www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (310 dagen geleden)
Bedrijf:

De SSL Store ™ kondigt de alles-in-één cybersecurity-oplossing cWatch Web aan

Resellers kunnen gemakkelijk regelmatige inkomsten genereren en tegelijkertijd de beveiliging van SMB's vereenvoudigen en verbeteren. 

St. Petersburg, FL - 28 januari 2019 - The SSL Store ™ - 's werelds grootste premium-SSL/TLS-serviceprovider heeft vandaag een nieuwe toevoeging aan zijn reseller-programma aangekondigd,  “cWatch Web”. Deze alles-in-één cloudgebaseerde websitebeveiligingsoplossing, ontwikkeld door Comodo Cybersecurity, verzorgt de behoeften van de meer dan 125 miljoen wereldwijde MKB's voor eenvoudige, betaalbare beveiliging, terwijl het voor wederverkopers eenvoudig is om een regelmatige inkomstenstroom met minimale inspanning op te bouwen. Deze aankondiging is het resultaat van een samenwerking die een jaar duurde tussen The SSL Store ™ en Comodo Cybersecurity op alle niveaus, operaties, management, ontwikkeling, verkoop, marketing en meer, om ervoor te zorgen dat de eindoplossing een eenvoudige, effectieve gebruikerservaring biedt met kanaalvriendelijke mogelijkheden. 
 
Website- en datalekken (DDoS aanvallen) monopoliseren de dagelijkse krantenkoppen, waardoor cybersecurity een voortdurende zwakke plek wordt voor bedrijven van elke omvang. MKB's lopen steeds meer risico omdat ze niet over de middelen beschikken om aanvallen gemakkelijk te voorkomen of ervan te herstellen. Volgens het Verizon 2018-rapport over gegevensverlies richt 58 procent van de malwareaanvallen zich op MKB's en het 2017 State of Cybersecurity in het MKB-rapport van Ponemon Institute noemt 61% van de kleine bedrijven in de afgelopen twaalf maanden een cyberaanval. Deze gebeurtenissen kunnen catastrofaal zijn, aangezien 60% binnen zes maanden na een aanval failliet gaat (Bron: UPS Capital).  
 
Geavanceerde aanvallen van vandaag vereisen meerdere lagen cyberbeveiliging die vaak kostbaar en gecompliceerd zijn, waardoor het MKB tientallen producten moet samenvoegen tot een patchworkoplossing. cWatch Web biedt hen een volledig beheerde multi-tier technologie beveiligingsoplossing gebouwd op de beveiligingsintelligentie van Comodo Cybersecurity met meer dan 20 jaar ervaring en ondersteund door een team van gecertificeerde cybersecurity-experts. Nu kunnen MKB-bedrijven de hele dag door duizenden bedreigingen detecteren, isoleren en herstellen zonder iets te hoeven doen. 
 
"We zijn ontzettend enthousiast om cWatch Web aan te kondigen," zei Michael Ward, Executive Vice President Strategic Partnerships van de SSL Store. Deze robuuste Security-as-a-Service (SaaS)oplossing geeft MKB-bedrijven non-stop websitebeveiliging op bedrijfsniveau tegen een prijs die elk bedrijf zich kan veroorloven. Het is de perfecte aanvulling op de huidige portfolio van toonaangevende SSL-certificaten van onze wederverkopers die websites, e-mailcommunicatie, softwarecode en meer coderen en verifiëren. We hebben een uitgebreide cWatch Web-lanceringskit gebouwd die zorgt dat alle verkoop- en marketinghulpmiddelen die resellers nodig hebben binnen handbereik is. Het is niet vaak dat 
je een oplossing vindt die gemakkelijk te verkopen is, betaalbaar voor de massa en dagelijkse gemoedsrust biedt aan ondernemers
."  
 
Wederverkopers van The SSL Store ™, inclusief domeinregistreerders, webhosts, webontwikkelaars, beveiligingsspecialisten, IT- en beheerde serviceproviders, kunnen hun klanten beschermen tegen malware, DDoS, Brute Force, Zero Day-aanvallen en meer, terwijl ze gebruik maken van de uitgebreide inzichten van Comodo Cybersecurity en middelen. Partners kunnen drie betaalbare plannen aanbieden met de mogelijkheid voor klanten om maandelijks of jaarlijks te betalen voor een periode van maximaal 3 jaar. cWatch Web is binnen enkele minuten in te stellen en de voortdurende ondersteuning wordt verzorgd door professionals in Comodo's Security Operations Center.    
 
"De SSL Store is sinds het begin van cWatch Web een strategische partner voor Comodo, aldus Jeffrey Eckhaus, vicepresident van Comodo. Hun team is behulpzaam geweest bij het in staat stellen van wederverkopers om deze opwindende cloudgebaseerde website-beveiligingsoplossing effectief te en winstgevend te verkopen. De SSL Store heeft de "cWatch integration-tools, kanaalondersteuning, processen, marketingexpertise en bewezen staat van dienst om ervoor te zorgen dat wederverkopers goed van start kunnen gaan met cWatch Web. Wederverkopers die een betaalbare, eenvoudig te gebruiken beveiliging willen toevoegen aan hun portfolio, kunnen niet in betere handen zijn."   
 
Michael Ward,van de SSL Store, zal de komende maanden de ronde doen aan tientallen industriële beurzen, te beginnen met NamesCon Global in Las Vegas, 27 - 29 januari, om wederverkopers te laten weten hoe eenvoudig het is om hun klanten te helpen risico's te beperken en om gerust te zijn terwijl ze een winstgevende inkomstenstroom toevoegen aan hun bedrijfsresultaten met cWatch Web.  
 
Over de SSL Store ™
De SSL Store ™ is 's werelds grootste premium SSL / TLS-service. Met kantoren verspreid over vier continenten, meer dan 80 hypergerichte cyberbeveiligingsspecialisten en een full-service klantensupportteam dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar is, levert The SSL Store ™ end-to-end websitebeveiligingsoplossingen en ondersteuning voor organisaties van elke omvang in meer dan 120 landen. Door gebruik te maken van bekroonde Platinum-partnerschappen met toonaangevende certificaatautoriteiten (CA's), die als eerste op de markt komen met hun innovatieve AutoInstall SSL® -technologie en altijd op de hoogte zijn van veranderingen in de sector, kan het bedrijf betaalbare, alomvattende oplossingen bieden voor particuliere klanten, ondernemingen, resellers en gelieerde ondernemingen. De SSL Store ™ is in een unieke positie om gebruik te maken van zijn koopkracht en partnerschappen op uitvoerend niveau om de flexibiliteit, klantgerichte aanpak en aangepaste aanbiedingen te bieden die anderen niet kunnen.   
 
VOOR DIRECTE PUBLICATIE 
 
MEDIACONTACT
Tracy Blalock
Directeur van Channel Marketing
727-388-4241
tracy.blalock@thesslstore.com 
 
Kantoorinfo:
THE SSL STORE EMEA
Hardwareweg 26
3821 BM Amersfoort
EMEA@THESSLSTORE.COM
www.thesslstore.eu
www.thesslstore.com
Eerder van THE SSL Store EMEA  
30 jan 2019 De SSL Store ™ kondigt de alles-in-één cybersecurity-oplossing cWatch Web aan
Ontdek gratis de nieuwe Sensus Process Modeler voor de Mac

1DigitalNL lanceert BeleidsZaak voor beleidsmakers

Door ketensamenwerking krijgt verduurzaming vleugels

Cloudgaming is de toekomst: de noodzaak van een krachtig thuisnetwerk

MediusFlow gekozen tot voorkeursoplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Citrix verstevigt de banden met Amazon Web Services

Gemeente Noordoostpolder gaat voor digitale besluitvorming en duurzaam archiefbeheer met BCT

70 procent van de Nederlandse financiële professionals is al bezig met blockchain en kunstmatige intelligentie

Nederland en België betrokken bij beëindigen van malware-activiteiten

Dit zijn de grootste cyberdreigingen voor de financiële sector in 2020:

Omron Electronics en Van Egmond Groep gaan samenwerking aan op het gebied van roboticaoplossingen

Nieuw Platformcollectief roept op tot dialoog

bitFlyer maakt aankoop cryptovaluta nog makkelijker met Instant Buy

Tweederde van bedrijven is niet op de hoogte van de risico’s bij gebruik van SaaS-oplossingen

TU Delft start met verhalenplatform over wetenschap(pers)

Trend Micro leider in Hybrid Cloud Security-markt
RTB House selecteert datacenter van maincubes in Amsterdam voor huisvesten van OCP-gebaseerde IT-infrastructuur

QA Consulting: de nieuwe naam van QA Services

Pega breidt Cloud Choice uit met Kubernetes-support

Shippeo opent kantoor in Scandinavië

International Data Spaces Association en iSHARE bundelen krachten voor het realiseren van datasoevereiniteit

Einde Windows 7

Dell Technologies reikt jaarlijkse awards uit tijdens Partner Appreciation Event

Mars kiest Orange Business Services voor nieuw IAN-project

Websuper Picnic levert eerste boodschappen in Heerlen

AMS-IX krijgt nieuwe CFO en Senior Director Sales & Marketing

Hewlett Packard Enterprise verbetert cloudervaring met intelligence en composability

MKB-bedrijven: vergeet niet de printer te beveiligen

Dataiku maakt stap naar duurzame enterprise AI eenvoudiger met managed Kubernetes clusters en white box AI

TIE Kinetix behaalt PEPPOL AS4 certificering

Sinterklaas bereidt zich goed voor op online aankopen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 310 dagen
THE SSL Store .. contact  

Logo THE SSL Store EMEA

THE SSL Store .. sociaal  


THE SSL Store .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Logo myBrand
Logo Stocard
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87257 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6795 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau