Contentbureauwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (305 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

Raritan introduceert intelligente PDU’s met ‘RCM Type B’ gepatenteerde zelftestfunctie

SCHIEDAM, Nederland - 6 februari 2019 - Raritan®, een merk van het beursgenoteerde Legrand (Euronext Paris: LR) en fabrikant van intelligente stroomdistributie oplossingen voor datacenters, introduceert met Residual Current Monitoring (RCM) Type B een aanvulling op haar bestaand assortiment van intelligente PX PDU’s met anti-lekstroom-bewaking. Deze nieuwe RCM modellen bevatten een gepatenteerde zelftestfunctionaliteit welke is ontworpen om handmatige RCM-testen door elektriciëns te vermijden. Hiermee kan het onderhoudsproces worden versneld en kunnen potentiële lekstroomrisico's van de IT apparatuur beter worden beheerst, om een nog veiligere omgeving voor datacenter-specialisten te kunnen waarborgen.

“Wij wilden de manier waarop gebruikers Residual Current Monitoring op serverrack-niveau implementeren vereenvoudigen,” zegt Michael Suchoff, Raritan’s chief engineer en ontwerper van de gepatenteerde zelftestfunctie. “Onze filosofie was dat het eenvoudiger moest worden om het circuit te kunnen testen en te onderhouden - om hiermee nog gemakkelijker Europese richtlijnen over de inrichting van best-practice datacenter stroominfrastructuren te kunnen volgen. Het toevoegen van RCM aan de serverkast is de meest efficiënte manier om potentiële lekstroomrisico's van de IT-apparatuur te managen.”

Datacenter inspecties
Volgens Raritan is het niet verrassend dat sommige Europese landen, zoals Duitsland en Frankrijk periodieke inspecties van datacenters verplicht hebben gesteld om werknemers en de faciliteiten te beschermen. Raritan verwacht dat binnen de IT-industrie in heel Europa en ook daarbuiten een toenemend aantal landen RCM standaarden zal volgen om de reststroom in datacenters te monitoren en zodoende efficiëntie en uptime te verbeteren. Met de gepatenteerde ‘RCM Type B’ zelftestfunctie van Raritan kunnen werknemers en IT-apparatuur tevens beter worden beschermd tegen de gevaren van lekstroom-elektrocutie.

Parallel aan RCM definiëren Europese datacenterstandaarden zoals EN 50600 ook de behoefte aan neutrale stroommonitoring. EN 50600 8.2.1 definieert de noodzaak van neutrale stroombewaking als een middel om overbelasting en oververhitting van de neutrale draad te voorkomen.

"Het is voor ons een continue missie om producten te lanceren die de efficiëntie en uptime verbeteren en tegelijkertijd de operationele kosten in het datacenter verlagen," zegt Nicolas Sagnes, Global Product Marketing bij Raritan. "Met deze filosofie en de richtlijnen vanuit EN 50600 in het achterhoofd hebben onze ingenieurs drie typen RCM-sensoren en ook een neutrale geleider bewaking oplossing ontworpen, om onze klanten een betrouwbaardere infrastructuur te bieden en verzekerd te zijn van een veilige werkomgeving.”

Alle Raritan PX PDU's met de ingebedde nauwkeurige RCM-sensoren stellen gebruikers in datacenters in staat om configureerbare RCM-drempelwaarden in te stellen - voor optimale efficiëntie en vroegtijdige detectie van kritieke omstandigheden. Waarschuwingen via e-mail, SMS en SNMP-traps kunnen worden ingesteld en naar een toegewezen onderhoudscontactpersoon worden gestuurd voor snelle interventie om hiermee downtime te kunnen voorkomen.

Raritan biedt de volgende typen Residual Current Monitoring aan op de intelligente PDU’s met RCM-optie:

* RCM type A: het detecteren van AC en pulserende DC lekkage
* RCM type B 1-fase: detectie van zowel AC- als DC-lekkage op alle bedrading
* RCM Type B 3-fase: detectie van zowel AC- als DC-lekkage op elke bedrading

Een nieuw whitepaper getiteld ‘Residual Current and Neutral Monitoring in the Data Center’ geeft gedetailleerd inzicht in waarom datacenter managers serieus moeten overwegen om reststroommonitoring te implementeren. Hierin worden ook verdere details vermeld met betrekking tot de verschillende typen RCM en neutrale stroommeting. De whitepaper kan via de volgende link worden gedownload: http://bit.ly/RCMwhitepaper.

Beschikbaarheid
Raritan biedt RCM monitoring op een groot deel van het Raritan PX assortiment. Om gebruikers te helpen bij het selecteren van de meest geschikte datacenter stroominfrastructuur, kunnen zij contact opnemen met een van de verkoopadviseurs van Raritan via sales@raritan.com.---------------------

Over Raritan
Raritan, een merk van het beursgenoteerde Legrand (Euronext Paris: LR), is een wereldwijde leider op het gebied van intelligente rack PDU's, KVM-switches en andere oplossingen voor monitoring en management van datacenters. Raritan's innovaties verbeteren de betrouwbaarheid, efficiëntie en intelligentie van datacenters en serverruimtes over de hele wereld - inclusief die van de top Fortune 500 bedrijven, zoals Cisco, Dell, Google, HP, IBM, Intel en Microsoft. Voor meer informatie, ga naar https://www.raritan.com/eu/.# # #

Alle product- en bedrijfsnamen hierin kunnen handelsmerken zijn van hun geregistreerde eigenaars.
Eerder van Raritan  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 305 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
Raritan contact  

Logo Raritan

Raritan sociaal  


Raritan tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl