www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (263 dagen geleden)
Bedrijf:

De SSL Store ™ kondigt de alles-in-één cybersecurity-oplossing cWatch Web aan

Resellers kunnen gemakkelijk regelmatige inkomsten genereren en tegelijkertijd de beveiliging van SMB's vereenvoudigen en verbeteren. 

St. Petersburg, FL - 28 januari 2019 - The SSL Store ™ - 's werelds grootste premium-SSL/TLS-serviceprovider heeft vandaag een nieuwe toevoeging aan zijn reseller-programma aangekondigd,  “cWatch Web”. Deze alles-in-één cloudgebaseerde websitebeveiligingsoplossing, ontwikkeld door Comodo Cybersecurity, verzorgt de behoeften van de meer dan 125 miljoen wereldwijde MKB's voor eenvoudige, betaalbare beveiliging, terwijl het voor wederverkopers eenvoudig is om een regelmatige inkomstenstroom met minimale inspanning op te bouwen. Deze aankondiging is het resultaat van een samenwerking die een jaar duurde tussen The SSL Store ™ en Comodo Cybersecurity op alle niveaus, operaties, management, ontwikkeling, verkoop, marketing en meer, om ervoor te zorgen dat de eindoplossing een eenvoudige, effectieve gebruikerservaring biedt met kanaalvriendelijke mogelijkheden. 
 
Website- en datalekken (DDoS aanvallen) monopoliseren de dagelijkse krantenkoppen, waardoor cybersecurity een voortdurende zwakke plek wordt voor bedrijven van elke omvang. MKB's lopen steeds meer risico omdat ze niet over de middelen beschikken om aanvallen gemakkelijk te voorkomen of ervan te herstellen. Volgens het Verizon 2018-rapport over gegevensverlies richt 58 procent van de malwareaanvallen zich op MKB's en het 2017 State of Cybersecurity in het MKB-rapport van Ponemon Institute noemt 61% van de kleine bedrijven in de afgelopen twaalf maanden een cyberaanval. Deze gebeurtenissen kunnen catastrofaal zijn, aangezien 60% binnen zes maanden na een aanval failliet gaat (Bron: UPS Capital).  
 
Geavanceerde aanvallen van vandaag vereisen meerdere lagen cyberbeveiliging die vaak kostbaar en gecompliceerd zijn, waardoor het MKB tientallen producten moet samenvoegen tot een patchworkoplossing. cWatch Web biedt hen een volledig beheerde multi-tier technologie beveiligingsoplossing gebouwd op de beveiligingsintelligentie van Comodo Cybersecurity met meer dan 20 jaar ervaring en ondersteund door een team van gecertificeerde cybersecurity-experts. Nu kunnen MKB-bedrijven de hele dag door duizenden bedreigingen detecteren, isoleren en herstellen zonder iets te hoeven doen. 
 
"We zijn ontzettend enthousiast om cWatch Web aan te kondigen," zei Michael Ward, Executive Vice President Strategic Partnerships van de SSL Store. Deze robuuste Security-as-a-Service (SaaS)oplossing geeft MKB-bedrijven non-stop websitebeveiliging op bedrijfsniveau tegen een prijs die elk bedrijf zich kan veroorloven. Het is de perfecte aanvulling op de huidige portfolio van toonaangevende SSL-certificaten van onze wederverkopers die websites, e-mailcommunicatie, softwarecode en meer coderen en verifiëren. We hebben een uitgebreide cWatch Web-lanceringskit gebouwd die zorgt dat alle verkoop- en marketinghulpmiddelen die resellers nodig hebben binnen handbereik is. Het is niet vaak dat 
je een oplossing vindt die gemakkelijk te verkopen is, betaalbaar voor de massa en dagelijkse gemoedsrust biedt aan ondernemers
."  
 
Wederverkopers van The SSL Store ™, inclusief domeinregistreerders, webhosts, webontwikkelaars, beveiligingsspecialisten, IT- en beheerde serviceproviders, kunnen hun klanten beschermen tegen malware, DDoS, Brute Force, Zero Day-aanvallen en meer, terwijl ze gebruik maken van de uitgebreide inzichten van Comodo Cybersecurity en middelen. Partners kunnen drie betaalbare plannen aanbieden met de mogelijkheid voor klanten om maandelijks of jaarlijks te betalen voor een periode van maximaal 3 jaar. cWatch Web is binnen enkele minuten in te stellen en de voortdurende ondersteuning wordt verzorgd door professionals in Comodo's Security Operations Center.    
 
"De SSL Store is sinds het begin van cWatch Web een strategische partner voor Comodo, aldus Jeffrey Eckhaus, vicepresident van Comodo. Hun team is behulpzaam geweest bij het in staat stellen van wederverkopers om deze opwindende cloudgebaseerde website-beveiligingsoplossing effectief te en winstgevend te verkopen. De SSL Store heeft de "cWatch integration-tools, kanaalondersteuning, processen, marketingexpertise en bewezen staat van dienst om ervoor te zorgen dat wederverkopers goed van start kunnen gaan met cWatch Web. Wederverkopers die een betaalbare, eenvoudig te gebruiken beveiliging willen toevoegen aan hun portfolio, kunnen niet in betere handen zijn."   
 
Michael Ward,van de SSL Store, zal de komende maanden de ronde doen aan tientallen industriële beurzen, te beginnen met NamesCon Global in Las Vegas, 27 - 29 januari, om wederverkopers te laten weten hoe eenvoudig het is om hun klanten te helpen risico's te beperken en om gerust te zijn terwijl ze een winstgevende inkomstenstroom toevoegen aan hun bedrijfsresultaten met cWatch Web.  
 
Over de SSL Store ™
De SSL Store ™ is 's werelds grootste premium SSL / TLS-service. Met kantoren verspreid over vier continenten, meer dan 80 hypergerichte cyberbeveiligingsspecialisten en een full-service klantensupportteam dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar is, levert The SSL Store ™ end-to-end websitebeveiligingsoplossingen en ondersteuning voor organisaties van elke omvang in meer dan 120 landen. Door gebruik te maken van bekroonde Platinum-partnerschappen met toonaangevende certificaatautoriteiten (CA's), die als eerste op de markt komen met hun innovatieve AutoInstall SSL® -technologie en altijd op de hoogte zijn van veranderingen in de sector, kan het bedrijf betaalbare, alomvattende oplossingen bieden voor particuliere klanten, ondernemingen, resellers en gelieerde ondernemingen. De SSL Store ™ is in een unieke positie om gebruik te maken van zijn koopkracht en partnerschappen op uitvoerend niveau om de flexibiliteit, klantgerichte aanpak en aangepaste aanbiedingen te bieden die anderen niet kunnen.   
 
VOOR DIRECTE PUBLICATIE 
 
MEDIACONTACT
Tracy Blalock
Directeur van Channel Marketing
727-388-4241
tracy.blalock@thesslstore.com 
 
Kantoorinfo:
THE SSL STORE EMEA
Hardwareweg 26
3821 BM Amersfoort
EMEA@THESSLSTORE.COM
www.thesslstore.eu
www.thesslstore.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van THE SSL Store EMEA  
30 jan 2019 De SSL Store ™ kondigt de alles-in-één cybersecurity-oplossing cWatch Web aan
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van vrijdag 18 oktober 2019  
10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

bGrid stelt Bart Melis aan als CEO

Veeam voor derde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions
Luisterhuis en CB gaan samen

Nuance en Microsoft werken samen om de arts-patiënt ervaring te transformeren

Cumulus Networks stelt datacenter-innovaties beschikbaar voor de modernisering van campusnetwerken

Sharp breidt BIG PAD-aanbod uit met zes interactieve 4K-schermen  

RoSecure voegt Ajax Systems toe aan portfolio

Red Hat breidt Kubernetes-ontwikkelaarservaring uit met nieuwe versie Red Hat OpenShift 4

Naadloze koppeling CRM-systeem Salesforce en ECM-oplossing Doxis4

Workday breidt zijn voorsprong in technologie uit met innovaties voor de veranderende wereld van HR

Workday versterkt bestaande technologie met innovaties voor de veranderende wereld van finance

Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool

IFS onthult blauwdruk voor geëvolueerde architectuur

Samsung Electronics behoudt 6e plaats in Interbrand’s Best Global Brands 2019

50 startups gaan met Constantijn van Oranje mee naar CES2020 in Las Vegas

BlackBerry Cylance integreert met Backstory Chronicle

Dataiku stelt Chief People Officer en Chief Customer Officer aan voor versnelde wereldwijde groei
Geplaatst:
Verstreken tijd: 263 dagen
THE SSL Store EMEA contact  
Logo THE SSL Store EMEA
THE SSL Store EMEA sociaal  
THE SSL Store EMEA tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl