www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2508 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 131 dagen geleden)
Bedrijf:

De SSL Store ™ kondigt de alles-in-één cybersecurity-oplossing cWatch Web aan

Resellers kunnen gemakkelijk regelmatige inkomsten genereren en tegelijkertijd de beveiliging van SMB's vereenvoudigen en verbeteren. 

St. Petersburg, FL - 28 januari 2019 - The SSL Store ™ - 's werelds grootste premium-SSL/TLS-serviceprovider heeft vandaag een nieuwe toevoeging aan zijn reseller-programma aangekondigd,  “cWatch Web”. Deze alles-in-één cloudgebaseerde websitebeveiligingsoplossing, ontwikkeld door Comodo Cybersecurity, verzorgt de behoeften van de meer dan 125 miljoen wereldwijde MKB's voor eenvoudige, betaalbare beveiliging, terwijl het voor wederverkopers eenvoudig is om een regelmatige inkomstenstroom met minimale inspanning op te bouwen. Deze aankondiging is het resultaat van een samenwerking die een jaar duurde tussen The SSL Store ™ en Comodo Cybersecurity op alle niveaus, operaties, management, ontwikkeling, verkoop, marketing en meer, om ervoor te zorgen dat de eindoplossing een eenvoudige, effectieve gebruikerservaring biedt met kanaalvriendelijke mogelijkheden. 
 
Website- en datalekken (DDoS aanvallen) monopoliseren de dagelijkse krantenkoppen, waardoor cybersecurity een voortdurende zwakke plek wordt voor bedrijven van elke omvang. MKB's lopen steeds meer risico omdat ze niet over de middelen beschikken om aanvallen gemakkelijk te voorkomen of ervan te herstellen. Volgens het Verizon 2018-rapport over gegevensverlies richt 58 procent van de malwareaanvallen zich op MKB's en het 2017 State of Cybersecurity in het MKB-rapport van Ponemon Institute noemt 61% van de kleine bedrijven in de afgelopen twaalf maanden een cyberaanval. Deze gebeurtenissen kunnen catastrofaal zijn, aangezien 60% binnen zes maanden na een aanval failliet gaat (Bron: UPS Capital).  
 
Geavanceerde aanvallen van vandaag vereisen meerdere lagen cyberbeveiliging die vaak kostbaar en gecompliceerd zijn, waardoor het MKB tientallen producten moet samenvoegen tot een patchworkoplossing. cWatch Web biedt hen een volledig beheerde multi-tier technologie beveiligingsoplossing gebouwd op de beveiligingsintelligentie van Comodo Cybersecurity met meer dan 20 jaar ervaring en ondersteund door een team van gecertificeerde cybersecurity-experts. Nu kunnen MKB-bedrijven de hele dag door duizenden bedreigingen detecteren, isoleren en herstellen zonder iets te hoeven doen. 
 
"We zijn ontzettend enthousiast om cWatch Web aan te kondigen," zei Michael Ward, Executive Vice President Strategic Partnerships van de SSL Store. Deze robuuste Security-as-a-Service (SaaS)oplossing geeft MKB-bedrijven non-stop websitebeveiliging op bedrijfsniveau tegen een prijs die elk bedrijf zich kan veroorloven. Het is de perfecte aanvulling op de huidige portfolio van toonaangevende SSL-certificaten van onze wederverkopers die websites, e-mailcommunicatie, softwarecode en meer coderen en verifiëren. We hebben een uitgebreide cWatch Web-lanceringskit gebouwd die zorgt dat alle verkoop- en marketinghulpmiddelen die resellers nodig hebben binnen handbereik is. Het is niet vaak dat 
je een oplossing vindt die gemakkelijk te verkopen is, betaalbaar voor de massa en dagelijkse gemoedsrust biedt aan ondernemers
."  
 
Wederverkopers van The SSL Store ™, inclusief domeinregistreerders, webhosts, webontwikkelaars, beveiligingsspecialisten, IT- en beheerde serviceproviders, kunnen hun klanten beschermen tegen malware, DDoS, Brute Force, Zero Day-aanvallen en meer, terwijl ze gebruik maken van de uitgebreide inzichten van Comodo Cybersecurity en middelen. Partners kunnen drie betaalbare plannen aanbieden met de mogelijkheid voor klanten om maandelijks of jaarlijks te betalen voor een periode van maximaal 3 jaar. cWatch Web is binnen enkele minuten in te stellen en de voortdurende ondersteuning wordt verzorgd door professionals in Comodo's Security Operations Center.    
 
"De SSL Store is sinds het begin van cWatch Web een strategische partner voor Comodo, aldus Jeffrey Eckhaus, vicepresident van Comodo. Hun team is behulpzaam geweest bij het in staat stellen van wederverkopers om deze opwindende cloudgebaseerde website-beveiligingsoplossing effectief te en winstgevend te verkopen. De SSL Store heeft de "cWatch integration-tools, kanaalondersteuning, processen, marketingexpertise en bewezen staat van dienst om ervoor te zorgen dat wederverkopers goed van start kunnen gaan met cWatch Web. Wederverkopers die een betaalbare, eenvoudig te gebruiken beveiliging willen toevoegen aan hun portfolio, kunnen niet in betere handen zijn."   
 
Michael Ward,van de SSL Store, zal de komende maanden de ronde doen aan tientallen industriële beurzen, te beginnen met NamesCon Global in Las Vegas, 27 - 29 januari, om wederverkopers te laten weten hoe eenvoudig het is om hun klanten te helpen risico's te beperken en om gerust te zijn terwijl ze een winstgevende inkomstenstroom toevoegen aan hun bedrijfsresultaten met cWatch Web.  
 
Over de SSL Store ™
De SSL Store ™ is 's werelds grootste premium SSL / TLS-service. Met kantoren verspreid over vier continenten, meer dan 80 hypergerichte cyberbeveiligingsspecialisten en een full-service klantensupportteam dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar is, levert The SSL Store ™ end-to-end websitebeveiligingsoplossingen en ondersteuning voor organisaties van elke omvang in meer dan 120 landen. Door gebruik te maken van bekroonde Platinum-partnerschappen met toonaangevende certificaatautoriteiten (CA's), die als eerste op de markt komen met hun innovatieve AutoInstall SSL® -technologie en altijd op de hoogte zijn van veranderingen in de sector, kan het bedrijf betaalbare, alomvattende oplossingen bieden voor particuliere klanten, ondernemingen, resellers en gelieerde ondernemingen. De SSL Store ™ is in een unieke positie om gebruik te maken van zijn koopkracht en partnerschappen op uitvoerend niveau om de flexibiliteit, klantgerichte aanpak en aangepaste aanbiedingen te bieden die anderen niet kunnen.   
 
VOOR DIRECTE PUBLICATIE 
 
MEDIACONTACT
Tracy Blalock
Directeur van Channel Marketing
727-388-4241
tracy.blalock@thesslstore.com 
 
Kantoorinfo:
THE SSL STORE EMEA
Hardwareweg 26
3821 BM Amersfoort
EMEA@THESSLSTORE.COM
www.thesslstore.eu
www.thesslstore.com
Laatste van THE SSL Store EMEA  
De SSL Store ™ kondigt de alles-in-één cybersecurity-oplossing cWatch Web aan
Extreme voegt vijf applicaties toe aan ExtremeCloud IQ Pilot-abonnement zonder extra kosten

Extreme Networking biedt als eerste universele platforms voor hoogwaardige switching en draadloze infrastructuur

Secureworks erkend als Leader door IDC MarketScape

Pre-orders Xbox Series X en Series S vanaf dinsdag 22 september

SHIFT Invest haalt 70 miljoen euro op voor het grootste Nederlandse impact VC fonds
Van Gelder wint Shopping Award in de categorie B2B

IaaS provider Worldstream investeert meer dan 500.000 euro in nieuwe webshop

NetApp Cloud Volumes Service nu beschikbaar in Google Cloud-regio Nederland

Roche Diabetes Care benoemt nieuwe General Manager, Head of Marketing en Head of Sales voor Nederland en België

Meepraten over de toekomst? Doe mee aan ‘AnyLinQ Draait Door’ op 1 oktober!

De slimme oplossing tegen zwakke WiFi: devolo WiFi Repeater+ ac

Criteo benoemt Tijmen Willems tot Country Manager Benelux

Workday biedt werkgevers middelen voor een gelijkwaardigere en inclusievere werkvloer met nieuwe VIBETMoplossingen

Conscia neemt cloud dienstverlener Damecon over

Nieuwe Razer Quartz- en Mercury-producten combineren prestaties met stijl

Zscaler vindt spyware in TikTok Pro-app

Aantal werkende studenten zonder uitzicht op contractverlenging in 2020 bijna verdubbeld

CSR Advies: Aanscherping en uitbreiding van maatregelen noodzakelijk voor een cyberweerbare samenleving

Arnhems IT-bedrijf viert 20-jarig jubileum corona-proof

Menselijke augmentatie toegejuicht, maar angst voor ‘body hacking’ is groot

Scholen in Ede stappen over op perfecte internetring van dark fiber

Unicorn ThoughtSpot brengt search- en AI-gedreven analytics naar Nederland
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 131 dagen
THE SSL Store .. contact  

Logo THE SSL Store EMEA

THE SSL Store .. sociaal  


THE SSL Store .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo iQibt B.V.
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Extreme Networks
Logo WorldStream
Logo NetApp
Logo Roche Diabetes Care
Logo AnylinQ
Logo devolo
Logo Criteo
Logo Workday
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Pure Storage
Logo Avit Group
Logo Diamanti
Logo Veracode
Logo Solvinity
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89281 persberichten
- 5793 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8732 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers