www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (319 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

3W Infra breidt reseller hosting opties uit met ‘Bring-Your-Own-Drive’ Dedicated Servers

Amsterdam, 30 januari 2019 – 3W Infra, een snelgroeiende Infrastructure-as-a-Service (IaaS) provider gevestigd in Amsterdam met klanten over de hele wereld en meer dan 4.600 dedicated servers in beheer, introduceert 'bring-your-own-drive' dedicated servers voor reseller hosting toepassingen. Uit een klantenenquête van 3W Infra is namelijk gebleken dat verscheidene klanten wereldwijd volledige flexibiliteit vragen met betrekking tot hun opslaginfrastructuur. Daarom worden deze nieuwe dedicated servers geleverd zonder vooraf geïnstalleerde harde schijven.

3W Infra is een Infrastructure-as-a-Service (IaaS) provider die zich richt op het leveren van op maat ontwikkelde IaaS hostingdiensten over de hele wereld. De oplossingen worden aangeboden vanuit 3W Infra’s ‘flagship’ datacenter in Amsterdam en ondersteund middels ‘remote hands’ en ‘relocation engineering’ diensten in Amsterdam, Frankfurt en Londen - de drie belangrijkste internetknooppunten in Europa.

Na interviews met verschillende klanten over de hele wereld, waaronder bedrijven uit Taiwan, Hong Kong, Frankrijk en India, ontdekte 3W Infra dat zijn op reseller hosting gerichte dedicated servers een flexibiliteit-boost konden gebruiken. Dit heeft nu geresulteerd in de lancering van dit 'bring-your-own-drive' dedicated server pakket. De 3W Infra 'bring-your-own-drive' dedicated server biedt een compleet hostingpakket, dat wordt aangeboden vanuit het datacenter van 3W Infra in Amsterdam. Het wordt geleverd inclusief CPU's, RAM en netwerkbandbreedte, maar zonder vooraf geïnstalleerde harde schijven.

Opslag voor virtualisatie

"Storage speelt een steeds centralere rol in het business model van cloud service providers en andere virtualisatie georiënteerde bedrijven die actief zijn binnen de hosting industrie," zegt Murat Bayhan, oprichter en CEO van 3W Infra. "Voor bedrijven die onze IaaS-hostingdiensten doorverkopen, betekent het dat harde schijven inclusief hoge capaciteit SSD's een onderscheidend kenmerk binnen hun marktaanbod zijn geworden. Het betekent ook dat een aanzienlijk deel van hun marges afkomstig kan zijn van opslagapparatuur wanneer zij er zelf in investeren. Het 'bring-your-own-drive' dedicated server pakket biedt onze reseller hostingpartners de mogelijkheid om hun marges aanzienlijk te verbeteren.”

Murat Bayhan, oprichter en CEO van 3W Infra
“Het 'bring-your-own-drive' dedicated server pakket biedt onze reseller hostingpartners de mogelijkheid om hun marges aanzienlijk te verbeteren,” aldus Murat Bayhan, oprichter en CEO van 3W Infra.

Het 3W Infra 'bring-your-own-drive' dedicated server pakket wordt geleverd met de nieuwste CPU en RAM technologie en volledig flexibele, maandelijks opzegbare contracten. Gebruikers kunnen hun eigen harde schijven naar het datacenter van 3W Infra in Amsterdam sturen, waarna de engineers van het bedrijf deze HDD's in de dedicated servers zullen integreren. Ook is het voor gebruikers mogelijk om 3W Infra de HDD's voor hen te laten kopen, zodat zij kunnen profiteren van de inkoopovereenkomsten die 3W Infra heeft met leveranciers. 3W Infra blijft dan eigenaar van de server- en netwerkapparatuur, terwijl het eigendom van deze HDD's wordt overgedragen aan de reseller hosting klanten. In het geval van beëindiging van de dedicated server overeenkomst vóór het einde van de levensduur van de opslagapparatuur, worden de harde schijven losgeschroefd en aan de respectievelijke eigenaars geretourneerd.

"De investering in opslag voor gevirtualiseerde platforms neemt voor veel van onze reseller hosting klanten aanzienlijk toe," zegt Bayhan. "Dit zou een last kunnen zijn voor sommigen van hen, maar velen zullen het zien als een kans om hun winstmarges sterk te verhogen. Door in te spelen op de specifieke behoeften van deze reseller hosting klanten met betrekking tot opslaginfrastructuur en marge-verhogende opties, bieden we nu deze nieuwe dedicated servers aan. De return on investment voor een harde schijf is relatief kort, zodat deze klanten zeer snel in staat zijn om een goede winst aan hun omzet te kunnen toevoegen.”

De nieuwe 'bring-your-own-drive' dedicated servers hebben toegang tot het eigen wereldwijde netwerk van 3W Infra met een capaciteit van momenteel 160Gbps. Het netwerk met hoge bandbreedte en wereldwijd bereik biedt 3W Infra’s dedicated server klanten redundante, laagdrempelige netwerkpaden via internet exchanges en Tier 1 backbone-providers.

De nieuwe 'bring-your-own-drive' dedicated servers hebben toegang tot het eigen wereldwijde netwerk van 3W Infra met een capaciteit van momenteel 160Gbps.
De nieuwe 'bring-your-own-drive' dedicated servers hebben toegang tot het eigen wereldwijde netwerk van 3W Infra met een capaciteit van momenteel 160Gbps.

-----------------
Over 3W Infra

3W Infra is een wereldwijde leverancier van Infrastructure-as-a-Service oplossingen met uitgebreide engineering kennis en ervaring, gevestigd in Amsterdam. De IaaS hosting provider werd in 2014 opgericht door enkele veteranen binnen de internet en hosting industrie. De enterprise-level IaaS hosting oplossingen van 3W Infra zijn ISO/IEC 27001:2013 en PCI DSS gecertificeerd en afgestemd op de individuele behoeften van iedere klant. 3W Infra’s infrastructurele engineering oplossingen richten zich op schaalbaarheid, kostenefficiëntie en cloud enablement. Het bedrijf levert onder andere colocatie, dedicated servers, IP connectiviteit, en high-level klantsupport. 3W Infra’s Remote Hands service inclusief Relocation engineering diensten biedt daarnaast de mogelijkheid voor professionele engineering ondersteuning op ’s werelds grootste datacenter/internet hubs, in Amsterdam, Frankfurt en Londen.

3W Infra is een snelgroeiende onderneming die zich richt op duurzame groei. Het bedrijf heeft een significant aantal colocatie klanten en meer dan 4.600 dedicated servers in beheer, terwijl het wereldwijde netwerk van 3W Infra momenteel meer dan 160 Gigabit/seconde (Gbps) aan beschikbare bandbreedte biedt. Het flagship datacenter van 3W Infra bevindt zich in Amsterdam en heeft met een pPUE waarde van 1,04, een van de laagste en meest energie-efficiënte pPUE’s in de hosting industrie. 3W Infra bedient een breed klantenportfolio in Europa en daarbuiten en mag onder andere enkele van de grootste internet, gaming, broadcasting en cloud services providers tot zijn vaste klantenkring rekenen.

Voor meer informatie over 3W Infra, ga naar: www.3winfra.com

-----------------
Mediacontact

3W Infra
Roy Premchand
pr@3winfra.com
+31 20 894 33 44
@3winfra
Eerder van 3W Infra  
Het einde der tijden voor ‘platte OCR’?

Merijn Bos is nieuwe sales-ster aan firmament van snelgroeiende CoolProfs

Acceptatie van minderheden door Nederlandse leidinggevenden ver te zoeken

Anywhere365 neemt IQ Messenger over – het merkonafhankelijke software platform voor alarmering en IoT communicatie

Check Point: Mobiele malware voor eerst in drie jaar in top meest actieve cyberdreigingen

CM.com gaat samenwerking aan met Google voor nieuwe beveiligingsoplossing

Contentmarketingbureau LVB breidt uit met 3 nieuwe talenten

Ontdekte Zero-day kwetsbaarheid in Windows OS al gebruikt in gerichte aanval

Fortinet neemt SOAR-leverancier CyberSponse over
Citrix maakt werk persoonlijker

Workfront benoemt Maria Alvarez tot lid van de Raad van Bestuur

Uniserver neemt datacenterinfrastructuur van Detron over

Collibra, the data intelligence company, stelt Madan Gadde aan als Chief Customer Officer

Helft gemeenteambtenaren: gemeente voldoet niet aan digitale behoeften burger

Schuldgevoel consument het grootst bij bestelling pakket uit ander werelddeel

SMS versturen: ook in de winter een uitkomst!

Cegeka versterkt internationale positie door overname KPN Consulting

Cybersecurity visie op 2020

Nedap video release: Royal Swinkels Family Brewers

OKI breidt distributie uit met M.K. Computer Electronic voor OKI onderdelen

Panasonic Toughbook verstevigt positie als Europees leider van robuuste notebooks en tablets

Vooraanstaand onderzoeksbureau noemt Trend Micro leider in Cloud Workload Security

Nieuw research-team SentinelOne vindt link tussen crimeware-organisatie TrickBot en Noord-Koreaanse Lazarus-aanvallers

Let op: 'Handige' zoekmachine blijkt vaak wolf in schaapskleren

Experts: richt nationaal informatiepunt quantumtechnologie op

TIE Kinetix: Publication of Annual Report 2019
Geplaatst:
Verstreken tijd: 319 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
3W Infra contact  

Logo 3W Infra

3W Infra sociaal  


3W Infra tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BSG Group B.V.
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo COOLProfs
Logo PEAK-IT
Logo Citrix
Logo Workfront
Logo Uniserver
Logo Collibra
Logo BCT
Logo Descartes
Logo Cegeka
Logo Cisco
Logo Valid
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Logo Barracuda Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87326 persberichten
- 5575 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6900 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl