www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nl
2488 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (387 dagen geleden)
Bedrijf:

De SSL Store ™ kondigt de alles-in-één cybersecurity-oplossing cWatch Web aan

Resellers kunnen gemakkelijk regelmatige inkomsten genereren en tegelijkertijd de beveiliging van SMB's vereenvoudigen en verbeteren. 

St. Petersburg, FL - 28 januari 2019 - The SSL Store ™ - 's werelds grootste premium-SSL/TLS-serviceprovider heeft vandaag een nieuwe toevoeging aan zijn reseller-programma aangekondigd,  “cWatch Web”. Deze alles-in-één cloudgebaseerde websitebeveiligingsoplossing, ontwikkeld door Comodo Cybersecurity, verzorgt de behoeften van de meer dan 125 miljoen wereldwijde MKB's voor eenvoudige, betaalbare beveiliging, terwijl het voor wederverkopers eenvoudig is om een regelmatige inkomstenstroom met minimale inspanning op te bouwen. Deze aankondiging is het resultaat van een samenwerking die een jaar duurde tussen The SSL Store ™ en Comodo Cybersecurity op alle niveaus, operaties, management, ontwikkeling, verkoop, marketing en meer, om ervoor te zorgen dat de eindoplossing een eenvoudige, effectieve gebruikerservaring biedt met kanaalvriendelijke mogelijkheden. 
 
Website- en datalekken (DDoS aanvallen) monopoliseren de dagelijkse krantenkoppen, waardoor cybersecurity een voortdurende zwakke plek wordt voor bedrijven van elke omvang. MKB's lopen steeds meer risico omdat ze niet over de middelen beschikken om aanvallen gemakkelijk te voorkomen of ervan te herstellen. Volgens het Verizon 2018-rapport over gegevensverlies richt 58 procent van de malwareaanvallen zich op MKB's en het 2017 State of Cybersecurity in het MKB-rapport van Ponemon Institute noemt 61% van de kleine bedrijven in de afgelopen twaalf maanden een cyberaanval. Deze gebeurtenissen kunnen catastrofaal zijn, aangezien 60% binnen zes maanden na een aanval failliet gaat (Bron: UPS Capital).  
 
Geavanceerde aanvallen van vandaag vereisen meerdere lagen cyberbeveiliging die vaak kostbaar en gecompliceerd zijn, waardoor het MKB tientallen producten moet samenvoegen tot een patchworkoplossing. cWatch Web biedt hen een volledig beheerde multi-tier technologie beveiligingsoplossing gebouwd op de beveiligingsintelligentie van Comodo Cybersecurity met meer dan 20 jaar ervaring en ondersteund door een team van gecertificeerde cybersecurity-experts. Nu kunnen MKB-bedrijven de hele dag door duizenden bedreigingen detecteren, isoleren en herstellen zonder iets te hoeven doen. 
 
"We zijn ontzettend enthousiast om cWatch Web aan te kondigen," zei Michael Ward, Executive Vice President Strategic Partnerships van de SSL Store. Deze robuuste Security-as-a-Service (SaaS)oplossing geeft MKB-bedrijven non-stop websitebeveiliging op bedrijfsniveau tegen een prijs die elk bedrijf zich kan veroorloven. Het is de perfecte aanvulling op de huidige portfolio van toonaangevende SSL-certificaten van onze wederverkopers die websites, e-mailcommunicatie, softwarecode en meer coderen en verifiëren. We hebben een uitgebreide cWatch Web-lanceringskit gebouwd die zorgt dat alle verkoop- en marketinghulpmiddelen die resellers nodig hebben binnen handbereik is. Het is niet vaak dat 
je een oplossing vindt die gemakkelijk te verkopen is, betaalbaar voor de massa en dagelijkse gemoedsrust biedt aan ondernemers
."  
 
Wederverkopers van The SSL Store ™, inclusief domeinregistreerders, webhosts, webontwikkelaars, beveiligingsspecialisten, IT- en beheerde serviceproviders, kunnen hun klanten beschermen tegen malware, DDoS, Brute Force, Zero Day-aanvallen en meer, terwijl ze gebruik maken van de uitgebreide inzichten van Comodo Cybersecurity en middelen. Partners kunnen drie betaalbare plannen aanbieden met de mogelijkheid voor klanten om maandelijks of jaarlijks te betalen voor een periode van maximaal 3 jaar. cWatch Web is binnen enkele minuten in te stellen en de voortdurende ondersteuning wordt verzorgd door professionals in Comodo's Security Operations Center.    
 
"De SSL Store is sinds het begin van cWatch Web een strategische partner voor Comodo, aldus Jeffrey Eckhaus, vicepresident van Comodo. Hun team is behulpzaam geweest bij het in staat stellen van wederverkopers om deze opwindende cloudgebaseerde website-beveiligingsoplossing effectief te en winstgevend te verkopen. De SSL Store heeft de "cWatch integration-tools, kanaalondersteuning, processen, marketingexpertise en bewezen staat van dienst om ervoor te zorgen dat wederverkopers goed van start kunnen gaan met cWatch Web. Wederverkopers die een betaalbare, eenvoudig te gebruiken beveiliging willen toevoegen aan hun portfolio, kunnen niet in betere handen zijn."   
 
Michael Ward,van de SSL Store, zal de komende maanden de ronde doen aan tientallen industriële beurzen, te beginnen met NamesCon Global in Las Vegas, 27 - 29 januari, om wederverkopers te laten weten hoe eenvoudig het is om hun klanten te helpen risico's te beperken en om gerust te zijn terwijl ze een winstgevende inkomstenstroom toevoegen aan hun bedrijfsresultaten met cWatch Web.  
 
Over de SSL Store ™
De SSL Store ™ is 's werelds grootste premium SSL / TLS-service. Met kantoren verspreid over vier continenten, meer dan 80 hypergerichte cyberbeveiligingsspecialisten en een full-service klantensupportteam dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar is, levert The SSL Store ™ end-to-end websitebeveiligingsoplossingen en ondersteuning voor organisaties van elke omvang in meer dan 120 landen. Door gebruik te maken van bekroonde Platinum-partnerschappen met toonaangevende certificaatautoriteiten (CA's), die als eerste op de markt komen met hun innovatieve AutoInstall SSL® -technologie en altijd op de hoogte zijn van veranderingen in de sector, kan het bedrijf betaalbare, alomvattende oplossingen bieden voor particuliere klanten, ondernemingen, resellers en gelieerde ondernemingen. De SSL Store ™ is in een unieke positie om gebruik te maken van zijn koopkracht en partnerschappen op uitvoerend niveau om de flexibiliteit, klantgerichte aanpak en aangepaste aanbiedingen te bieden die anderen niet kunnen.   
 
VOOR DIRECTE PUBLICATIE 
 
MEDIACONTACT
Tracy Blalock
Directeur van Channel Marketing
727-388-4241
tracy.blalock@thesslstore.com 
 
Kantoorinfo:
THE SSL STORE EMEA
Hardwareweg 26
3821 BM Amersfoort
EMEA@THESSLSTORE.COM
www.thesslstore.eu
www.thesslstore.com
Laatste van THE SSL Store EMEA  
De SSL Store ™ kondigt de alles-in-één cybersecurity-oplossing cWatch Web aan
RPA Robotic Process Automation-marktleider UiPath meldt uitstekende resultaten en is de stuwende kracht achter wat Gartner ´Hyperautomatisering´ noemt

Xerxes Group neemt Document House Limburg over

Infoblox kondigt partnerschap aan met Nutanix

Red Hat OpenStack Platform 16 biedt continue community-innovatie en langdurige enterprise-ondersteuning

KnowBe4 presenteert tweede seizoen van spannende videoserie voor security awareness-training: ‘The Inside Man 2’

Thales maakt einde aan wachtwoordtijdperk met een badge die zowel pc’s ontgrendelt als veilige toegang tot cloud biedt

Xerox introduceert PrimeLinkTM B9100 serie multifunctionele printers

4 kansen in process excellence die je in de gaten moet houden

SentinelOne haalt 200 miljoen dollar op in nieuwe investeringsronde
Duidelijkheid over vakmanschap installatiebranche in Centraal Register

PA Consulting boekt recordomzet van £500 miljoen in 2019

Gezamenlijke oplossing van Cloudian en Veeam voor ransomware-bescherming

Previder versterkt landelijke positie na samenvoeging met Platani

LEO neemt Nederland mee in de wereld van de logistiek op SBS 6

USoft zet in op low-code groeistrategie met nieuwe investeerder Holland Capital

WiFi-gebruik tijdens Super Bowl LIV voor zevende jaar op rij gestegen

Scheiding tussen IT en Business kan negatieve impact hebben op de klantervaring, blijkt uit onderzoek van Pegasystems

MeetingpointAdvies breidt dienstverlening bij vergelijkers voor schade particulier verder uit

Nieuwe LANCOM Enterprise SD-WAN-gateway om maximaal drieduizend externe locaties te verbinden

Orange Business Services selecteert Ekinops en Dell Technologies voor uCPE-platforms

AntTail realiseert logistieke doorbraak voor farmaceutische industrie met IoT-app gebouwd met Mendix

Kaspersky behaalt ISO 27001 certificering

Fujitsu presenteert end-to-end retailmogelijkheden tijdens Euroshop 2020

Panasonic Toughbook-tablets optimaliseren Zwitsers openbaar vervoer

Yourhosting reset preventief wachtwoorden van e-mailaccounts

Dell Technologies presenteert innovatieve oplossingen voor de edge

Zorgservice XL ontzorgt ziekenhuizen met inzet Qlik Sense
Geplaatst:
Verstreken tijd: 387 dagen
THE SSL Store .. contact  

Logo THE SSL Store EMEA

THE SSL Store .. sociaal  


THE SSL Store .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Logo Veeam Software
Logo Cisco
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87766 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7479 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl