www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 182 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Start-up BlockBrains betreedt markt als dedicated Betty Blocks-partner

Amersfoort, 1 februari 2019 – Het nieuwe Nederlandse bedrijf BlockBrains is vandaag gestart als dedicated partner van no-code-leverancier Betty Blocks. Oprichters Kay Lankheet en Allard Brand willen met BlockBrains de huidige kloof tussen IT en de business dichten. Een no-code-platform stelt de business in staat zonder IT-kennis te helpen bij de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties. Hierdoor kunnen organisaties inzichten uit de markt sneller omzetten in flexibele, innovatieve IT-oplossingen. In de toekomst zal code steeds meer naar de achtergrond verdwijnen en daarom zijn Lankheet en Brand op zoek gegaan naar een platform dat deze visie ondersteunt. Een match werd gevonden met Betty Blocks, een oer-Hollands bedrijf dat internationaal flink aan de weg timmert met hun frisse kijk op software development. De eerste klant van BlockBrains is Precon Group, waarvoor de organisatie een workflow-applicatie ontwikkelt.

No-code versnelt innovatie
De snelheid waarmee applicaties ontwikkeld worden moet flink omhoog. Daarom ontwikkelt BlockBrains op basis van no-code, samen met de businesskant van organisaties, slimme oplossingen voor processen waarvoor standaardsoftware niet voldoet. Hiermee richt de organisatie zich op innovatieve bedrijven die op softwaregebied de concurrent voor willen blijven en continu mee willen bewegen met de veranderende markt. Het no-code-platform Betty Blocks automatiseert een groot deel van de taken die bij traditionele applicatie-ontwikkeling veel tijd kosten. Een groot voordeel is dat, door het gebruik van visuele modulatie, mensen zonder ontwikkelkennis ook snappen en zien wat er gebeurt in het ontwikkelproces. Daarnaast is de gebruikersinterface eenvoudig aan te passen en kan nieuwe functionaliteit ontwikkeld worden in een web-based omgeving. Zo maakt BlockBrains snellere innovatie voor bedrijven mogelijk.

Stap naar ondernemerschap
Kay Lankheet, oprichter van BlockBrains: “Met beiden tien jaar ervaring in de softwareontwikkeling, kijken Allard en ik uit naar het ondernemerschap. Het is vanuit onze kennis en ervaring in de low-code-markt een kleine stap naar het no-code-platform van Betty Blocks. Naast een uitdagende groeiambitie, is het ons doel om de nummer één Betty Blocks-partner te worden. Dit doen we door volledig in te zetten op excellente oplevering van projecten en langetermijnrelaties met de klant. We kunnen vanuit één team de oplevering van een project van ontwerp tot support oppakken. Wij geloven dat technische kennis van softwareontwikkeling slechts een deel is van het geheel. Het doorvragen waar nodig en onze kritische houding maken dat we niet alleen technisch goede applicaties ontwikkelen, maar ook dat deze naadloos aansluiten bij de behoefte van de gebruiker.”

Tom Oudhuis, VP of Channel Sales bij Betty Blocks: “De duidelijke match en het daaruit voortgekomen partnership tussen Betty Blocks en BlockBrains is gebaseerd op dezelfde visie op softwareontwikkeling. Tegenwoordig is softwareontwikkeling de zaak van iedereen, ongeacht of een bedrijf zich in de techniek bevindt of niet. De behoefte aan software is explosief. BlockBrains geeft bedrijven de mogelijkheid om snel te innoveren en dat is precies waar wij ook voor staan.”

------

De ondertekening van de samenwerking, met vooraan Chris Obdam, CEO Betty Blocks (l), en Kay Lankheet, Managing Consultant en Founder van BlockBrains (r), en achteraan Allard Brand, Technical Lead en Founder BlockBrains (l) en Tom Oudhuis, VP of Channel Sales bij Betty Blocks.
Noot voor de redactie: In de bijlage een foto op hoge resolutie van de ondertekening van de samenwerking, met vooraan Chris Obdam, CEO Betty Blocks (l), en Kay Lankheet, Managing Consultant en Founder van BlockBrains (r), en achteraan Allard Brand, Technical Lead en Founder BlockBrains (l) en Tom Oudhuis, VP of Channel Sales bij Betty Blocks.

Over BlockBrains
BlockBrains is de Nederlandse Betty Blocks IT-specialist. Met een toegewijd team van Betty Blocks-experts en -enthousiastelingen levert BlockBrains een breed scala aan services om het maximale uit Betty Blocks-apps te halen. De organisatie ontwikkelt op maat gemaakte digitale oplossingen, zoals websites en portals, workflowsystemen en mobiele apps. Alles gebaseerd op het Betty Blocks-platform en geïntegreerd met bestaande backend-systemen. Betty Blocks is het eerste echte no-code-applicatieplatform dat snel, veilig en ISO27001 gestandaardiseerd is en organisaties in staat stelt innovatieve en concurrerende oplossingen te ontwikkelen voor de digitale strategie.

Kijk voor meer informatie op de website: www.blockbrains.nl

Over Betty Blocks
Betty Blocks is het meest toonaangevende no-code-ontwikkelplatform ter wereld. Als het enige no-code-platform dat volledig vanuit de cloud opereert, stelt Betty Blocks organisaties in staat om complexe applicaties efficiënt en effectief te ontwikkelen. Door te focussen op mensen, geeft het no-code-platform van Betty Blocks elke organisatie de mogelijkheid om met de juiste oplossing te experimenteren en de controle te nemen over hun digitale transformatie.

In 2018 realiseerde Betty Blocks een groei van 360 procent. Met kantoren in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten, Japan, Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk bedient Betty Blocks organisaties over de hele wereld. Als winnaar van de Holland Business Award en als het eerste no-code-platform dat de ISO 27001 certificering behaalt, garandeert Betty Blocks veiligheid en klanttevredenheid.

Kijk voor meer informatie op www.bettyblocks.com

Meer informatie:
Marcommit
Femke Jansen
+31 (0)35-5822730
femke@marcommit.nl
Laatste van BlockBrains BV  
Start-up BlockBrains betreedt markt als dedicated Betty Blocks-partner
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 182 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
BlockBrains BV contact  

Logo BlockBrains BV

  +31(0) 33 30 31 440
  info@blockbrains.nl
  blockbrains.nl
BlockBrains BV sociaal  


BlockBrains BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl