www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 149 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Maak kennis met de 11 start-ups uit het Startupbootcamp Commerce-programma

Amsterdam, 6 februari 2019 – Startupbootcamp Commerce, het wereldwijde innovatieprogramma voor start-ups en scale-ups, kondigt de 11 internationale teams aan die vanaf 28 februari 2019 meedoen aan de accelerator in Amsterdam. Tot deze cohorte behoren start-ups uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Singapore, de VS, Turkije, Oekraïne, Duitsland en Italië.

image

De 11 geselecteerde teams zijn gekozen uit de 21 start-ups en scale-ups die deelnamen aan de Selectiedagen van Startupbootcamp, een tweedaags evenement op het hoofdkantoor van PwC in Amsterdam op 29 en 30januari. Dit evenement bood start-ups een unieke kans om hun netwerk te verbreden, bekend te raken met de plaatselijke markt en gecoacht te worden door deskundigen, mentoren en partners uit de bedrijfstak.

Tijdens een vier maanden durende internationale scouting periode werden in grote Europese (detail)handelscentra en op belangrijke technologische evenementen, zoals de Web Summit in Lissabon en de Webrazzi-conferentie in Istanbul, uit meer dan vierhonderd aanmeldingen de beste bedrijven geselecteerd. Deze 11 start-ups beginnen nu aan een accelerator programma van drie maanden in Amsterdam, dat op 27februari van start gaat en op 28mei 2019 wordt afgesloten met een presentatie tijdens de Demodag. De teams profiteren rechtstreeks van de strategische ondersteuning door deskundigen, topmanagers, bedrijfsmentoren, investeerders en zakelijke partners uit de bedrijfstak die deel uitmaken van het netwerk van Startupbootcamp, waaronder PwC, Rabobank en America Today.

De 11 geselecteerde start-ups voor het Startupbootcamp Commerce-programma zijn:

Discoperi (Oekraïne) - Discoperi ontwikkelt AI om de belangrijkste uitdagingen in de auto-, reclame-, FMCG- en verzekeringssector op te lossen door middel van innovatieve beeld-, stem- en persoonsherkenning technologie.

Eldurado (Duitsland) - Wij digitaliseren inkoopprocessen voor indirecte goederen via inorder, waarmee alle inkoopprocessen eenvoudig, modulair en digitaal in kaart worden gebracht.

Epiqur (Turkije) - Epiqur biedt livestream oplossingen met HQ-geluid door middel van geïntegreerde hardware en software.

FWDpay (Nederland) - Anderen de mogelijkheid geven transacties te voldoen via SMART Direct Debits.

High Profile Club (VK) - Een technologisch PR-platform dat ondernemers in contact brengt met de media.

Paywith.glass (VK) - paywith.glass is een universeel platform voor mobiele betalingen, dat bedoeld is om iedereen de mogelijkheid te geven hun geld in elke mogelijke vorm te gebruiken met ieder denkbaar toegangspunt en iedere toepassing.

Vimma (VK) - Vimma is een platform op basis van AI dat marketeers de mogelijkheid geeft iemands berichten op sociale media te gebruiken als hoogwaardige sociale advertenties.

Ubique (Italië) - Bezorging van onderdelen – waar dan ook.

Waitrr (Singapore) - Waitrr is een mobiel bestel- en betaal platform dat gasten een naadloze eetervaring bezorgt en de winstgevendheid van restaurant partners verhoogt.

Weareeves (Nederland) - We are Eves is het eerste sociale schoonheids netwerk. Minder filters, meer eerlijkheid. Deel echte schoonheidsgeheimen met vrienden.

Stripo (VS) - Drag-n-Drop- en HTML-creator voor e-mailsjablonen ten behoeve van individuele personen, teams and SaaS.

Ernst Hoestra, algemeen directeur van het Startupbootcamp Commerce-programma, licht toe: "Nederland heeft momenteel een dynamische innovatie en start-up cultuur, dus wij zijn verheugd dat we de elf meest veelbelovende commerce en transactie start- en scale-ups naar Amsterdam kunnen halen en hen rechtstreeks met ons team en met onze zakelijke partners, mentoren en investeerders kunnen laten werken. De geselecteerde start-ups zijn werkzaam op de raakvlakken van diverse sectoren, zoals logistieke oplossingen, cyber en data, marketing en doelgroep analyse, reclame- en marketingoplossingen, verkoop technologie en ecommerce technologie. Nu hebben ze de kans om hun oplossingen zowel lokaal als mondiaaldoor te ontwikkelen en te schalen."

Ilja Linnemeijer, Chief Digital Officer van PwC Nederland, een van de zakelijke partners van Startupbootcamp, waar ook de Selectiedagen plaatsvonden: “Als partner van Startupbootcamp zijn wij erg trots om deel uit te maken in het organiseren van de selectiedagen. Door ons partnerschap met Startupbootcamp blijven wij op de hoogte van wat er speelt in de voorhoede omtrent nieuwe business models en technologieën, vinden wij start-ups om mee samen te werken of co-creëren met als doel het oplossen van belangrijke problemen van cliënten of van onszelf, het faciliteren van connecties in het ecosysteem en het inspireren van onze cliënten, relaties en personeel door het ondernemerschap en de innovatie die deze startups brengen. De mogelijkheid om dit alles samen brengen in ons kantoor is een geweldige ervaring geweest en we kijken er naar uit om onze reis verder voort te zetten met de geselecteerde startups. Dit omvat ook het verder assisteren van de startups met onze kennis, ervaring en netwerken.”

Nadat ze in mei het programma hebben afgerond, worden de start-ups ondersteund via het Alumni-ontwikkelingsprogramma van Startupbootcamp, waarin wereldwijd meer dan zevenhonderd (start up) bedrijven onderdeel van zijn.

##

Opmerkingen voor redacteurs
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Eva Bandelj - eva.bandelj@startupbootcamp.org

Afbeeldingen, logo's en de Nederlandse en Engelse versie van het persbericht:
Dropbox.

In de bijlages; de Engelse versie van dit bericht en de lijst met 21 bedrijven.

Over Startupbootcamp Commerce
Startupbootcamp Commerce is in 2015 in Amsterdam van start gegaan en is een toonaangevend wereldwijd programma voor start-ups en scale-ups, gericht op innovatie in de detailhandelssector. Startupbootcamp Commerce wordt ondersteund door een uitgebreid netwerk van bedrijven en een omvangrijke groep mentoren, investeerders en alumni uit de hele wereld. Het is een onderdeel van het wereldwijde, met prijzen onderscheiden Startupbootcamp, een netwerk van sectorgerichte innovatieprogramma's. Meer informatie vindt u hier

Over Startupbootcamp
Startupbootcamp werd opgericht in 2010 en is een met prijzen onderscheiden, wereldwijd netwerk van sectorgerichte accelerator programma's. Met meer dan 20 programma's in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Midden-, Oost- en Noord-Afrika krijgen startups toegang tot de meest invloedrijke bedrijven, mentoren, partners en investeerders in hun bedrijfssector. Meer informatie vindt u op: http://www.startupbootcamp.org
Laatste van Startupbootcamp  
Deelnemende Startups van Commerce Accelerator Startupbootcamp Amsterdam bekend

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Maak kennis met de 11 start-ups uit het Startupbootcamp Commerce-programma
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 149 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Startupbootcam.. contact  

Logo Startupbootcamp

  Patrick de Zeeuw, Co-Founder Startupbootcamp
  +31 (0)681429654
  pdz@startupbootcamp.org
  www.startupbootcamp.org
Startupbootcam.. sociaal  


Startupbootcam.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comContentbureau