsbeheer op basis van wisselende vertrouwensniveaus en krachtig presterende, geavanceerde beveiligingsfunctionaliteit.

De nieuwe Fortinet ngwf’s maken deel uit van de Security Fabric van Fortinet en zorgen voor een geïntegreerde en consistente toepassing van beveiligingsregels binnen alle omgevingen op locatie en in de cloud. De nieuwe modellen zijn voorzien van speciaal ontwikkelde security processor units (SPU’s). Ze bieden organisaties integraal overzicht en geavanceerde bescherming tegen cyberbedreigingen zonder de netwerkprestaties te belasten. Andere voordelen zijn:
  • De ngfw’s uit de FortiGate 3600E-serie bieden bescherming tegen cyberbedreigingen met doorvoersnelheden van 30 Gbps en SSL-inspectie met een snelheid van 34 Gbps. Hun 10G-, 40G- en 100G-interfaces met een hoge dichtheid maken het mogelijk om beveiligingsproducten te consolideren en uiteenlopende omgevingen te beschermen. De next-generation firewalls uit de FortiGate-reeks van Fortinet gooien hoge ogen in tests wat betreft doorvoercapaciteit en inspectie van het SSL-verkeer.
  • De FortiGate 3400E-serie biedt bescherming tegen cyberbedreigingen met doorvoersnelheden van 23 Gbps en inspectie van het SSL-verkeer met een snelheid van 30 Gbps. Met 10G-, 40G- en 100G-interfaces met een hoge dichtheid zorgen de nfgw’s uit deze serie voor flexibele input en output, een reductie van de complexiteit en efficiënter beheer in uiteenlopende omgevingen.
  • De FortiGate 600E-serie biedt bescherming tegen cyberbedreigingen met een doorvoersnelheid van 7 Gbps en inspectie van het SSL-verkeer met een snelheid van 8 Gbps. Met diverse 1G- en 10G-interfaces zijn de ngfw’s flexibel inzetbaar.
  • De FortiGate 400E-serie biedt bescherming tegen cyberbedreigingen met een doorvoersnelheid van 5 Gbps en inspectie van het SSL-verkeer met een snelheid van 4,8 Gbps. Dit in combinatie met een hoge 1G-poortdichtheid maakt de ngfw’s uiterst geschikt voor gebruik in filialen.
  • De nieuwe ngfw’s uit de FortiGate-reeks maken deel uit van de Security Fabric van Fortinet. Ze maken gebruik van Fabric Connectors voor een snelle uitwisseling van bedreigingsinformatie ten behoeve van geautomatiseerde incidentrespons. Dankzij de open API’s van de Fabric Connectors kunnen organisaties de krachtige beveiligingsfunctionaliteit van Fortinet integrereren met brancheleidende beveiligingsoplossingen van andere leveranciers en Fabric-Ready-partners, zoals VMWare NSX en Cisco ACI.
Vincent Zeebregts, country manager Fortinet Nederland: “Segmentatie is tegenwoordig al net zo belangrijk als het patchen van kwetsbare systemen. Intent-based segmentation maakt het mogelijk om de netwerkinfrastructuur aan te laten sluiten op de zakelijke doelstellingen. Hiertoe worden dynamische scheidingen in het netwerk aangebracht aan om gebruikers, data en systemen te beschermen. Intent-based segmentation vraagt om een krachtig presterende next-generation firewall. De nieuwe FortiGate 3400E- en 3600E-serie bieden bescherming tegen cyberbedreigingen en snelle inspectie van het SSL-verkeer. Daarmee helpen ze bedrijven aan een integrale beveiligingsarchitectuur.”

Over Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, naadloze bescherming van hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun grenzeloze netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen de Fortinet Security Fabric-architectuur is in staat om compromisloze beveiliging te bieden als oplossing voor de meest prangende uitdagingen op beveiligingsgebied, of het nu gaat om mobiele, netwerk-, applicatie- of cloudomgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 375.000 klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie. Kom meer te weten op http://www.fortinet.com, het blog van Fortinet en FortiGuard Labs.

Noot voor de redactie [niet voor publicatie]

Meer informatie over dit bericht of over Fortinet kunt u opvragen bij:

Karianne Hoekstra
Zeekhoe Communicatie
M. +31 (0)6-460 80656
E. karianne@zeekhoe.nl
Laatste van Fortinet  
Meer dan 300 universiteiten en opleidingen maken gebruik van Fortinet Security Academy

Onderzoek Fortinet: 60% bedrijven ziet meer cyberbedreigingen na overstap thuiswerken

Onderzoek FortiGuard Labs: cybercriminelen zoeken gericht naar kwetsbaarheden in routers en IoT-apparatuur van thuiswerkers
Intus levert geavanceerde planning- en roostertool aan Luchtverkeersleiding Nederland

Qualys biedt uitgebreide Inventory Sync met ServiceNow Service Graph CMDB als onderdeel van het nieuwe Service Graph Connector Program

Lockdown zet aanzienlijk deel Nederlanders aan tot leren

Emerce trekt nieuw kapitaal aan, aandeelhouder Axivate stapt uit

BlueJeans en Microsoft bereiden zich voor op terugkeer naar het kantoor met cloud-video-interoperabiliteit

Webfleet Solutions wint Telematik Award 2020

Nederlandse online consumentenbestedingen stijgen in Q2 met 12% naar € 6,36 miljard
SoftApp breid het selfservice portaal van de cloud service The Voice of O365 uit met een ‘market place’ en ‘call detailed record’ (CDR) module

ChargePoint maakt beursgang bekend en breidt elektrisch oplaadnetwerk verder uit over Noord-Amerika en Europa

Sharp tekent Partnershipovereenkomst met Stichting Landschap Erfgoed Utrecht

HPE voltooit overname SD-WAN-leider Silver Peak

Poly benoemt Dave Shull tot President en Chief Executive Officer

Connected Conservation Foundation van start

Ruim één op de vijf organisaties heeft geen HR-strategie

NewEdge best verbonden netwerk voor cloud-native data-security

Red Hat maakt data zichtbaar en beschikbaar in hybrid cloud omgeving

VodafoneZiggo introduceert nieuwe CSR-strategie voor 2025: People Planet Progress

Covid-19 juist geen reden tot verhoging premie bij arbeidsongeschiktheid van de ICT'er

BlackBerry AtHoc Public Safety editie stelt lokale overheden en universiteiten in staat veilig en rechtstreeks te communiceren

Marjolein van de Veerdonk benoemd tot Algemeen Directeur WerkTalent Groep

Sana introduceert het eerste ERP-geïntegreerde, headless-ready B2B e-commerce platform

DLM Finance ontwikkelt 'Trade Manager'-app om investeren in opkomende economieën gemakkelijker te maken

iSHARE breidt dienstverlening uit naar mobiele apps
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 132 dagen
Fortinet contact  

Logo Fortinet

  030 799 1008
  www.fortinet.com
Fortinet sociaal  


Fortinet tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo NTT Ltd.
Logo Nextmoves
Logo Netskope
Logo Red Hat, Inc.
Logo Auth0
Logo Eaton
Logo Unit4
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89334 persberichten
- 5799 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8766 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com